Съборът “Ново начало” на 18, 19 юни 2022 година е събитие, което събира действащите… Очакваме всички себеподобни да отбележим това светло събитие! ~ Ивелин Михайлов ~

Автор: Няма коментари Сподели:

Много години българският дух беше сломен. Бяхме повярвали, че сме недостойни сами да определяме съдбата си. Бяхме повярвали, че не сме творци, а неспособни същества.

Вече всичко е различно. България е жива и поема своя път. Ние сме създатели и ще създаваме!

Съборът “Ново начало” на 18, 19 юни 2022 година е събитие, което събира действащите. Очакваме всички себеподобни да отбележим това светло събитие!
                                                                                                      ~ Ивелин Михайлов ~

За да сме народ трябва да се познаваме и да знаем от къде идваме и на къде отиваме. Събора “Ново начало” е и двете. Дава ни възможност да се съберем и ни напомня кои сме. В трудни времена не можем да оцелеем поотделно.

Време е да се обединим и да действаме, като едно! На 18 и 19 юни 2022 године във фестивалната зона до “Исторически парк”, село Неофит Рилски ще се проведе голям средновековен събор.

Входа ще е 12 лева за възрастни и 6 лева за деца. От години нашите събития са пропускани от по-голямата част от медиите заради силния родолюбив елемент.

Имаме призив към всички вас, които мислят и живеят като нас да споделят това видео, за да може на 18 и 19 юни да се съберем десетки хиляди българи и сърцата ни да затуптят в едно! Благодарим ви и ви очакваме!

https://www.youtube.com/watch?v=fxg9XuCjl9A

Предишна статия

И в этом аспекте я хочу заметить, что женщины все разные, как во внешности, так и в содержании, но я все же буду говорить об известных женщинах…

Следваща статия

Бъдете добри един към друг!

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.