Само секирата на Крум Страшни би могла да ни върне Отечеството!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Днес разбрахме, че Киро и Асен са били на шопинг и са си напазарували в МОЛ-а осем депутати от ИТН. И тази и формация не ни шокира, не ни ужасява, не ни унижава, не ни гнуси. Не ни се повръща от нея.

Дори не мога да го нарека „търговия на съвести“, защото тези помияри са родени без съвест. Защо обиждам помиярите?!

Та уличните кучета всеки ден ни доказват, че имат разум, съвест и трогателно чувство за благодарност. Да, животните изпитват срам, нещо непознато за живите мъртъвци, нахакали се в политиката само за „келепиря“. ПП си е купила живи мъртъвци и парламентарната й група се е увеличила с няколко стотици кила мъртво тегло.

Търговия с живи трупове на тезгяха,  състоящи се от стомаси и прави черва. Храносмилателна и отделителна система. Гнила материя, която лапа и се изхожда. Тя никога не е била докосната от Духа. Тя е мъртвородена. Като тези, които я купуват.

Ботев пише, че за такива бездънни тумбаци „и черквата й търговия“. Воден от поета, неговият художник  Хенрик Дембицкий дамгосва шкембетата им с надписа „чувство“. Единственото чувство, което изпитват тия кореми, е глад. Единственото им желание е да плюскат. Ботев ги нарича „скотове“. Прави им комплимент. Но лакомията на ония „скотове“ от втората половина на 19 в. все пак не е била толкова опустошителна.“

„За трийсет и три години днешните им потомци изтъргуваха до шушка, разфасоваха, изръфаха и оглозгаха България.

Ето как загиват народите и държавите. Описано е в Лексикона Свидас, исторически документ от 11 век. Записаното се отнася за аварите, отдавна изчезнал от лицето на земята народ, но днес всяка дума се крещи срещу нас, българите. Или дори вече не крещи, защото отдавна сме надхвърлили прага на позора, който словото може да побере и  изрази:

„Същите българи – е записано в Лексикона – унищожиха напълно аварите. А Крум попита аварските пленници:

– От какво, мислите, загина владетелят и народът ви?

А те отговориха:

– Взаимните клевети станаха много и унищожиха по-храбрите и по-мъдрите. После съдиите станаха съучастници на злодеите и крадците. Освен това и поради пиянството, защото когато се разпространи виното, всички станаха пияници. Също така и поради подкупничеството: всички станаха продажници. Най-сетне поради търговията – всички станаха търговци и се лъжеха помежду си. От това дойде нашата гибел.“

Само секирата на Крум Страшни би могла да ни върне Отечеството.

                                       Милена Върбанова                         https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Драги пътници, добре дошли в нашия автобус с около шест и нещо милиона места, който се управлява от луд човек

Следваща статия

Винаги съм гледал на предателството като на едно от най-противните черти на характера…

Други интересни