На 10 ЮЛИ СЕ НАВЪРШВАТ 73 ГОДИНИ ОТ ПОСТРОЯВАНЕТО НА МАВЗОЛЕЯ НА ГЕРОЯ ОТ ЛАЙПЦИГ “ГЕОРГИ ДИМИТРОВ”

Автор: Няма коментари Сподели:

Мавзолеят на Георги Димитров е построен само за 6 дни ! Гениална постройка – паметник на една епоха – единствен по рода си в света! Няма друга държава, която да унищожава паметниците си на култура, на историята си, на епохи от нейното развитие!

Георги Димитров е признат, като един от най-великите мъже на двадесети век! Неизвестен факт за българите днес са филмираните кадри на Алберт Айнщайн, който прави първият атлантически комитет за защита на Георги Димитров. Двамата лично се познават! И това не е прецедент! Всички световни лидери са имали уважение спрямо Димитров, като международен държавник, който се е стремял да поддържа народа си по време на и след войните!

Днес българската история е силно орязана и фалшифицирана. През 1990 г. Тодор Живков е искал България да премине в нова управленска демократична структура, като през април 1990 г. млади, надеждни българи, завършили на запад да поемат управлението на България! След 1989 г в България не се създава “демократично управление, а се узаконява “плутокрация” (управление на олигарси)!

Събитията през 1989 и свалянето на Тодор Живков бяха създадени от една група бандити (псевдо социалисти) “приближени” на Живков, които лично той ги е държал настрана от важни решения, но успяват да вземат с подлост властта и продадоха българската земя, природни ресурси, заводи, минерални извори, че и българския народ…

Техните наследници днес продължават да безчинстват! Народът обеднява, умишлено е опростачван, объркан и уплашен!

Унищожаването на мавзолея на Георги Димитров не беше по искане на народа! Народът дори не беше питан! Такива паметници на епоха трябва да бъдат запазени, независимо от различията в политически виждания! Известните главни виновници на престъпното взривяване са вече покойният Евгений Бакърджиев вицепремиер, Иван Костов – премиер, Стефан Софиянски – кмет на София!

Всички те трябваше да бъдат съдени за държавна измяна, за кражби от народа, за унищожението на мавзолея, за заграбването на над 2000 завода в България!

Това са една малка част от тези, които и до днес искат да няма силна българска нация с памет, достойнство, чест, български християнски ценности и единство!

Бих си позволил да добавя няколко думи и за Македония – днешните българи са мамени и лъгани, че главен виновник за отцепването на исторически-географската област “Македония” е Георги Димитров. Това не е вярно! Има запазени архиви в Руската Федерация, както и в България, че Димитров рязко се противопоставя на разделението на Македония, като той е имал изготвен план за създаване на Балкански Съединени Щати! Намеренията му не се получават, защото са в противовес с плановете за Балканите на Сталин и Рокфелер. “Македония” е разделена в съглашение между Сталин и Рокфелер! Целта е една – Да няма силна българска държава и нация! Димитров е убит по поръчка на Сталин и със съгласието на Рокфелер в болница, близо до Москва. Един от извършителите на убийството е бъдещият убиец на Сталин – Лаврентий Берия!

В Москва се намира засекретения архив на Георги Димитров! Там ясно се четат фалшивите документи с фалшиви подписи на Лаврентий Берия, с което се разделя Македония! Съглашението между Сталин и Рокфелер е на мястото на Македония и България да бъде създаден нов Израел!

Нека не се делим на червени, сини и зелени, защото от Освобождението до наши дни България не се управлява свободно от българи.

Политиката е съвременна история! Истината може да ни помогне да сме независими, когато знаем процесите, фактите и събитията, които ни заобикалят!

Да живее България!

Автор: Иван Тренев

Предишна статия

Ръководителите на SiteGround ще дарят 100 млн. лв. за образование и здравеопазване в България

Следваща статия

Акад. Антон Дончев: Богомилите, християнството и Пътят към Бога

Други интересни