НЕКА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА КАТО ОБИКНОВЕНИ ХОРА И ДА ПОМИСЛИМ ТАКА ЛИ Е ИЛИ НЕ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Много русофоби излизат с номера: Защо никой не емигрирал в Русия, а всички емигрират на запад. Говорят това с тенденцията да се внуши, че в Русия се живее зле, а на запад, добре, и че в Русия всичко е гадно, а на запад Всичко е хубаво. Нека помислим Защо това се случва?

Така, ако Америка и НАТО и другите страни не правиха всичко възможно да ограничават Русия нейното развитие да я спъват икономически с всички начини и средства, да се борят против това Русия да се възроди и да поеме контрол над собствената си страна. Русия има всички качества и учени и ресурс да стане най-желаното за живеене място в света. Но се прави всичко възможно това да не се случва.

(Това не е ли един своеобразен геноцид който е проектиран върху нормалните, обикновените хора на тази страна. Запада ги обрича на мизерия. Нима това не е вид своеобразна война от която страдат обикновените хора? Но когато страдат Руснаци за запада това, е хуманно, а когато страдат украинци, не е?!)

Защото Русия беше в преход, Русия трябваше да се възобнови от предателите си Горбачов и после Елцин. Които се бяха продали на Америка.

До вчера това развитие не го позволяваха, но Русия въпреки трудностите успя да се съвземе, а представете си ако не й се пречеше. Днес също се опитват да го правят още по-ожесточено защото ако Русия изправи глава с всички ресурси, които притежава и с цялата си мощ която има, хегемонията на Америка отива в забвение, което значи обезценяване на долара, загуба на влияние и няма да може да си прави каквото си иска по целия свят.

(Не забравяйте, че Америка е единствената страна която безнаказано и безцеремонно първа в света ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ДРУГА СТРАНА, докато Русия само заплаши, че ако продължават да застрашават безопасността й няма да се поколебае да го използва.) И това е единственият фактор който възпира Америка срещу света и се запазва БАЛАНСА.

Та….ако не й се пречеше, тогава нещата биха били различни. Търговията, обмена, по-евтини горива от тези които продава Америка (повтарям, само и изцяло в свой интерес) Тогава никой не би могъл да стигне Русия по икономическо развитие, тогава целия запад ще се обърне с поглед и надежда към тях. Животът там ще стане с пъти по-добър от този който е на запад, но постоянният прът в колелетата който света (имай предвид алианса и ЕС) поставя на Русия я възпира тя да изправи глава. Защото Америка най-много се страхува от това.

Ето, че Русия каза: СТИГА!

Край на този еднополюсен модел! Вече Америка не е и няма да бъде хегемон над света. В света има вече двама трима играчи, които са икономически, военно и всякакъв друг начин по-добре от Америка, която носи непоискана демокрация и тероризъм на малки богати държави и разграбва ресурсите им унищожава страните им, поставяйки марионетни правителства, както у нас.

Нещата започват да се променят. Америка изобщо не желае да изпусне кокала и хегемонията си над света и е готова дори да започне и трета световна война ако се налага, но не и стиска да го направи сама защото знае, че в момента Русия разполага с много по-добри оръжия от нея, които нямат аналог и не могат да бъдат спрени ако това се случи. Затова за сега си наляга парцалките и подкокоросва съюзниците си да налагат санкции на Русия в предсмъртни гърчове ако може да повлияе и да спре по някакъв начин убийството на хегемонията, която беше нейна досега.

Но… нещата започнаха да се променят. Светът вече не е това което беше. От днес ще бъде друг И нещата ще бъдат различни, колкото да не им се вярва на всички онези послушковци забравили, че са суверенни, а не васални държави проповядващи евроГейски ценности. Америка рекетира всички тези страни, като им обещава “защита”.

Защита от кого? От себе си ли?

Да са ви познати тези прийоми от мутренско време????

Русия не започва войни, ТЯ ГИ ЗАВЪРШВА. Всички се прехласват и целуват американския задник. Изпълняват ДОСЛОВНО какво им се диктува и какво да правят. Но… И те постепенно започнаха да разбират, че Америка прави това ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО В СВОЙ ИНТЕРЕС, а не в техен, че исканите от Америка санкции рефлектират в собствените им страни и обричат собствените им народи на лишения, инфлация и чудовищна СПЕКУЛА. От която страдат собствените им народи и най-вече обикновените хора…

Америка това не я засяга, те имат достатъчно награбено богатство от всички които са ограбвали, избивали БЕЗНАКАЗАНО народи. (няма нужда да ги изброяваме, знаем ги) Та дори и награбеното от Европа със съдействието на поставените от тях марионетни правителства. До известна степен само без Орбан разбира се. Нито едно правителство в ЕС не е суверенно, а послушно изпълнява заповедите на хегемона.

А иначе същите тези обвиняваха и обвиняват СССР в същото това, което самите те правят днес.

Да слушкат какво казва господаря и да го изпълняват въпреки волята си. (май е някакъв друг вид комунизъм)

Не е ли същата диктатура, че и по-зле?

Разширяваха НАТО не за друго, а за да увеличават влиянието си над колкото се може по-голяма част от света, единствено и само в свой ЛИЧЕН интерес.

Контрол над всичко. Кой какво да прави, кой с кого и с какво може и не може да търгува, кой на кого да се кланя и подчинява.

Защото Америка имала могъща армия и въоръжение и нагледно показва на непослушните какво може да им се случи! (Справка: Югославия, Либия, Сирия, Ирак и т.н.)

Но…. Ето, че една страна (и твърде вероятно в съюз с други мощни като нея) каза НЕ!

СТИГА ТОЛКОВА ДИКТАТУРА И ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД СВЕТА.

Доближихте ОПАСНО до нашите граници и то само с една цел за да можете да добиете някакво предимство защото нямате оръжия с които да го направите от там от където сте в момента.

НИЕ ОБАЧЕ ИМАМЕ И ВИЕ НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС ДА ГИ СПРЕТЕ.

Няма да позволим на никого да заплаши сигурността ни. Така, че или се изнасяте от там от където сте тръгнали, или ние ще отговорим АДЕКВАТНО и ще ви последваме чак до дома ви. (Справка, Берлин)

Американците мислят, че Русия блъфира, но Русия не блъфира и щом е тръгнала ще спре само при пълна победа. Германия и света много добре го знаят и помнят.

Дразниха, дразниха мечката. А сега когато тя излезе от бърлогата, наакаха памперсите.

Бисмарк някога им го каза:

“Има хиляди начини да изкарате руската мечка от бърлогата й, но нито един да я върнете. Така че много внимавайте с Русия господа.”

Запомнете, от днес света няма да е същият. Всичко ще се обърне с главата надолу. Комунизма и диктатурата на СССР, се замени с “Демокрацията” и диктатурата на САЩ.

ОТ УТРЕ ОБАЧЕ ЩЕ Е ДРУГО!!!

https://spisanieexpress.com/2022/03/16

Предишна статия

ДАЛИ РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАТО?

Следваща статия

Информация о Ринат Ахметов

Други интересни