ВОЙНАТА НА СЕМЕЙСТВО БАЙДЪН

Автор: Няма коментари Сподели:

Сенилният Бай Дън праща дипломати и министри като цветарки да обикалят Източна Европа и да изнудват държавите да си пратят оръжието на шута им Зеленски. Ама съвсем миролюбиво, да не си помислите нещо!

Войната дори не е между САЩ и Русия. А между Русия и интересите на семейство Байдън. Със защитата на синчето му – корумпиран наркоман, окрал милиони долари от Украйна. С грубата намеса на татко Бай Дън, който за 24 часа смени главният прокурор на Украйна, който си позволи да задава въпроси за синчето му. С печалбите им от Украйна. Семейни работи, нали? Биологичното оръжие също си е семейна работа, направо семейна тайна. Затова сега въвлякоха цял свят във война, за да не се развее по света мръсното им бельо.

Те иначе са едни таквиз миротворци. Само където живеят от войните и смъртта. Най-задлъжнялата държава на планетата. Най-агресивната. Най-наглата. Всъщност сега и най-уплашената. Защото проблемът не е Украйна. Проблемът е, че доларовата система на запплащане в света започна да се измества от големи играчи. Проблемът е, че ще се разкрият биологичните им опити и кой знае какво ще излезе наяве. Проблемът е, че може да се разкрие как са правили опити с биологични оръжия върху хора, по-скоро войници. Проблемът е, че шутът Зеленски може да е осигурявал коридор за наркотици /е, слухове, де/.

Проблемът е, че Русия няма да ги пожали и няма да се спре, докато не изчисти нацистите до границата си. Дори заради семейство Байдън няма да се спре! Проблемът е, че много хора по света подкрепят Русия и упрекват САЩ за тази война.

Проблемът е, и че го правят много държави. Дребни, незначителни държави като Китай например. Както би казал Кирил Петков – бензиностанция с ориз!

Та, сега целият свят е в световна криза заради войната на семейство Байдън. Не се ли чувствате 觧иоти с тези парцали по профилите??!

Елена Гунчева
* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като човек, българка и гражданин.

https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

До Кирил Петков, назначен за министър – председател на Р България!

Следваща статия

БЕЖАНЦИТЕ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!

Други интересни