„Борбата срещу корупцията“ на тези национални предатели, назначени пряко от Байдън, е залъгалка за наивници!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Мила ми Стефи и вие, ( Киряк ) Стефчовци, които с такава лекота ми помахвате за сбогом – „ЧАО“. Ако има „масирана и всестранна атака“ срещу Кирил Петков от страна на „Задкулисието“, аз нямам нищо общо с нея. Нямам и никога не съм имала нищо общо нито с ГЕРБ, нито с ДПС, нито с ИТН, нито с БСП, нито с ДъБъ. Не познавам нито един „сив“, черен или зелен кардинал.

Не ме свързвайте и с „Възраждане“, колкото и да е красива тая дума за историка. Както многократно съм писала, прекарах 20 години в емиграция като икономически емигрант. Връщах се обаче за всеки обявен голям митинг срещу ГЕРБ – от чужбина, на собствени разноски, защото не търпя престъпници на власт, нито мекерета, нито продажници на Отечеството. Колцина емигранти, които са се връщали поне трийсет пъти от чужбина, за да участват в протестите, познаваш ти лично, Стефи? А ти, Чао Стефко?

Чувствам се жестоко, кощунствено измамена –  измамена от мръсната клика на Киро, Кокорко , Радев и Лорер – ето защо пиша тия убийствени статии.

Ти с какво си защитила Родината си, Стефи? С огнено слово, с участие в митинги, с въоръжена борба ? А ти, Чао Стефко?
Май изпод пръстите ви излизат само с двусмислени, нелепи, тролски „коментари“, написани на „дивана““

„Проклинам всички майкопродавци и техните господари. И знаете ли, Стефи и Стефко – колкото и да са ми отвратителни корумпетата, хилядократно повече се отвращавам от тия предатели, които бяха спуснати от САЩ с парашут, за да осъществят ваксинацията и чипизацията; за да приемат еврото и да унищожат българския лев; за да приемат Истанбулската конвенция и сороската дехуманизация; за да отрекат българската история и да вдигнат ветото за влизане на Македония в ЕС; за да ни напълнят с украинци и да подменят националността на нашата държава; за да, за да…унищожат напълно България.

„Борбата срещу корупцията“ на тези национални предатели, назначени пряко от Байдън, е залъгалка за наивници. Справка – зрелищният „арест“ на Бойко, Горанов и Арнаудова, който бе извършен така, че за героизира тези престъпници. ПП фактически дойде на власт, за да реабилитира гербаджиите.

Повече няма какво да ви кажа, мили ми, любезни, ненагледни, Стефи и Стефко. Глупостта е тази, която дава широк път на престъплението… Глупостта, глупостта, глупостта!

                                                              Милена Върбанова              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Винаги съм гледал на предателството като на едно от най-противните черти на характера…

Следваща статия

ПРОГРАМА II МЕЖДУНАРОДЕН СРЕДНОВЕКОВЕН ФЕСТИВАЛ “НОВО НАЧАЛО”

Други интересни