Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада!

Автор: Няма коментари Сподели:

Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада!

Вчера той подписа указ, според който всички страни, които са обявили санкции и им се дължат плащания по облигации, може да си получат вземанията в рубли по сметка в руска банка.

По този начин се избягва възможността кредиторите да обявят в неплатежоспособност руските компании. Сиреч те са си платили задълженията, но заради санкциите, които Запада е наложил, кредиторите няма да получат парите си, тъй като се явяват  възпрепятстваща плащането страна. Искате си парите? Заповядайте, те са във ваша сметка в руска банка.

За да се избегнат възможности за тълкуване, Владимир Путин поставя и защитна клауза за курса на рублата. Тоест, колкото повече обезценява Запада рублата, толкова по-малко ще получат кредиторите.

Както е тръгнало скоро рублата ще се превърне в конвертируема валута, а на наложилите санкции ще им се наложи да плащат в рубли петрола и газа.

Нека припомня, че когато в Русия е имало университети, некои люде отвъд океана не са били открити от Колумб! Бъдете здрави!

                                                                            Димитър Байрактаров             

Пенев

Умирам от удоволствие Путин да ни постави на първо място в списъка на враждебните на Русия страни.

Първото и най-важното ще бъдем заклеймени като най-тъпата, най-лишената от разум държава, най-продажната, крещяща със всички сили за своята принадлежност към НАТО и в синегрия с каубоите. Това ще е най-големия ни позор от възкресението ни като народ.

На второ място са всичките благинки свързани с цените на газа, на петрола, на тока и на всичко останало. Българският народ трябва да изчезне, както изчезнаха индианците и аборигените в Австралия. Всички медии и политически сили са впрегнати в тази национална вакханалия. Две три медии, в това число и Афера правят отчаяни опити да ни опазят от пожара, на който ние наливаме бензин. Това не е персонално, а национално самоубийство.

Е като искате трийте ме, ще напусна тоя омерзен свят без съжаление.

             

                                                                                                              https://afera.bg/

Предишна статия

EТО ГИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТАЙНИ БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В УКРАЙНА ЗА РАЗРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Следваща статия

Прощавам! Прости!❤️

Други интересни