Драги пътници, добре дошли в нашия автобус с около шест и нещо милиона места, който се управлява от луд човек

Автор: Няма коментари Сподели:

Драги пътници, добре дошли в нашия автобус с около шест и нещо милиона места, който се управлява от луд човек. Толкова луд и некадърен е, че дори не знае къде отива автобусът. Но щом и вие сте в този автобус, очевидно и с вас нещо не е наред или не сте имали щастието да се возите на такива, които имат точна дестинация и знаят как да стигнат до нея.

Шофьорът, както виждате, е тотално неадекватен, хили се инфантилно, държи и ще държи волана със зъби, и ще го пусне, за да ви каже, че ако искате да му отнемете шофьорското място, автобусът ще падне в някоя пропаст заради активно перияприятие, организирано от руските специални служби с цел да му отнеме волана.

Уважаемият шофьор има помощен персонал, който му осигурява необходимите субстанции, за да остане буден колкото е възможно по-дълго и колкото е възможно по-малко да знае пътя, по който кара и къде отива. Няма друг шофьор, той е единственият, няма и механик, той е също и механик, макар че въобще не разбира от това. Също е и кондуктор, така че не се учудвайте, ако изведнъж стане от своето място и започне да ви продава билети.

По време на продажбата автобусът ще се преобърне 2-3 пъти, ще се удари 10 пъти, ще пропадне в някоя канавка, някои от вас може и да се контузят, но билетите трябва да се продават, на много по-високи цени естествено, защото автобусът се движи с втечнен газ и разчита на соларните панели на покрива.

Почивка за ходене по малка и голяма нужда няма да има. Вместо това ще кара по неасфалтирани или недовършени пътища и мостове. Ако се опитате да се разбунтувате, ще ви обвини, че сте чужди агенти и накрая, със същата инфантилна усмивка, ще ви каже, че досега е карал в обратната посока и докато обръща ще се блъсне 3 пъти, за да тръгне уж в правиланата поскока, която не му е известна, защото повтарям, той е абсолютно некадърен.

Приятно пътуване и щастлив уикенд!

                           Коментар на Владислав Наков: Без цел и без посока… https://svobodnoslovo.eu/

                                                                                                                                                     

Предишна статия

НИКОЛАЙ РАДУЛОВ… КАКВО МОЖЕ ДА ТЕ НАКАРА ЗА 3 ДНИ ДА СИ ПЛЮЕШ НА…

Следваща статия

Само секирата на Крум Страшни би могла да ни върне Отечеството!

Други интересни