Пронатовският режим на Зеленский окончателно изгуби информационната война

Автор: Няма коментари Сподели:

Нацистите (а както се оказва – и сатанисти ) от Азов се предадоха в плен. Съдбата на всеки ще зависи от строг съд, който с пълно право можем да наречем исторически и съдбовен.

За това, че мародерът не е войник, а само палач на беззащитни мирни жители, говори съобщението на командира на батальона “Восток” Александър Ходаковский, че азовци са имали числено превъзходство над неговите сили, но не са посмели да го атакуват и да разкъсат обсадата на Азовстал. Предпочели са да се “ евакуират“, въпреки прогнозите, че ще проявят повече мъжество и ще се отправят по своя воля „в мир иной „. В момента те молят за едно – военнослужещите на РФ да не ги предават на населението на Донецк и Луганск. Явно там са оставили “ неизличим спомен за себе си“ и има от какво смъртно да се боят.

Много тайни бяха скрити и унищожени – в Ютуб бе качен видеозапис, на който се вижда как азовци изнасят съндъци и документи, товарят ги на закрити камиони и тези камиони заминават – къде? Други тайни са унищожени на дъното на леговището. Но и много факти се изясниха.

Пронатовският режим на Зеленский окончателно изгуби информационната война. Чудовищните му жестокости към украинските мирни граждани и към руските военнопленници – кастрация, рязане на пръсти и на ръце, стрелба в краката и корема, за да се предизвика гангрена и мъчителна смърт, директни разстрели – са вече достояние на световната общественост, на всички нормални хора, които не мислят с телевизора или тефала. Тези хора стават все повече на Запад – руската спецоперация изигра ролята на будилник.

Армията на РФ и силите на Донецк и Луганск минаха в тотално настъпление. Новорекрутираните части на ВСУ, състоящи се от хора, които никога не са държали в ръце автомат, но сега са хвърлени срещу специалните руски и чеченски части, масово се предават в плен.

И на този фон зеленото човече и съветникът му Подоляк говорят за ново втвърдяване на позицията на киевския режим. „За никакви териториални отстъпки не може и дума да става“, макар че е нелепо да се говори за „отстъпки“, след като Донецк и Луганск са руски, а в Крим само 8 процента от жителите се определят като „украинци“. Според Зеленский, Подоляк, Резников и Арестович, войната безкомпромисно трябва да продължи. Те събирали едномилионна армия.

Но, забележете, в свой видеозапис от вчера, 22 май, проф. Игор Панарин („Обрушение – 2“), който винаги е добре информиран, съобщи, че родителите на Зеленский вече са в Израел, охранявани от британските служби и че вероятно самият Зеля ще се изнесе – или „евакуира“, според любимия му израз – към Обетованата земя. Него също го охранявали британските спецслужби – явно има повече доверие в тях, отколкото в своите нацбатальони.

Ясно като бял ден е какво целят, както паразитният киевски „политически и олигархичен елит“, който няма нищо общо с малоруския народ, така и неговите задгранични крепители – пълното унищожение на славянството в Украйна, което ще бъде използвано като безмозъчно пушечно месо.

Славяните в Украйна ще бъдат стадо за клане, земята на Украйна ще бъде територия за експерименти, а Русия ще се изтощава – докато не се намери някой безумец, който да подеме войната с нови сили. Например Полша?

                             Милена Върбанова                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Това вече го играхме… Същите клоуни! (Коментар от доцент Атанас Мангъров)

Следваща статия

Духовната светлина вече е включена в списъка с критерии за геополитическо развитие на света

Други интересни