ЗАЩО БЕ, БЕЗСРАМНИЦИ! КАКЪВ Е ТОЗИ ЕВРОСЪЮЗ, КОЙТО ВЗИМА ОТ БЕДНИЯ, ЗА ДА ЗАСИТИ БОГАТИЯ?

Автор: Няма коментари Сподели:

В “Не се страхувай”, с автор и водещ Васил Василев, на 11 април 2022: ***6 милиарда за България, 200 за Италия – или как европомощта за нас е като захарен памук – хапнеш нещо, глътнеш нищо.

Брюкселският елит иска от българите като от европейци, дава ни като на туземци. *** Може ли България да стане европейския Ливан? ***

Не от мое име! – какво означава това, защо да го изискваме? ***

За Краматорск, Буча и старите демони на Европа ***

Гост в студиото – писателят Калин Тодоров: за новата му книга “Защо лаят краставите магарета?”, в която говори за пропадането на журналистиката – българската и световната, за глобалната матрица и за войната в Украйна!

https://www.youtube.com/watch?v=Xu1ITDqy018

В “Не се страхувай”, с автор и водещ Васил Василев, 11 април 2022 г., част 2:
Калин Тодоров: От римско време е валидна максимата, че за да владееш света трябва да имаш три неща: непобедима армия, най-силната икономика и културен модел, който да привлича останалите държави. Без тези три неща не можеш да бъдеш световен хегемон…

САЩ трудно удържа собствената си хегемония и в момента върви една тотална война – както на терен, в Украйна, конвенционална, така и икономическа – между Русия и Запада…и най-важното: върви и една жестока, пропагандна и идеологическа война.

***Гост в студиото на “Не се страхувай”– писателят Калин Тодоров: за новата му книга “Защо лаят краставите магарета?”, в която говори за пропадането на журналистиката – българската и световната, за глобалната матрица и за войната в Украйна.

https://www.youtube.com/watch?v=SCdCcz0pOh4

Предишна статия

Уроците на историята: Войната в Украйна и съдбата на Европа! Българите и Киевска Рус – какво сме дали на Украйна и Русия?

Следваща статия

Пламен Пасков – Гост в предаването “Делници”

Други интересни