Съединените щати и Русия участват в поредната вълнуваща игра в ООН…

Автор: Няма коментари Сподели:

Точно когато войната в Украйна е в разгара си, Съединените щати и Русия участват в поредната вълнуваща игра в ООН.

На срещата на ООН руски представители директно атакуваха САЩ за провеждането на брутални и нечовешки биохимични експерименти в Украйна с доказателства.

Изправен пред обвиненията на руския представител, представителят на САЩ в ООН се вбеси, заявявайки, че Русия разпространява слухове, за да отклони вниманието и че Съединените щати не са провеждали експерименти с биологични оръжия за масово унищожение в Украйна.

От предишните 8 туита на говорител на Белия дом, отричайки САЩ да провеждат биохимични експерименти в Украйна, а след това заместник-държавният секретар на САЩ Нуланд беше принудена да признае, че Съединените щати наистина помагат на Украйна да провежда биохимични експерименти.

Сега, когато представителят на САЩ видя, че Русия е представила доказателствата в ООН и поиска от ООН да проведе задълбочено разследване, представителят на САЩ истерично отрече това и отхвърли предложението на Русия да позволи на ООН да се намеси в задълбочено разследване на Украйна биологични и химически оръжия. Изглежда, че Съединените щати наистина са виновни. Ако Саддам, който беше обесен от Съединените щати по неоправдани причини, беше жив, чудя се дали щеше да се ядоса толкова, че веднага да отведе Байдън, когато види тази сцена.

Китайският представител се изказа по праведен начин, като подкрепи предложението на Русия да поиска от ООН да разследва дали Съединените щати са разработили биологични оръжия в Украйна и критикувайки всяко поведение, което задейства биологични оръжия, е срамно.

Но това, което ядосва хората, е, че на Общото събрание на ООН, освен праведните думи на Китай, западните страни колективно мълчаха. Тези обикновено здравомислещи западни държави, като видяха, че шефът им САЩ разработва биологични и химически оръжия, всички покорно си затвориха устата.

Това, което прави хората още по-ядосани и тъжни, е генералният секретар на ООН Гутериш, който се изправи и каза: Организацията на обединените нации няма право да разследва този въпрос! разбрахте ли Виждайки, че заподозреният е Съединените щати, ООН се ужасява!

Изявлението на генералния директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус е още по-интригуващо. Той просто каза, че Украйна трябва да унищожи цивилни биохимични съоръжения, за да предотврати изтичане.

Все още не е проведено разследване. Откъде СЗО знае, че Украйна е цивилно биохимично съоръжение? Изглежда, че дупето на генералния директор на СЗО е малко изкривено, когато той не търси такава важна следа или дори помага да се прикрие.

Още по-безсрамното е, че американските интернет гиганти Facebook и Twitter обявиха, че са блокирали официалния гласов канал на Русия, така че Русия, която има доказателства в ръцете си, няма глас в света.

Не само че гласът на Русия ще бъде напълно блокиран, но и в интернет в Съединените щати всеки, който говори за украинската биохимична криза, може да бъде блокиран по всяко време или дори заглушен. Това са Съединените щати на свободата на словото!

Украинската страна също действа спешно и се опита с всички средства да унищожи всички доказателства. Украинският конгресмен Кива, който смело разкри новината, че Украйна е изпратила 4500 войници за участие в биохимичния експеримент на САЩ, също се сблъска с безпрецедентни лични заплахи.

Точно след избухването на скандала с украинската биохимична криза голям брой украински бойци директно взривиха сградата за биохимични изследвания в Харков и погребаха повече от 50 изследователи в сградата. Поведението им е просто възмутително. Изглежда, че Украйна е започнала безскрупулно да унищожава доказателствата.

Като суверенна и независима държава Украйна се превърна в американска биохимична експериментална фабрика, дори за сметка на това, че позволи на собствените си войници да бъдат експериментирани биохимично от Съединените щати. По това време Украйна напълно се превърна в съучастник на Съединените щати!

Но дори пред лицето на едноличността на САЩ в ООН и хегемонията им в Интернет, Русия не седи на едно място, а директно изпрати съответните доказателства за американските изследвания и разработки на биологични и химически оръжия в Украйна. Интернет и позволи на всички страни по света да изтеглят безплатно.

Дори ООН да няма начин да санкционира Съединените щати, грозното лице на мащабното разработване на биологични и химически оръжия от САЩ в Украйна и спешното унищожаване на доказателства е напълно разкрито пред света! Това също така ускори пълния крах на американското доверие.

Моля, помогнете да разпространя информацията до моите контакти в подкрепа на Русия, да разкрият срамните и отвратителни действия на САЩ срещу човечеството.

Живко Желев

Предишна статия

Дискриминиран исторически доклад за траките и българите

Следваща статия

Въвличане във война, от Кирчо и Кокорчо…(Какво ни очаква през август?)

Други интересни