Discovery за Нло и описание на извънземни видове

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.vbox7.com/play:87e25552

Световна конспирация

Хората не вярват че държавите се управляват от президенти, премиери  и други „видими“ длъжностни лица. Подозират, че реалната власт- силна и непоколебима, но скрита, е съсредоточена в ръцете на някой друг. Като масоните, например. Особено подозрителни граждани  дори формираха т. нар. „Световна теория на конспирацията“, според която светът е управляван от малка шепа хора. Те са богати,  заемат високи постове.

Считат себе си за избрани, а всички други- безполезни консуматори. И за да се отърват от човешкия баласт, подбуждат войни, генерират нови смъртоносни болести, подмамват хората с наркотици, алкохол, порнография. 

В резултат на това зло творение на  елита в света,  след известно време  броят на хората на  планетата трябва да бъдат само един милиард –   „златен“, които в крайна сметка ще могат щастливо и свободно да ползват всички предимства, дадени от природата: свеж въздух, прясна вода и натурални продукти.

Пълна глупост, ще каже някой. Въпреки това разузнавачът от  британските тайни служби на MI6 (SIS)  Джон Колман в книгата си „Комитет 300. Тайните на свeтoвното правителство “ доказва: една могъща тайна организация съществува.

„По време на кариерата си като служител в британското разузнаване- казва Колман- Аз многократно имах достъп до строго поверителни документи, чието съдържание е изключително откровено. Научих що за сила контролира и управлява правителствата на много страни. Бях толкова разгневен, че реших да кажа  това на света, който е в неведение.

Представете си една могъща група, която не признава национални граници, която включва банки, застрахователи, добив на въглища, търговията, медицината, производството на петрол, чиито членове са отговорни единствено пред членовете на тази група. Това е „Комитет  300″ – върховен контролен орган, който управлява света от 1897 година. Неговият  гръбнак сега са 300 най- влиятелни хора в света.

Могъщите заговорници

Според Coleman, в „Комитет 300″ работят тайни организации и мозъчни тръстове. Ето някои от тях.

„Съветът по външни отношения“   от 1921 г.  обединява най- влиятелните хора в САЩ и западния свят: от бивши и настоящи президенти до служители на ЦРУ. Създаден е от американския банкер Морган. Контролира Федералния резерв, Нюйоркската фондова борса и водещи медии.

През 1954 г. „Bilderberg group“ (по името на Bilderberg Hotel в холандския град Osterback, в който провежда първото си заседание) се присъедини към американския елит и европейския.

През 1973 г. се появява и третата от най- важните структури- „Тристранната комисия“, включваща представители от САЩ, Европа и Япония. Нейната цел- да се създаде механизъм на глобалното планиране и дългосрочно преразпределение на ресурсите „.

Римският клуб от 1968 г. насам  се превръща в един от най- големите чуждестранни подразделения на Комитет 300 . Обединява учени, глобалисти, футуристи и интернационалисти от различни сфери. Разполага със собствена   разузнавателна агенция, а и „заема“ информация от Интерпол, ФБР и Моссад.

Контролира работата на тези организации милиардерът Дейвид Рокфелер.

Това е частичен списък на сътрудниците на четирите „чудовища“: „Кръгла маса“, „Milner group“, „Орденът на Св. Йоан от Йерусалим“, „Deutsche Stiftung Marshal, Фондация Cini“, „Фабиан“, „Венецианската черна аристокрация“ „Монт Пелерин обществото“, „Hellfire Club“ и, разбира се, масоните. Майката на всички световни мозъчни тръстове и изследователски институции- Тавистокският институт за човешки отношения, на който сега започва да помога Станфордският  изследователски институт.

Според Coleman, „Комитет 300″ включва кралицата на Англия, кралицата на Холандия, кралицата на Дания и Европейските кралски  семейства, Джордж У. Буш, Едуард Картър, Хюстън Стюарт Чембърлейн, Уинстън Чърчил, Франсоа Митеран, Жан Моне, Ернест Опенхаймер и неговия наследник Хари .

За „Лидерите“: Ще има единно правителство в света и единна парична система при постоянни неизбираеми наследствени олигарси, които ще назначават ръководители от помежду си под формата на една феодална система, тъй както е било в Средновековието.

Огромни планове

Колман очертава един нов световен ред така, както си го представя  „Комитет 300″.

През 1990 г. да участва  в подготовката за създаването на единно  правителство на света е поканена и  Русия. „Борис Елцин използвал декретите на “ Комитет 300, за да може в качеството на  експеримент  да наложи волята на управляващия елит на Русия „, – пише разузнавачът Колман.

