“Илюзията наречена ваксини”

Автор: Няма коментари Сподели:

От много време си мисля да напиша статия със заглавие “Илюзията наречена ваксини”, в която да се обоснове, че е илюзия, че заради въвеждането на ваксините смъртността по света е намаляла и едва ли не без тях смъртността нямаше да е така ниска – това е важна опорна точка/реклама на фарма мафията (докторите съответно са дълбоко индоктринирани да вярват в това твърдение).

Друга важна теза на една такава статия е, че ваксините са остаряла, скъпа и ненужна технология, освен всичко друго, могат да бъдат опасни за здравето или да причинят дългосрочни здравни проблеми. За изработката им е нужно много време, средства и усилия, като крайния резултат е защита срещу 1-2 вируса, което е доста неефективно.

Урсула фон дер Ляйен вече похарчи 50 млрд. евро за ваксини срещу ковид-19. Да ги беше дала за наука, щяха да са похарчени много по-добре и да има много по-голяма полза. Но виждаме какви малоумници ни управляват по върховете. Имаше един филм “Idiocracy” (“Идиотокрация”) с Джим Кери. Май сме в тази фаза на управленски и соц. строй. Масата народ е толкова заспала и/или затъпяла, че става опасна за самата себе си. Във филма това се показва много добре. Така че Иван Даракчиев е добре да обнови концепцията на “Заедно” за Номенклатурокрацията с твърдението, че крайната фаза на деградиралата парламентарна демокрация е “Идиотизмът”.

Това ме води и до първия важен извод:

Най-опасни за човека са глупостта и невежеството, както и друг човек. От първите две неща са се затрили най-много хора, а не от някакъв вирус или друга опасност. Припомняме на Айнщайн изказването, че “Човешката глупост е безкрайна, но за Вселената не съм съвсем сигурен”.

Въпреки напредъка на медицината, ставаме все по-болни. Например, в САЩ, всеки втори е астматик или има някакъв друг подобен здравен проблем. Например около 100 млн. американци са диагностицирани с диабет. Последните са една от най-уязвимите групи за ковид-19. Тогава защо се учудваме, че там има такава смъртност?

На върхът на такъв тип болно общество ние ги боцкаме с недоказана ваксина, която освен, че не работи, причинява сериозни странични ефекти и смъртност. Ваксинационния календар в САЩ показва, че ги боцкат 50 пъти в периода 0-18 години с различни ваксини. Каква е файдата, се пита в задачата, да те ваксинират срещу 1-2-3-… вируса и да си предпазен при риска да получиш дългосрочно хронични здравни проблеми, които да доведат до това да станеш по-уязвим срещу останалите един милион болести и вируси или просто да живееш с влошено здравословно състояние и хронични болести? Защото всяка такава процедура на набоцкване не е 100% безопасна.

Най-добрата ваксина е поддържане на здрав дух в здраво тяло, т.е. поддържане на здрава имунна система. И да си ваксиниран срещу 1000 болести и вируса, то когато имунитета ти не е в час ставаш уязвим за всякакви болести, включително и тези срещу, които си ваксиниран. Но виждаме, че вместо да се насърчава здравословен начин на живот и спорт, то на болния организъм се предлагат хапчета и ваксини… Ами тези, набоцканите, да се запитат какво ще стане ако срещу следващия вирус, който се появи няма ваксина или хапче или не открият такава навреме?

Това ме води до следните мъдри мисли: В сложни системи, като човешкото общество, ако нещо не е фундаментално решение на твоя проблем, то по-добре не го въвеждай, защото така или иначе, и да го въведеш, то няма да ти реши проблема, но пък може да предизвика още по-голяма неразбория и главоболия. Примера с мерките, маските и ваксините срещу ковид-19 е показателен. Не решиха нито един проблем, но за сметка на това предизвикаха много други и в крайна сметка се получи обратния ефект. Но както знаем, то си беше и търсен ефект, но за момента нека забравим за това и повярваме в добрите намерения на властите и медицинските експерти.

