ЕМИЛ ЙОТОВСКИ: “НЯМА ПО-ЛОШО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, ОТГЛЕДАНА ОТ НЕЙНИЯ КОЛОНИЗАТОР”

Автор: Няма коментари Сподели:

Припомняйки тази мисъл на големия индийски политик Джавахарлал Неру, известният съвременен писател Емил Йотовски, автор на бестселъра “Синдромът на сварената жаба”, коментира настоящия политически елит, както и подменените мисии на правителствата от т. нар. Преход.

“Политическият идиотизъм е преднамерен, той не е фриволен. Човек става политически идиот, защото следва някаква друга, скрита цел. Тези хора, така наречените политически идиоти, много малка част от тях са спонтанни идиоти – така да ги наречем, повечето са хора със скрита цел, готови да се правят на идиоти до последно, за да изпълнят своите планове…и съответно да не изпълнят плановете, за които са избрани.

Ние в последните години, на целия преход, се нагледахме на правителства, избрани с една цел, а след това изпълняваха съвсем други мисии. Включително и това правителство в момента.”
В предаването “Не се страхувай” на 13 юни 2022 г., Йотовски анализира политическата, но и ценностната криза, както и моралния упадък на цивилизования свят.

https://www.youtube.com/watch?v=hYRrkv4Zldk

Предишна статия

Россия и Китай всерьез взялись за доллар!(Хана фантикам!)

Следваща статия

Безсмъртна ли е душата?

Други интересни