Психологическата война срещу Човечеството наречена “Пандемия КОВИД-19”

Автор: Няма коментари Сподели:

Ние, Хората, можем да осигурим нови 75 години без преживяване накатастрофи като КОВИД, само ако проведем нов Нюрнбергски процес и накажем виновниците по кодекса от 1946 г. Ако не го направим, престъпниците ще ни спретнат нови, още по-ужасни бедствия.

Към днешна дата “Ковид-Пандемията” така и не е обявена официално за приключила, поради редица причини:

1. Навсякъде властимащите ще трябва да отговарят на неудобни въпроси, напр. “Защо наложихте извънредно положение, при условие, че епидемиологичната обстановка не отговаряше на критериите за пандемия?” Истина е, че някои управляващи можеха да се оправдаят с погрешните препоръки от страна на СЗО, които целяха създаването на масова психоза и съответно налагане на илюзията, че само ваксинацията е решение на “проблема”, след което следваше процедурата за тотален контрол над масите с въвеждането на “сертификати”. В същото време всички знаем, че СЗО има само мандат за препоръки и нищо повече — сега сбирщината престъпници е в разгорещена кампания (де факто заговор срещу Човечеството) за придобиване мандат за заповеди!

2. Ръководството на Европейската Комисия (ЕК) има в допълнение към горното и друг проблем, поради прахосването на огромни средства за ваксини, голяма част от които ще трябва просто да се унищожат — което е и допълнителен немалък разход. Група Евродепутати вече два пъти призоваха Урсула фон дер Лайен да подаде оставка — веднъж за неадекватни методи на управление, и веднъж за конфликт на интереси, но тя няма никакво намерение да резигнира. В резултат както пред тези депутати-противници на сертификактите, така и пред наблюдаващите процесите в нещастната общност на нациите обединени в ЕС, лъснаха непреодолимите
проблеми, които според нас много отдавна предопределят разпадането на съюза.

3. В САЩ, бастионът на престъпниците, комбинацията ретроградна-система/изоставащ-среден- манталитет има за резултат дебат (все още) върху носенето на маски (!!!) — след като Върховният Съд (!) се произнесе по изоставянето на маските в авиотранспорта, CDC (всемогъщият Център за Контрол върху Болестите и неговия прочут шеф Tony Fauci) излезе с препоръка хората все още да носят маски… Информацията, която множество източници (настрана от финансираните от престъпната група) вече разпространиха относно
вредните ефекти от ваксините, и пр., все едно не съществува… И сега престъпната група, или поне местния й бранш, изглежда залага на нова “пандемия” (или поне епидемия от “маймунска едра шарка” възникваща в Щатите3), защото това е единственият й шанс да пресече преизбирането на Тръмп плюс републиканско мнозинство в двете камери на Конгреса, което ще бъде тотално фиаско за нея.

Войната в Украйна стана изключително удобен и навременен претекст за всички виновници за световната трагедия “КОВИД-19” да замажат лъсналата с пълна сила тяхна престъпна конспирация, което обяснява защо те се втурнаха с най-голяма готовност да раздухват конфликта, окуражавайки нео-нацистите и обсипвайки ги с пари и оръжие. Това стана, наистина, причина да се отложи оригиналния Нюрнберг 2.0, но малоумниците не се досещат, че успоредно с отлагането ще се сдобият с още обвинения — при това много по-сериозни и животозастрашаващи, доколкото в ЛДНР смъртното наказание не е отменено…

Нюрнберг 2.0: В нашите писания идеята за повторение на политическия съдебен процес бе лансирана в публичното пространство не по-късно от 2014 /3/, а по повод престъпленията от здравно-медицински характер в /4/ (май 2020). По-късни реитерации /5-8/ доведоха до предложение за процедура, чийто механизъм да осигури преодоляването на съпротивата на съучастниците, които продължават да държат командни постове в държавни и наддържавни учреждения, както и да идентифицират независим международен съдийски състав от почтени индивиди.

