Събудили са се невероятно много хора по целия свят!

Автор: Няма коментари Сподели:

На Световната здравна асамблея се съгласиха през декември 2021 год. да изстрелят процеса във всичките 194 страни-членки на СЗО по изготвяне и договаряне на „международен инструмент съгласно конституцията на СЗО за укрепване на превенцията, готовността и реакцията за бъдещите пандемии“.

Още не сме приключили с ковид-19, знаете. Това означава, че ще бъде създаден междуправителствен орган за „преговори“, който ще проведе първото си заседание месец март 2022 г. (за да се договорят начини на работа и срокове) и второто такова към месец август 2022 г. (за обсъждане на напредъка по работния проект). След това ще се представи доклад за напредъка на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г., с цел да се приеме инструмента до 2024 г.

Много е важно да разберем, че всичко това е т. нар. „Световно правителство“ на глобалистите от А до Я, включително Путин. Всички са в кюпа, а малко го разбират, защото са много заети с това, което им е спуска прекалено бързо за да могат да го осмислят.

илюстрация на Адрия Фруитос (adriafruitos.com) в The Africa Report

Те самите го казват: „Нито едно правителство или институция не може да се справи само със заплахата от бъдещи пандемии.“

Докато отвличат вниманието с Украйна на всички, СЗО ще даде възможност на страните по целия ударен с фалшдемията свят да укрепят националния, регионалния и глобалния капацитет и устойчивостта за бъдещите „пандемии“. Това е като „войната с тероризма“, която е вечно-поддържана с разни инсценирани терористични атентати, където им пасва. Това означава, че ще се гарантират по-високи, устойчиви и дългосрочни политически тормози с тоталитарни мерки на всички нива, което ще бъде въвеждането на „здравния“ цифров концлагер под формата, за която вече сме писали толкова пъти през годините.

Ще свържат всяка сфера от системата им към тази диктатура. Това означава, че здравеопазване, политика, частен сектор (ще изчезне в бъдеще), медии, войска, полиция и т.н. ще бъдат интегрирани в една единствена тоталитарна структура за контрол на населението на местно ниво, но управлявано напълно всичко от интернационала/глобализма на Култа, на тези от кръвната линия на паразитите, която е още по-стара от представената във връзката.

Припомням ви, че всичко това не е скрито от никого, но голямата част от овчелюдието блее пред малките екрани на всевъзможните си машинки, които ги увреждат неспирно с микровълново облъчване.

Това което се цели ви го описах по-горе грубо, но на един по-завършен план искат да включат т. нар. „Единно здраве“, което ще включва хора, животни и планетата като цяло, защото всичко е пръскано с „умен прах“5 и 6 за да имат визуална картина на всичко. Инсталираната технология в много от ваксинираните през последните години ще бъде включена към социалната кредитна система и криптовалута, данните, която ще бъде и световната валута на ООН/Култа. В даден момент ще могат да вкарат и военните си отряди и милиции, които са известни с изнасилвания, отвличания, педофилия, наркотоци, трафик, оръжия и т.н. др. престъпления от всякакво естество.

Напомням, че те нямат лимити, даден им е тотален „carte blanche“, защото са били прекарани през разни психологически и генни терапии, вероятно и чипирани. И ще поемат включително и наблюдението над цивилните населения, чрез всевъзможните методи, които вече се прилагат на различни места по света. Основите на тази тирания бяха поставени минимум през 2001 год с обявяването на войната с „тероризма“, тази вечната. Терористите сме всички ние, ако не сте го разбрали. Човеците.

Домашните животни се избиват, частните имоти се изземат, поставят се КПП-та на всякъде (видяхме го вече при Б.Борисов), концентрационни лагери вече има почти навсякъде, задължителни ваксинации, абсолютен тоталитаризъм и реалността, за която ни разказваше Оруел.

Естествено всичко това общото съзнание на дресираните по детски градини, училища, популярна култура (кино, мода, телевизия, видео-игри и т.н.), семейства и т.н. ще виждат, че това е за тяхно добро, а всичко противно на официалната реалност ще бъде заклеймявано и преследвано. Поне това го научиха доста хора през последните години. Не може да предприемем законна отбрана, нито да разчитаме на органите, които се предполага, че са такива за да ни защитават. Видяхме го всички ясно това с мерките. Хора са постоянно бити от охранители на магазини и полицаи за това, че отказват да носят маска на уста и нос, която ги разболява. Хора са ръгани с ножове от уплашени и манипулирани зомбита. Същите които трябва да ни пазят ни глобяват, съдят и присмиват с нас само, защото искаме да живеем свободно и не се подчиняваме на тази тирания. Дори се вкарват хора по затвори без причина, защото се съпротивляват на тази „здравна“ тирания.

Всички стъпки за прокарването на това бяха изследвани върху различни държави, чрез цветни революции, инсталиране на диктатури, отстраняване на президенти и правителства, шокови доктрини и т.н. Всичко за което алармираме от години е свързано само и единствено за да се въведе този световен ред на технокрация, която ще контролира от раждаемостта до краткия им живот на по-голямата част от човечеството.

Предупреждавам четящите и хората, които го разбират да си подготвите още от сега път за бягство от „цивилизацията“ и „ума“, колкото и гадно да ви звучи.

Генералната публика винаги е разделяна на тези и онези, както виждаме и от различните конфликти по света, включително сега и в Украйна. Съвсем сериозно считам, че съпротивата трябва да престане да се опитва да събужда, когото и да било вече, защото всички го виждаме отдавна, че единствения шанс за излизане от тази система е отказ да се спазват мерки, но повечето си предпочитат да нахлузят намордник за да си напазаруват химическата обработка на телата и интелекта си от големите вериги. Така че щом не може да променим събитията и това, което предстои, трябва да бъдем умни и да проучваме, както вече споменах, рути за бягство от всичко това. Просто е приятелски съвет за малкото, които го разбират вече.

Въпреки всичко, за да не оставям всичко толкова черно … искам да ви уверя, че не сте сами. Събудили са се ужасно много хора по целия свят.

Anony, 27 февруари 2022 год.


Използвани публикации на Световната здравна орханизация и Европейския съвет и други бележки и посочените в статията връзки:

1. https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response или на български https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
2. https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
3. https://thenewamerican.com/un-troops-accused-of-sex-crimes-worldwide/
4. https://www.weforum.org/people/vladimir-putin
5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15756310/
6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12947036/
7. https://ctmirror.org/2021/02/02/data-is-the-currency-of-a-new-world-order/
8. Видео с Джордж Едуард Грифин за Програмата на ООН – https://rumble.com/vsi5wp–21-.html

https://anonybulgaria.wordpress.com/2022/02/27/un-agenda/

Предишна статия

ИЗВЪНРЕДНО – ПУТИН: “В ЯДРЕНА ГОТОВНОСТ”

Следваща статия

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА?

Други интересни