Тоя гнил лумпенаж, който 33 години трови организма на България трябва да бъде изрязан със страшно болезнена операция!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Явно никакви доводи не въздействат на националните предатели. Нищо не ги спира да тласнат България във война. Мърсуват, кощунстват със словото: “ Да се даде оръжие на Украйна било въпрос на ценности“. Да, само че на сатанински ценности, изчадия адови!

Е, добре, гласувайте утре, мърши! Изпълнете това, за което сте назначени – ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и (спотайващотото се в момента ) ДПС – цялата сган, която унищожи България. Защото е ясно, че ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ, ДПС са едно и също – мръсна потомствена шайка, излязла от черната утроба на ДС.
Господарите й разрешиха да измародерства и разпродаде държавата при едно условие – безпрекословно да се подчинява на техните заповеди. Ясно е какво ще ги постигне при неподчинение.

И днес ножът застърга кокала. Шайката трябва да подпише смъртната присъда на България. И тя я подписва. Друг изход няма. А няма и друго желание.

Отлично! Доскоро бих казала – нека ръката на този, който гласува тая архиизмяна да изсъхне! Нека самият той рухне покосен от проклятието на българите! Нека мръсната му душа да стене в преизподнята! Нека децата му носят вечно дамгата на позора!“

„Но сега заявявам – гласувайте за даване на оръжие! Пет пари не давате за Украйна, нито ви е чичова, нито вуйчова, но щом САЩ ви натискат – гласувайте! Това е знакът за всички българи да излезем на площадите – най-после обединени. Това е границата, след която се отприщва неконтролираната народна ярост. Стигна се до предела, зад който няма връщане! Искате война – ще получите война, гниди – само че с нас! И няма къде да се скриете и къде да помъкнете кървавите си милиарди. Дори на Луната да се качите – и оттам ще ви свалим в калта. Калта – единственото, което заслужавате, защото от това сте произлезли.

Тоя гнил лумпенаж, който 33 години трови организма на България трябва да бъде изрязан със страшно болезнена операция. Ще рукне черна смрад – но циреят е узрял и утре ще се пукне.
                                                       Милена Върбанова                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

КОЙ НЕ ЦЕНИ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ?

Следваща статия

Гениално! За 24 часа решиха газовия проблем на половината свят!

Други интересни