Още в началото на спецоперацията в Украйна стана ясно, че противостоянието Изток-Запад, което в отделни моменти ще преминава във военни стълкновения поне до момента, в който Русия и Китай си приберат принадлежащото им, удари спирачките на проекта за “Рестарт” в оригиналния му вариант. Това, обаче, не е достатъчна причина за “Отбой”, а само за поемане на глътка въздух — престъпниците напират, залагайки на варианта СЗО да получи юрисдикцията на световен диктатор по здравните въпроси. След провала на предишните опити при всеобщ форум, организацията, чието ръководство обвиняваме в организиране на геноцид в световен мащаб, обяви, че ще организира форуми в регионален формат, чието гласуване ще се агрегира, за
да се получи крайния резултат (желаният от тях мандат). По пътя към това (спасително за престъпниците)
решение на проблема “легитимно мнозинство”, те непрекъснато роят членовете на организацията — в началото
на “пандемията” списъка на членките публикуващи броя “заразени” и починали беше 193; от преди няколко
дни вече сме 227 “държави и територии”. Списъкът, който отдавна следя и от който снемам данните, за да ги
проанализирам, през последните месеци набъбна с имената на разни екзотични острови, които или са бездруго
под юрисдикцията на трети страни като неделима част от територията им, или са просто подопечни територии
съвсем непознати за света и в невъзможност да се еманципират административно поради липса на условия за
това. Кой е чувал за островите Ниуе или Науру, от кога остров Св. Елена е самостоятелна административна
единица и колко мислите, че е населението на всичките двайсетина “членки на СЗО” изброени в края на списъка?
Отговор: няма и милион, срещу почти девет милиарда.

1. Пресконференциите свикани от Евродепутатите не бяха отразени от нито една официална медия и видеозаписите са достъпни само в някои приватни домейни на YouTube.
2. Някъде около 2006 г., когато референдумите във Франция и Холандия завършиха с отказ, написах в една глава от книгата ми за България /1/, щото далеч не е сигурно, че ЕС ще се формира като легитимна легална единица /2/.
3. Правителството вече мъдро е поръчало 13 милиона ваксини. Само не се съобщава дали разработката на цялостния проект е в лабораториите в Украйна, или в Казахстан, Грузия… Но на процеса всичко ще стане ясно, след като илюзиите и на последната част от руските олигарси се изпариха. Остава само да лобираме в ЛДНР да се проведат и двете фази на Нюрнберг 2.0…

С други думи, Тедрос, Гейтс, Фаучи, Шваб и компания смятат да заобиколят препятствията, без да разбират, че играта им свърши – нито Путин, нито Ши Джинпин (а сега вече и Моди) ще приемат топката от отбора на противника. Много по-вероятно е да подкрепят спонтанно и масово генериран съдебен процес, в който някои ще бъдат обвиняеми и по медицинската, и по политическата част. Доколкото войната експонира още по-отчетливо русофобите по горните етажи, включително и степента на тяхното зомбиране, може да се твърди, че следствието по политическата част на Нюрнберг 2.0 също тече с пълна сила.

А току-що руснаците обявиха, че излизат от СЗО и СТО; в същото време китайците разпространиха обявление-покана за разширяване членството на съзвездието BRICS. Тоест, конфронтацията се задълбочава и зрителите няма да могат да останат такива много дълго време още – всеки ще трябва да се определи. Това на практика води до невъзможност за прокарване докрай на престъпния проект, но ако не противодействаме на Евро-Атлантическите престъпници, ние, обикновените Хора, рискуваме още много бели и още много мизерия…

If we allow the governments to break the law for an emergency, they will create emergencies to break the law…5
Ние формирахме хроника на “пандемията” публикувана в /4-9/, така че тук ще приведем само един нов и един допълнен (досега само частично публикуван) аргумент. Първият е просто логичен – откак започна спецоперацията в Украйна всички в региона забравиха, че “пандемията Ковид 19” не е отменена и нито чуваме, ни виждаме прояви на гадния вирус. Вирусът набеден за убиец изчезна, а престъпните управници на света забравиха да прекратят извънредните мерки и обявят официално “пандемията Ковид-19” за приключила.

227 Countries and Territories around the world have reported a total of 526,876,304 confirmed cases of the coronavirus COVID-19 that originated from Wuhan, China, and a death toll of 6,299,321 deaths.
Както се вижда, СЗО услужливо сочи за първоизточник Ухан, без да споменава нито грантовете от Америка, по моята дефиниция — здравен тероризъм.
 Ако позволим на правителствата да престъпят закона, за да се борят с внезапни катастрофални проблеми, те после ще създадат такива, за да могат да престъпят закона.
 Да не говорим за потушаването на путча в Казахстан два месеца преди това…нито нейните лаборатории предхождащи работата в Китай, а после и разсейващи опасните щамове из свои подчинени лаборатории по целия свят — и особено в страните около Русия.

