Спрете се докато можете! После няма да има време и да пpоревете…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте приятели,

Здравейте и вие пропагандатори, родоотстъпници, марионетки, тролове и ботове (до колкото ви има в профила ми)!

Виждам, че отново се размириса на платени коментари и очакване на дотации от разни антибългарски организации. То това си върви иначе няма как дърти (и млади) безродници разни там други отрепки без един ден трудов стаж да имат пари за телефон с интернет.

Пиша този пост за да дам някои посоки на поддръжниците на режима на Кокаински.
Чувам, че някои от вас изразяват подкрепа и силно желаят България да стане страна в конфликта. Сиреч искате България да воюва с Русия на страната на Украйна. Виждам, че сте недоволни от уклончивите отговори на гей дружинката с американски корени, още повече сте недоволни от държанието на президента, който отново е най-трезво мислещия в тази ситуация.

Ама, много силни се почувствхате за обикновени мижитурки, които някога в училище са служили да купуват банички и също за боксови круши. Някой от вас автомат на живо виждал ли е? Някой от вас кубинки носил ли е? Някой от вас освен наср@ни гащи друго свалял ли е..?

Знам, съобразявам се, че не бива да се подигравам и да изтъквам некадърността ви. Не е хубаво. Тя е породена от интелектуална необремененост, хормонален дисбаланс и малко парички. Всяка мижитурка е потенциален предател.

Та вие скъпи мои (скъпи казвам, защото много скъпо струвате на Българския народ, въпреки че сте нищожества), ревете неистово и се молите България да влезе във война?

Предлагам ви, по вашия демократичен модел да вземете колективно решение и да отидете лично в състав на доброволческо подразделение (опълчение) и да се присъедините към вашите приятели от Украйна.

Ако се страхувате че нямате оръжие и екипировка минете през полско-украинската граница там САЩ и ЕС съсредоточават цялата “хуманитарна помощ” и екипете “доброволци” които да бъдат прехвърлени в последствие до театъра на бойните действия. Така ще сте изпълнили дълга си към собствениците на вашия живот.

Не въвличайте нас, хората които най-много желаем мир в конфликт който ще погуби България.
С години търпя бръщолевенията ви, защото макар и предателски те не застрашаваха живота на близките ми, моите и на всички нормални хора в страната, които обичат мира. Сега обаче извратените ви болни мозъци могат да доведат разрухата в дома ми!

Спрете се докато можете!
После няма да има време и да пpоревете…

              Даниел Христов                                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Единствената помощ, за която съм съгласна да изпратим на Зеленски, е да ламинираме чертежите на Кефките и с една синьо-жълта панделка в папка с американското знаме да ги изпратим в Киев!

Следваща статия

Истината за доставка на българско оръжие за Украйна цъфна като целувката на Юда

Други интересни