РУДИ ГЕЛА ЛИ Е ЧОВЕКЪТ НА „ПП“ ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Автор: Няма коментари Сподели:

„Провалът е Пълен“ на #Простото и Кокорчо копае Марианската падина в БГ политика!

ПочЕтените носители на новия морал ангажирали Руди Гела да им пазарува/купува депутати от ИТН за оцеляването на власт.

„Нов морал“?

Няма що – стари мурви в нов бардак, а отзад старите олигарси.

Същият гелосан индивид, който се оферираше за 500 К с мадам Мулти из офисите в миналия парламент, сега предлагал по 1 М от името на олигарсите и ПП за всеки, който ще гласува за Киро Простото в парламента.

Схемата е проста колкото Простото.

Гелосаното се връщал като депутат в парламента и гласува с още 11 отцепници и предатели за „новите“ министри. Така най-срамните парламентарни практики, с които бе накупена от един олигарх моята парламентарна група ББЦ, възкръснаха с Харвардските измамници десет години по-късно. Искат да останат на власт на всяка цена. Взеха я, като погазиха Конституцията, сега ще я пазят с корупция и политическа проституция.

Представете си какъв грабеж, каква политическа и всякаква оргия тече пред очите на българския народ!

Толкова алчни и самозабравени, че не си дават сметка какво предстои да им се случи. За да оцелеят още някоя друга седмица и да ползват правителствения самолет за воаяжи с любовниците си – са готови на всичко. Включително да минат през трупа на България и Македония.

„Продължаваме промяната“ партия няма да стане, но ще се запомни като „Политическите проституки“ с Простото, еугЛена, Кокорчо и Гела.

Много работа ще създадат на Гешев, че и Бойко Рашков няма да ги опази. Нито парапетите ще ги опазят, колкото и здраво да ги стискат.

                                           Николай Бареков           https://afera.bg/

Предишна статия

КАК ЛЮДИ СПАСЛИ МЕДВЕЖОНКА

Следваща статия

„Всичко тече, всичко се променя“, е казал Хераклит от Ефес, или дошло е време разделно…

Други интересни