Вторият аргумент касае сравнителния анализ на последните данни за “пандемията”:

Година или период Починали годишно (милиони) Дял от всички починали (%)

1918-1920 Горна граница 130.00 83.33
1918-1920 Долна граница 44.20 28.33
2000 3.10 7.31
2016 2.38 4.49
2017 2.68 4.80
2019 2.80 5.02
Март 10 2020 – Март 9 2021 2.54 4.15
Март 10 2021 – Март 9 2022 3.50 5.71

данните за няколко от последните години, в съпоставка с тези от истинската пандемия през 1918-1920 г.

Табл.1: Сравнение на броя “починали поради вирусна инфекция” с нормализирани данни от пандемията 1918-1920 г. Данните за тази истинска пандемия са по най-различни тогавашни оценки и тук вземаме тяхната горна и долна граница.

От тези данни ясно се вижда, че даже и при всеизвестните трикове с причините за смъртта на починалите, а отделно и влиянието на заплащането върху написаното в смъртния акт, двете отчетни “пандемични” годинине се отличават съществено по параметрите, които ни интересуват тук – броят на починалите за всеки 12-месечен период през всичките години на 21 век, за които представяме данните тук, е около 3 млн, докато съотношението към починалите по всички причини е около 5%. В същото време, тези параметри, отнесени към началото на 20 век (и единствената засега истинска пандемия), са средно един порядък по-високи.

Нюрнберг 2.0 — принципни положения

Базирано на Хрониката на психологическата война наречена “Пандемия Ковид-19”, която хроника де факто
представлява съвкупността на писанията в /4-9/ включващи общо около 600 източници, по-долу е схематизиран
проектът “Нюрнберг 2.0”, излъчен като принципно предложение за пръв път в /4/ и формулиран в /9/:

I. ОБВИНЯЕМИ:
1. Организатори: WEF, BMGF, RF, WHO
2. Помощници: Imperial College, Johns Hopkins University
3. Оперативни проводници: Правителства, Държавни глави, Здравни Власти (FDA, CDC, EMA…)
4. Обслужващ психозата персонал: Всички официални медии; Всички high-tech електронни цензори (FB, Twitter, Google…)

II. ЦЕЛИ:
Краткосрочни:
* Непреизбиране на Тръмп
Средносрочни:
* Руиниране на икономиките и поставянето им в пълна зависимост от едрия финансов капитал, чрез налагане
на икономика изцяло на кредит
Дългосрочни:
* Драстично намаляване на населението
* “Нов старт” (“Great Reset”)

III. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ: Описваното тук престъпление е всъщност комбинация от няколко отделни престъпни
деяния:

III-А) Подмяна на дефиницията за пандемия
* Дефиниция на (респираторна) пандемия:
* До началото на 2020 – съотношението Прз/ввп

Прз/ввп = Починали от респираторни заболявания/Починали по всички възможни причини < 5%

* След налагането на паниката прераснала в масова психоза СЗО я променя поне 2 пъти, намесвайки PCR-тестера.

От графиката на месечните съотношения Прз/ввп (Фиг. 2) се вижда, че докъм септ.-окт. 2020 старата дефиниция не дава никакво основание да се въвеждат извънредни пълномощия на правителствата “за справяне с епидемиологичната криза”. Изводите тук се налагат от само себе си.

III-Б) Обявяване на PCR тестера за диагностичен прибор
* PCR тестерът не е диагностичен апарат !
* PCR тестерът е детектор/брояч на частици съдържащи RNA !
* Резултатите от тестера са 20-50 (100) x броя реално инфектирани
* За “обосновка” престъпниците въведоха понятието “асиптоматична инфекция”, което е еквивалент на “невидими дрехи” (когато подразбираме невидимите (с невъоръжено око) дрехи на царя от едноименната приказка.
* Идеален за генериране на психоза, особено в комбинация с представянето само на акумулирани резултати

III-В) Декларацията “Няма лечение” –> Чакайте ваксините !
* В резултат само в САЩ по оценка на независими изследователи над 200,000 можеха да бъдат спасени.
* Причина: най-често бактериална инфекция (“болнична бактерия”)
* Изследванията на запазени проби от “Испанската инфлуенца” – бактериален патоген

III-Г) Липса на пато-анатомична експертиза
* В началото бе постулирана задължителна кремация като “мярка против силната заразителност на вируса”
* След като се постигна ефекта на масова психоза, кремацията отпадна от речника на престъпниците
* Представените от германски патоанатоми резултати бяха — и си остават — прикрити от широката публика
* Инициативата на Владислав Вълканов да изиска информация от МНЗ, демонстрираща признание от офи-
циалните власти, щото починалите от Ковид всъщност не са освидетелствани от специалистите като такива,
остава встрани от официалното медийно пространство (виж Фиг. 3 в “Допълнение” в края на статията).

