Новата расова теория на Запада…

Автор: Няма коментари Сподели:

Русия губи информационната война, но печели реалната-това е по-важното. Не само спря кръстоносния поход на НАТО на Изток. Днес Лавров подгони и американските ядрени оръжия и инсталации в Европа. Призова да се разкарат. Въпрос на време е Русия да ги изтласка. Ще видите.

Победите в информационната война не могат да компенсират загубите в реалната. Пропагандата не може да замести действителността. Над 20 страни в света, начело с Китай, подкрепят Русия в битката й със Запада или не взимат страна. Медведев директно каза: „Подготвени сме за всички санкции, ще ги отразим. Само гледайте!“

Не се съмнявам. Русия губи в пропагандата, побеждавайки в реалността. Западняшкият расизъм прекипя в хитлеристки заместител на антисемитизма-русофобията. Това е новата расова теория на Запада-всичко руско под ножа. Стигматизирането със звезди на реверите на руснаците и заселването им в модерни гета и модерни концлагери из Запада е въпрос на време.

Точно това ще изяде главата на евроатлантизма -победата му в информационната война. Това е тържество на Пропагандата. Тържество на Лъжата.

Познайте как това катализира настроенията на масовия руснак и неговите приятели. Бетонира решимостта им за победа. Плюс неизчерпаемите ресурси на Русия и логистиката на Китай изходът е ясен.Вече рухна митът, че Западът е светът на свободата. Няма свобода. Има цензура, затваряне на руски медии, разстрел на свободно слово. Дискриминация по политически и етнически признак. Тотална варварщина.

Да, Западът демонстрира тотална варварщина. За него взривяването на телевизионната кула в Киев е варварски акт. Но взривяването от американците на телевизионната кула в Белград е… благородство. Бомбардирането от Запада на Сърбия, на Ирак, на Афганистан, на Либия, на ивицата Газа и прочие и прочие са благородни каузи…. За разлика от поразяването от руснаците на украински установки, нарочно инсталирани в жилищни квартали с пропагандна цел – това е военно престъпление

Русия наистина губи информационната война, залисана да печели реалната. Изтласкването на НАТО от Украйна и на американските ядрени установки от Европа си заслужават усилията. И да, САЩ печелят поредна стратегическа победа-воюват с руснаците, проливайки кръвта на източноевропейците. Факирско е.

Милен Милушев “Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ”

milenmilushev. blogspot.com

                                             Източник – Фейсбук         https://24may.bg/2022/03/01

Предишна статия

За късата памет, за лицемерието и двойните стандарти, за зомбираната съвременна цивилизация

Следваща статия

Този текст не е за теб …

Други интересни