Знаехте ли, че Великобритания и Обединеното Кралство са две различни неща?

Автор: Няма коментари Сподели:

Гледайте може би най-дългоочакваният епизод на 50 невероятни факта, в които ще говорим за Англия, Шотландия и другите страни от Обединеното Кралство. Събрал съм само най-интересните и пикантни факти за тази държава!

Наистина, 50 факта за Англия и Великобритания беше един от най-желаните епизоди в канала до момента. Отне ми малко повече време, заради текущите събития и другите факти, но ето ни тук. Както винаги съм събрал само най-интересните факти за Англия и останалите страни от Обединеното Кралство, които може би не знаехте.

Знаехте ли, че Великобритания и Обединеното Кралство са две различни неща? Едното е името на острова, а другото е името на държавата. Така в нея членуват 4 различни страни. Това е една от най-силните икономики в Европа, а и в целия свят! Отделно Британска общност съставена от 53 държави, които са обвързани с Англия, заради миналото. Технологичният напредък на Обединеното Кралство прави тази държава предпочитан нов дом за много хора. Те отдавна са преминали към електронни услуги, които улесняват ежедневието на хората. Всичко може да се прави през смартфон или лаптоп.

Исторически, Англия е една от държавите, които са повлияли най-много на света. В днешните факти на #TheClashers ще разберете не само за история, но и за географията. Знаете, че във #50Facts споделям всеки един аспект, колкото мога повече. Днешната тема за #UnitedKingdom обещава да е много интересна и пълна с изненади. Наистина има diversity в тази държава и те оценяват различното. Епизода, както винаги, е family friendly и можете да го гледате с хора от всякакви възрасти.

https://www.youtube.com/watch?v=IVuxeqLXG7o

Предишна статия

Днешното правителство не мисли за народа!

Следваща статия

Киро, Трюдо и други канадски смешници…

Други интересни