Пази Боже сляпо да прогледне!

Автор: Няма коментари Сподели:

Фирми, близо до кабинета на Бойко Борисов, са взели авансово между 50 и 80 процента от парите, които трябва да се разходват за строителството на пътища и магистрали, включително АМ „Хемус”.

Парите не са вложени в пътища и магистрали, доказано е, че някои от фирмите са получавали по сложен път от банките чрез създаване на кухи фирми, използвали са безимотни хора, чрез които сумите са теглени от банки и са заминали, да кажа така засега – в неизвестна посока.

Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на извънредна среща с медиите след обявеното от Слави Трифонов напускане на коалицията.

Тези средства в момента е неясно къде се намира и за какво се използват. Имаме данни, че част от тези фирми са вложили парите в обекти, които удовлетворяват интересите на същите тези строителни фирми, не скри Рашков.

Още утре ще направя необходимото тази информация да стане публична – включително видеа и снимки.

Същевременно в Министерството на регионалното развитие се подготвят да се финансират същите тези фирми, без да се търси сметка за потъналите вече пари в дружества до Бойко Борисов.

Това поставя въпроса дали да се продължим това „изграждане на пътища”, така ли да продължим, или да сменим подхода и начина, да вземем други решения, включително да се премине към управление на страната към друг формат.

Аз не мога да спра да информирам за невижданите досега престъпления, извършени в строителството.

МВР вече доказа това, не само ние разследваме, и Националната следствена служба също разследва.

Все още няма обвинителни актове, защото става дума за мащабна престъпна дейност, която изисква големи ресурси и време.

Ние продължаваме да изпълняваме своите задължения и ще ви информираме детайлно за разследванията – дали парите не са изнесени в чужбина, или тук се израждат имоти, лична собственост на босовете на фирмите, завърши Бойко Рашков.

narod.bg                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Пресъпниците и без род и племе ще си получат наградата от 30 сребърника!!!

Следваща статия

„Разни хора си позволяват да казват, че аз искам власт – не, всичко е въпрос на морал. Заради моралния избор доброволно излизам от управлението“

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.