История на Тракийските царе и тези на Кимерийския Босфор

Автор: Няма коментари Сподели:

ИСТОРИЯ НА КРАЛЕТЕ НА ТРАКИЯ И ТЕЗИ НА КИМЕРИЙСКИЯ БОСФОР

изяснено от МЕДАЛИТЕ. – 1

ТРАКИЙСКИ ЦАРЕ -1

Здравейте от миналото, дето бях и се върнах с кошница непознати неща. Та срещнах се с много хора от тогава и всичките са Тракийски царе ама истински, не са шега работа. При това всички доказани, защото са им изнамерили що-годе из архивите биографиите. Все пак монети медали и каквото й да е изнамерено дадено, подарено и където й да е говорещи за тракийските царе. И аз като по така момче се хванах на въдицата да ви преведа това как един човек от френския кралски двор на име Крал Луи XVI поискал от неговите подчинени или там академици учени да му направят книга за тракийските царе и да му разяснят какви са те и въобще такива работи.

Както и да е, намерил се един, който се заел с тази работа. И аз като му прочетох книгата си рекох това трябва да се преведе, защото иначе няма да знаят, че Терес III е убит от друг тракийски цар за да завладее царството му, т.е. България. Бе да ви кажа, че имаме и един Белгиус, който и той е признат, защото и. т.н. ще прочетете. Вълнувам се като ви пиша тия работи, защото не зная как ще приемете книгата въобще, но си струва да я прочетете и да знаете това което аз си мисля.

НАЙ СТАРИЯ НАРОД ИЛИ НАЦИЯ ДА Я НАРЕКА СА ТРАКИТЕ. И САМО БЪЛГАРСКИТЕ ТРАКИЙЦИ НЯМАТ ДАТА НА СЪЗДАВАНЕ НА ДЪРЖАВА. ТОВА ЗА МЕНЕ Е СИГНАЛ, ЧЕ САМО НИЕ СМЕ ТЕЗИ ОСТАНАЛИ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО. А всички останали тракийци по Европа може да се каже, че сме всички заедно ЕВРОПЕЙСКАТА РАСА НА ЗЕМЯТА! Затова ви подготвям и за другите работи – от кръстоносните походи, че то е действително неизчерпаемо това, което научих и ви превеждам за кеф. А и следващото, което ще го довърша по нощите е Хронологията на Исак Нютон, по която той е изчислил всичко за света по звездите и къде се намират траките във времето и. т.н. Трябва да почина малко и започвам, но ето ви засега и приятно четене. Имам молба към един приятел знаещ гръцки да помага ако има нещо не в ред. А и на първата страница с номер едно е медала или монета която се намира е във Франция мисля, някъде из колекциите е, на Терес I. Бе убеден съм че ще ви е интересно, а сега чао ви! А, забравих книгата има две части направих само първата част а втората след няколко дена. А всъщност книгата разяснява приликата и единството с Босфорските и Европейските тракийски царе и че все пак сме един народ.

Източник: https://www.facebook.com/groups/789419204577284/permalink/1920171564835370/

ИСТОРИЯ НА КРАЛЕТЕ НА ТРАКИЯ И ТЕЗИ НА КИМЕРИЙСКИЯ БОСФОР

изяснено от МЕДАЛИТЕ.-2

КИМЕРИЙСКИТЕ ТРАКИЙСКИ ЦАРЕ -2

Та ето ви и втората част на първата от книга дето ви пуснах вчера. Няма да ви пиша нищо по темата, за да си направите сами изводите, но ще ви задавам въпроси, на които отговори вие сами ще си ги намирате в книгата! Та, Фанагория е известна, знаете, столица на Велика България, откъдето идват Българите с Дуло, поне така пишат. И питам какво население е имало там в тая Голяма Велика България преди 632 година да речем??? То май само тоя въпрос трябва да ви стигне. А и един за допълнение – има един Босфорски тракийски цар с име САВРОМАТ -SAUROMATE- ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΟΥ.

И въпроса ми ще ви ошашави, но си мисля че тези траки, босфорци, така да ги нарека са САРМАТИ по името на техния вожд, които са напуснали тези места и са заминали по на Изток. Е това моето е предположение, което може да се изясни във времето и от читави историци! А за времето виждате сами че се говори за до, да речем 100-200 години от нашата ера. И те така те, а и да ви спомена между другото имам един гръцки текст който забравих да добавя в бързината ще видите празното, но няма значение защото превода го има по надолу. И още нещо ако има проблем с накачването и връзката с страниците предупредете ме все пак за да оправя грешките си. Благодаря и скоро Исак Нютон ще ви си появи изневиделица с неговата светлина на ХЕРМЕТИК и ликьор от лански орехи мое производство!

Източник: https://www.facebook.com/groups/789419204577284/permalink/1921303788055481

Предишна статия

Псалом 91: За мощна защита

Следваща статия

Гела, Сицилия: Траките първи сме заселили остров Сицилия още след падането на Троя

Други интересни