ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ? КОЙ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАРОДА? КРАДАТ, ЛЪЖАТ, БЕЗЧИНСТВАТ, НО – ПЪЛЕН МАНДАТ!

Автор: Няма коментари Сподели:

“…Разминаванията между правителствената линия и общественото мнение поставят въпроса – това ли е демокрацията. Народът настоява за едно, властта прави друго. Демокрация ли е да принуждават хората да купуват скъп газ, да приемат мигранти и бежанци, да закриват въглищните централи, да приемат гейпаради, от които се отвращават. Какъв глас народен, глас Божи? Кой се съобразява с народа? Или ще го излъжат, или ще му наложат, или ще яде бой като при протестите срещу Борисов, или няма да му обърнат внимание. Избрани са за 4 години, ще си разиграват коня както им е угодно и нищо не може да ги мръдне и отклони. Крадат, лъжат, безчинстват, но – пълен мандат.”

В “Не се страхувай” на 23 май:
***Дъното на българското нещастие – политика и икономика с трагично разменени роли. И Запада смени принципа и сътвори световен срив – експеримент, заблуда или планирано зло?
!***Демокрацията по български като параван за антидържавни решения на властта – това ли е демос кратос? Как да се противопоставим – тема, отворена за мнения.
***Канада щяла да евтаназира крайно бедните – за избавление. Има ли по-чудовищно „благородство“?
***Един 24-ти май ни остана, непоруган от родни майцепродавци. Дали ламтежът за къси печалби и чужди угоди, ще погребе и слънцето на науката, което във душите грей – но все по-слабо?!
***Гост в студиото – професор Иво Христов с уникален геополитически анализ
***Гледайте ни, това, което ще чуете тук, другаде няма да го чуете!

https://www.youtube.com/watch?v=uofzRGG4NtE

ГОЛЕМИТЕ ФАКТОРИ ИЗВЪН КЛИЕНТЕЛАТА НА САЩ ОТКАЗАХА ДА ВЛЯЗАТ В ИГРАТА НА ЗАПАДА. БЪЛГАРИЯ Е ПИОНКА!

https://www.youtube.com/watch?v=Cxoltq2ePTg

Предишна статия

24 май – Ден на българската просвета и култура! Честит празник!

Следваща статия

Queen – Ballads

Други интересни