Закони: Средна  класа няма да има– само управници и служители. Всички закони ще бъдат хармонизирани в рамките на правната система на световни съдилища, като се използва един и същ кодекс на законодателството за изпълнението на който ще следи полицията на  Единното световно правителството, а обединените въоръжените сили ще приложат законодателство във всички бивши страни, които вече няма да са разделени с граници.

Религия: Ще бъде разрешена само една религия под формата на църквата на Правителството, която тайно съществува от 1920 г. Всички християнски църкви ще бъдат забранени.

За контрол: „Всички хора ще носят идентификационни номера (ID). И ще влязат в една консолидирана компютърна система на НАТО в Брюксел заедно с подробни досиета.

Семейство: Бракът ще бъде отменен. Децата ще бъдат взимани от родителите си в ранна възраст, като ще се отглеждат в специални институции, като държавна собственост. Свободния  секс  ще е задължителен.

За децата: Ако една жена забременее, след като вече има две деца, насилствено ще се изпраща в клиника за аборт и стерилизация.

За ресурсите: Само членовете на „Комитет 300″ и техните избрани представители ще имат право да се разпореждат със земните ресурси. Земеделието ще бъде изключително в ръцете на „Комитет 300”, а производството на храни ще бъде строго контролирано.

За социалната политика: Най-малко 4 милиарда „безполезни консуматори“ ще бъдат унищожени до 2050 г., чрез ограничени войни, организирани смъртоносни епидемии, бързо протичащи болести и глад. Количествата електричество, храна и вода, ще се запазят на ниво  достатъчно само за оцеляването на бялото населението на Западна Европа и Северна Америка, а след това и други раси.

Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде намалено по-бързо, отколкото в други континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 млрд., от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани заради това  защото те в продължение на векове са  свикнали да се подчиняват безпрекословно на властите. От време на време ще бъде изкуствено създаден недостиг на храна, вода и медицински грижи за да се напомня на масите: съществуването им зависи изцяло от добрата воля на Комитет  300.

За парите: Няма да има пари в брой. Всички плащания ще са с помощта на дебитна карта. Всеки, който е нарушил правилата и разпоредбите на Комитет 300″ ще бъде наказан със спирането на картите за време, в зависимост от естеството и тежестта на нарушението.

Актуално

Колман твърди, че поддръжниците на световното правителството усилено промиват  мозъците на хората с пренаписване на историята, създават „идеални“ хора и работят за намаляване на населението.

„Профилиране“- метод, разработен през 1922 г. със заповед на „Кралския институт за международни отношения (KIMD). Той е в основата на сегашното НЛП- Невро- лингвистичното програмиране, с което може да повлияе на мислите и действията на хората. Този метод е бил използван от майор Джон Рис, британски военнен специалист, върху 80 000 „морски свинчета“ от британската армия и върху пленени войници, които са били подложени на много видове психотестове. По- късно в Университета в Съсекс е създаден специален център за промиване на съзнанието, но на цивилното население. Тази суперсекретна институция се нарича „Изследователски институт за научна политика (IINP).

Рокфелеровата  фондация  субсидира  работата по създаване на идеалната история на  общество след Втората световна война, когато, разбира се, победителите бяха британските и американските войски.

В частни лаборатории, също с  парите от Фондация Рокфелер, на базата на декодиране на човешкия геном се създават генетични карти с  качествата на идеалния човек, така че в бъдеще да се отглеждат гении в епруветка и послушни неуязвими войници.

На конференция на Световната правителство бе одобрена  управленската програма за регулиране на световното население. Основната  цел- да се обезпечи рязък спад на плодородието в страни, които не принадлежат към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 страни, към които да се прилагат мерки за насилствена стерилизация на мъжете и жените.

Според плановете личният състав на Световното правителство, ще се определя на тайни срещи на такива органи като „Bilderberg“ QS, „Тристранната комисия“ и „Римския клуб.“ Те ще подготвят условията за преминаване към единна система за света. За тази цел се създават така наречените „национални клонове“ в най-стратегически важните страни на света. Формират се паралелни властови структури, състоящи се от съществуващите и потенциалните бъдещи политици, журналисти, интелектуалци, финансисти и анализатори. Тяхната задача е да се справят с общественото мнение преди проектът за Световното правителство да бъде широко оповестен.

https://slou.alle.bg/

Предишна статия

Атлантите

Следваща статия

Дейвид Айк – Основни познания за всеки протестиращ от ” Оccupy Wallstreet ” ( Част 1 )

Други интересни