III-Д) Въвеждане на финансови стимули
* В САЩ: US $ 13,000-26,000-39,000
* У нас: “Ако се съгласите да пишем за причина на смъртта КОВИД, държавата ще ви плати за погребението”
* В Чехия: GP-то получава парично възнаграждение за всеки проведен PCR тест…

III-Е) Ролята на Официалните медии:
* Поради финансовата си зависимост те са обречени на пълно подчинение на “официалната линия”
* Приватните – обвързани с договорености за неформално субсидиране –> пълно подчинение

III-Ж) Въвеждане на “Извънредно положение” –> Lockdown
* На базата на реалните официално регистрирани данни (даже и двойното “надписване”) няма легитимност
нито за “Извънредно положение”, нито за Lockdown (Фиг. :::)
* Както се вижда от Табл. 1, броят на починалите от респираторни инфекции през годините на “пандемията” е приблизително еднакъв на този в предходни (непандемични) години – даже по-прецизен анализ с отчитане на приръста на населението ще покаже някои от тях с по-висока смъртност по този показател.

III-З) Спешно одобряване на ваксините
* Създадената психоза –- поради намесване данните от брояча на частици (PCR-tester) и представянето им за меродавни относно инфекция –бе използвана за нелегитимно спешно одобряване на ваксините
* Това престъпление се видя наяве скоро след това по данните на VAERS и EMA III-И) Съзнателното прикриване и потулване на данни относно:
* Наличните естествени превантивни средства срещу респираторните вируси
* Превъзходството на естествената имунна система на човека
и др., с цел втълпяване в психиката на индивидите, че “ваксинацията е единственото спасение”…

III-Й) Налагането на задължително “маскиране” без доказателство за какъвто и да е благоприятен ефект – и подтискане на доказателствата за силно негативен ефект, особено в психиката на подрастващите:
* Вирусът е с линеен размер около 50 пъти по-малък от този на отворите (Фиг. 4).
* В двуизмерно пространство това означава, че около 2,500 вируса наредени един до друг, могат спокойно
едновременно да навлязат в такъв отвор !

 Минимално видим отвор на маска (5 µ) в съпоставка с респираторен (корона) вирус (~ 100 nm)

III-К) Налагане на “социално дистанцииране” (заради изкривена представа за механизма на разпространение
на респираторните вируси)
* Още в началото на “пандемията” (към юни 2020) анализът на данните за Германия показа, че в действие е
друг механизъм
* Никой не обърна внимание на този анализ — както и на други, “политически некоректни” такива

III-Л) Прикриване/подтискане публикацията на вредните ефекти на mRNA ваксините (Pfizer, Moderna, J&J)
* Върхът на наглостта бе изказването на Тедрос, че в резултат на вируса през двете години на пандемията са загинали не отчетените 6, а всъщност 15 милиона. Което е почти вярно, само с корекцията, че от вируса (с надписването, лъжите и пр.) загинаха 6, а останалите 9 са жертви на психозата около вируса, включително ваксинацията с токсични експериментални формулировки.
* Декларацията на Тедрос бе предназначена за отбиване въпроса за легитимността на обявяването на пандемията, извънредно положение и пр., но и като димна завеса около опита за тотален контрол с въвеждане на сертификати за ваксинация като увертюра към “Големия рестарт” на Шваб — и всъщност печелене на време докато се работи по нова “пандемия”…

III-М) Генерирането на милиарди тонове боклук свръх този при нормални години
* Наскоро СЗО имà наглостта да предупреди правителствата, че били създали 3 млрд т. “наднормен” боклук
– сякаш някой друг, а не те самите, носи пълната отговорност за “пандемията” и всичките аксесоари, която тя
изисква, за да съществува.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

                      За благото на Човечеството НЮРНБЕРГ 2.0 е задължителен, сега!

                                                                                                                                       Иван Даракчиев

 

Предишна статия

Дешифриране на матрицата, в която живеем днес!

Следваща статия

НАКЪДЕ ОТИВА РУСИЯ?

Други интересни