ВЛ. ШЕЙТАНОВ: НИТО СМЕ ПРАВОВА, НИТО СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА! И КАТО ОТВЪРЗАНА ЛОДКА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ОКЕАН

Автор: Няма коментари Сподели:

Владимир Шейтанов, дипломат, юрист, експерт по международно право с коментар за мракобесния законопроект за уж национална сигурност, подготвян от управляващите ——-

                                   В. ВАСИЛЕВ:

“Властта, разбираме, създава национален наказателен списък, в който може да попадне всеки български гражданин, фирма или партия. Достатъчно е да ви заподозрят, не осъдят, не и разследват, просто да ви заподозрат в дейност, насочена срещу интересите на България или, внимавайте, срещу интереси, които България се е задължила да защитава по силата на международен договор. Това, последното, е смисълът на проекта, другото е по-скоро пълнеж. С две думи – сметнат ли, че действате срещу американските интереси или че подронвате евроатлантическата солидарност, спукана ви е работата. Вкара ли в списъка, властта ви замразява всички банкови сметки, пари, активи и т.н., за да не можете повече да придобивате средства, стоки и услуги. По никакъв начин.”

https://www.youtube.com/watch?v=a4UF8w6Q2Hc

Предишна статия

Гост в предаването “Делници” беше проф. Минчо Христов. Защо държавата не прави опит за справяне с инфлацията и високите цени?

Следваща статия

ИСКАХМЕ ПРОМЯНА – ЕТО Я: ЕНЕРГИЙНА МИЗЕРИЯ, С УШАНКА И БАЛТОН ВКЪЩИ, ДУШ РЯДКО, СТОКИ С КУПОНИ

Други интересни