Та въпроса и подхода трябва да е решаване на проблема на фундаментално ниво, т.е. да си отговорим на въпроса как да бъда здрав така, че да не ме ловят вируси и болести? А не как на вече болния организъм да му прилагаме тонове хапове, ваксини и други процедури… от които нямаше да има нужда ако беше научен да се поддържа здрав…

Та, като му дойде време ще напиша една такава статия. Отправна точка следното видео:

“Д-р Лари Палевски на публично изслушване пред Комисията по Обществено Здраве. Нека всеки родител решил да подложи детето си на инжектиране, намери време…”

https://www.facebook.com/100029083545150/videos/218739133744602/

Трябва проучване на научната литература за изследвания за дългосрочното здраве на хората на ваксинирани в сравнение с неваксинирани. Доктора във видеото твърди, че има такива изследвания и/или наблюдения и те показват, че в дългосрочен план най-здрави (с най-малко болести и здравни проблеми) са тези, които не са ваксинирани. На второ място по здраве са частично ваксинираните. На трето място са ваксинираните – тоест, те са с най-лошо здравословно състояние в дългосрочен план.

Друг интересен момент, на който съм попадал е ваксината срещу полиомиелит – през 60-те и 70-те години в САЩ около 90% от възрастното население и 70% от децата получава такава ваксина, която впоследствие се оказва, че е съдържала вируса SV40. Това е див вирус, който се привнася във ваксината отвън, т.к. по това време използват клетки от диви маймуни от Африка, за да направят ваксините. Съответно вируса оттам попада във ваксината и оттам в човека. Може да се окаже, че по подобен начин и други вируса са попадали от дивата природа в човека, например ХИВ вируса. Та, SV40 вируса има потенциала да предизвиква канцерогенни мутации на клетките (иначе не е опасен за човека). Та, експлозията на ракови заболявания в 80-те и 90-те дали не е свързано и с това?

Рудолф Щайнер (немски езотерик, мистик и духовен учител) казва през 20-те години на 20-ти век, че през 21-ви век ще бъдат разработени ваксини, които да блокират духовното развитие на човека и да го правят лесно подчиняем. Тогава, когато прочетох това се чудех как точно ще стане. Каква беше изненадата ми, когато наскоро попаднах на видео с презентация на Бил Гейтс от 2005-2006 г., в която той обяснява, че в човека има ген или гени, които ако бъдат изключени той губи или се намалява значително неговата воля и агресивност. Контекста беше, че ако се разработят ваксини, които изключват този ген, то ще направим общество от ”щастливи овце”, понеже в човека импулса за свобода, воля, агресия и неподчинение ще се притъпи значително. Идеята му беше по този начин да бори тероризмът – да ваксва хората, за да няма агресивни типове, които да са опасност за обществото и да искат да се само-взривяват. Както виждаме дори “великия Гейтс” говори и мисли на ниво “образовани идиоти”, т.к. бидейки тесен специалист му се губи голямата картина на нещата и живота. Все едно да изтрепем всички мухи на Земята като ги лишим от кислорода… Но тогава ще изтрепем и себе си… Та май ще се окаже, че тесен специалист = образован идиот = опасен човек.

Та, накратко, ваксините и ваксинирането не са само “цветя и рози”, ами могат да бъдат и опасни, както и през тях да ти вкарат и други неподозирани “красоти” в тялото. Така че преди да си поставяте каквато и да е ваксина, на вас и вашите деца, мислете добре риск/полза, за да не останете изненадани, защото “най-лошите загуби са тези, които не виждаме или осъзнаваме”, т.е. може да не разберем, че след годините някакъв наш проблем е дошъл по тази линия.

Автор: Д-р на физическите науки Стоян Йорданов

Предишна статия

Таблетка вечной молодости

Следваща статия

КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА И СТЕФАН СТАМБОЛОВ СА ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ (“Интервю на Ирина Кирилова с актьора Васил Михайлов”)

Други интересни