“Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне!”

Автор: Няма коментари Сподели:
“Тирани, всуе се морите!
Не се гаси туй, що не гасне!”,
колкото и да се стремите, петоколоници, не можете да изтръгнете от сърцето и душата на българина любовта му към Русия и братския руски народ!
Въпреки тоталната цензура и бруталните призиви за саморазправа от страна на платените подлоги с инакомислещите, истината и справедливостта тържествуват.
Както необратимо настъпва пролетта, така и правдата за миротворческата специална операция на Русия ще победи обединения неолиберален глобален фашизъм, воден от Империята на лъжата.
Макар и колебливо представителите на международните медии започват да осъзнават, кой е истинският военен престъпник, който превърна своя народ в жертвен агнец и го обрече на гибел заради чужди интереси.
Призовавам всеки, който е на страната на истината да намери начин да изрази своята подкрепа към онези истински и достойни български журналисти, които не са се продали и изпълняват професионалния си дълг като истински рицари на перото, като Петър Волгин, Веселина Томова, Велизар Енчев, Кеворк Кеворкян, Мартин Карбовски, Явор Дачков, Васил Василев, Диляна Гайтанджиева и експертите Боян Чуков, Дарина Григорова, Иво Христов, Славчо Велков, Богомил Бонев, Димитър Димитров, Николай Марков и десетки други честни и всеотдайни българи, защото тяхната кауза е България!
Ние сме милиони, ние сме българи и зад нас е само една, нашата мила, родна страна!
Предишна статия

Катин, трагедията на един народ!

Следваща статия

Благодаря ви Възраждане, че ще направите от изстрадалата ни България място, в което моето дете, моите внуци да могат да живеят щастливо и да имат истинско, незабравимо детство, каквото имах аз!

Други интересни