България: Мизия, Тракия, Македония, Влахия, Молдова, Сърбия

Автор: Няма коментари Сподели:

Драго Драгоѣв:

Често чуваме, че България е “Мизия, Тракия и Македония”… Това всъщност е националния идеал от Санстефанска България, но нека не забравяме, че преди идеала от Санстефанска България – националния идеал на българите винаги е бил ” Мизия, Тракия, Македония, Влахия и Молдавия”.

Нека също така не забравяме, че Одеса и Крим също са част от българското землище, както също така са Кавказ и големи части от региона на река Волга в Русия.

Тук не говорим за това България да има териториални претенции към съседни държави и държави, с които не граничим – тук говорим за българското землище, а тези територии са част от българското землище.

Това е факт…

България на Волга, която в Русия продължават да разцепват и наричат “Татарстан”, “Чувашия” и така нататък (“Башкортостан” и т.н.) е ясно, че имат за българско землище региона на река Волга. България на Кавказ, която в Русия продължават да разцепват и наричат “Кабардино-Балкария” и “Карачаево-Черкезия”. Всички знаем, че както около Волга – така и около Кавказ Русия разцепва българския етнос на много етноси. Всички знаем, че карачаевите са всъщност едно с балкарците и те са българи, които са останали от България на Кубрат, която се нарича (само от историците) “стара” “велика” България, но иначе се е самонаричала България, както винаги сред нас българите. Региона на българското землище на България на Кавказ е.. Кавказ, а също така и Крим и региона на “Новорусия” в Украйна.

Логично…

В Крим все още наричат българите “татари” и всякакви други (гагаузи и т.н.) от Русия, за да може Русия да заличи втория най-голям етнос в държавата – българския. Не е тайна, че в Русия втория най-голям етнос е българския и затова превратаджията Ленин през 1920 година въвежда тези репресии срещу българите, които после Сталин продължава. Не е тайна също, че превратаджията Ленин е евреин и заличавайки българите подпомага евреите и гърците в кражбата на българска история.

Така стигаме до България на Дунав или нашата България. След Санстефанска България нашия национален идеал намалява реално, понеже Влахия и Молдавия излизат от нашия национален идеал. Така например днес ще прозвучи абсурдно ако аз кажа, че в Молдова би било логично да се проведе референдум за обединение с Майка България, понеже Молдова не е държава, а част от българското землище. Звучи абсурдно, но това е абсолютна закономерност, защото в днешна Молдова знаят какви са били до 18 век и че те са едно цяло с българите тук.

Така се стига до абсурдния момент, в който България изоставя КАТЕГОРИЧНО българите влахи. Предполагам някой от българите отсам Дунав са говорили с българите влахи и са виждали с очите си, как тези хора, които днес се наричат румънци – прекрасно разбират, че до преди 200 години техните бащи са се наричали българи. Днес България изоставя тези хора, което е зададено от Русия по идеала на Санстефанска България, която всъщност ограничава погледа към българското землище..

Нещо повече. Българите в Одеса, Новорусия и Крим също са част от идеала на българското землище на нашата дунавска България. Тук не говорим за териториални претенции, а за реалните граници на българското землище, понеже на север ние имаме една държава, която е българска. Предполагам за всички е ясно, че Румъния е третата българска държава на Балканите след България и Македония. Ние с тези хора сме една държава и Румъния е изградена от Влахия (българска държава), Молдавия (българска държава) и Трансилвания. Трансилвания е част от Унгария, с която по времето на Атила също сме едно цяло, което също показва нашите роднински връзки с унгарците, което също е факт, но говорим за по-старо време от Молдавия и Влахия или 18 век, а за 4-5 век.

Какво да кажем за Сърбия? Доооооста е смутно създаването на държавата Сърбия, не забелязвате ли? От тук били идвали хора, от там били идвали хора, още преди създаването на държавата Сърбия били видите ли “под българско робство” и други глупости от стила на Романската империя, които Русия днес също употребява – раздробяването на един етнос и изправянето на част от този етнос срещу останалото ядро- пример България и Македония.

По всяка вероятност цялата история на Сърбия е една измислица, както е измислица историята на днешна Македония. Вероятно Сърбия е поредната българка държава на Балканите, която е насочена срещу българското ядро, като тогава този стил на разцепване на един народ на две и изправянето му един срещу друг (разделяй и владей) все още не е дело на държавата Русия, а се използва от Романската империя, която така разцепва българския етнос (траки).

Предполагам доста хора ще се включат сега да ми пишат за историята на Сърбия, но предлагам да си го спестите, понеже с цялата тази мътна история на Сърбия е видно, че Сърбия явно е поредния антибългарски проект целящ разцепването на българския етнос, каквито после антибългарски проекти станаха Румъния и Македония.

Една много хубава темичка…

Мизия, Тракия, Македония, Влахия и Молдова.. 🙂

 

Източник: цък

Предишна статия

Цитат от Учителя и 600 лева : Мнозина казват че благата са общи..” И действително е така…

Следваща статия

Замразяват Банкови Сметки! Идват за Парите ни!

Други интересни