Готови ли сте за 10 години пандемия?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Какво прави добрият фокусник, ако иска публиката да не разбере как се случва фокуса? Отвлича вниманието й. Докато сороспиите (това е вирусът от който е болна България) изпълняват поръчките на оТровено общество… и си заработват надника, СЗО е подготвила официален план за 10 години инфекциозни болести – от 2020 до 2030г. Технически погледнато СЗО принадлежи на Бил Гейтс – фронтмена на световния елит, който трябва да въведе повсеместно инжектиране на всяко човешко същество, по няколко пъти в годината по възможност. 

Това разбира се го превръща и автоматично в търговец номер едно на ваксини в света и ако искате да разберете как е узурпирал грижата за световното здраве, можете да изгледате това видео :

https://rumble.com/embed/vcs543/?pub=4

Това, което СЗО подготвя в момента (подписване на Глобално пандемично споразумение с всички страни членки на огранизацията) не само ще ни постави в хроничен режим на извънредни ситуации (нормалните хора), но ще отнеме правомощията на политическите мъпети, така, че е в техен интерес този път да НЕ изпълняват заповедите на господарите си и да проумеят, че скоро ще са в бюрата по труда, ако този договор се подпише. Не зная дали на Джаба Спина, Бацилова, Майтапчийски, Пурко и други слуги на глобалистите им е останало сиво вещество, за да проумеят, че ако дневния ред на СЗО се изпълни те ще изтекат в канализацията като отходни води.

БАДЖ (Български алианс за достоен живот) стартира подписка за излизането на България от СЗО. Паралелно с това има стартирана петиция, която е против подписването на въпросното Глобално пандемично споразумение. В подписката на БАДЖ това също е включено, но аз искам да се спра на разликите между подписка и петиция. Много хора казват: „Е, аз ще подпиша петицията. Онлайн е. Не е нужно да давам лични данни. Същата работа.“

Не. Не е същото и разликата е много съществена.

  1. Петицията може да се пусне онлайн и практически може да се прикрие същинския й поръчител или инициатор. При подписката има организатор,със своите адрес и организационен комитет с реални хора и техните данни.
  2. Петицията може да електронна, като данните за участниците са главно минаващи през потвърдителен режим тоест помейла.

При подписката всеки положил подписа си освен имена има адрес и ЕГН – тоест лично е ангажиран и е реален, докато през мейла никой не знае колко са реалните участници.

  1. Петициите може и да се направят и писмено, на хартия, но тогава за тяхната физическа поддръжка не се изискват никакви данни, освен деклариране с име и фамилия на подкрепата за организаторите. ( в този случай е ясно че организаторите са реални).
  2. Подписките се регистрират по надлежния ред на закона. Ако са спазени изискванията на закона, искането е легитимно-тоест не противоречи на нито един закон, подписката е с инициативен комитет и определени места за подписване или събиране на подписи по региони и градове, то тогава нейното внасяне в народното събрание за разглеждане води до задължително заседание на съответната комисия.

При петицията , именно заради нестабилността на организацията и за легитимност, комисията в народното събрани я приема „за сведение“ тоест петицията може да не се разгледа и да се вземе предвид. Именно тази особеност се използва от Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите. Петициите са премахнати от името на комисията , както бяха включени в 43тото НС. Никой не ги разглежда.

  1. Подписката се разглежда от Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, поради нейните особености и атрибути като колективна жалба. Жалбата от такъв вид , няма директен правен субект и заради това не може да се отнесе в съда, а именно в комисията.

Поради тези 5 сравнителни елемента и  не само поради тях, подписките се разглеждат, а петициите не трогват никого след промяната от 44 то НС на името и обхвата на комисията!

За да се включите в петицията на БАДЖ (до края на месец май 2022), моля вижте указанията https://onarealcase.blogspot.com/2022/05/blog-post.html

изтеглете формата на подписката, съберете подписи и изпратете бланката на посочения пощенски адрес: Пловдив, станция 4013, П.К 13

На въпросът : Как СЗО ще задължи държавите да следват насоките, които ще дават, отделете време, за да се запознаете с информацията от тези видеа:

  1. Договорът за пандемия на СЗО и извънредното положение като новото нормално- първа част 
  2. Договорът за пандемия на СЗО и извънредното положение като новото нормално- втора част
  3. Договор на СЗО за пандемия и трансхуманизъм

Бъдете промяната, която искате да видите. Споделете тази информация с човека до вас,  в социалните мрежи и нека изградим бъдеще различно от това, което шепа психопати са ни подготвили. 

                                            https://onarealcase.blogspot.com/2022/05/10.html

Предишна статия

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!

Следваща статия

Кирчо си вярва и това му е достатъчно! Както се казва, състоянието на пациента е стабилно! Тия момчета наистина са страхотни… – и тъкмо на тях бе дадена на откуп цяла държава!

Други интересни