Eто защо това не е ВАксина, а екеприменталка позволена заради политически страх и с други цели…

Автор: Няма коментари Сподели:

Скъпи приятели, вчера проф Арне Бургхарт, който беше в България ни изнесе прекрасна лекция обяснявайки ни механизма по – който се умира от ваксинационните експерименталки. Патоанатома беше направил 20 аутопсии и хиляди препарати от тъканите на тези хора. С две думи нещата са лоши!

Нека да обясня на човешки какво виждате долу. Това е препарат от черен дроб на млад човек – 28 годишен, починал 28 дни след 2 – ра апликация на Ф. Близките му помолили да се разбере причината за смъртта на младо право момче. И така професора си свършил работата и открил масови увреждания на тъканите със различна степен почти във всички органи. Използвал и специална техника за откриване на натрупване на спайк протеини от коронавируси.

Техниката показва в кафяво натрупванията (подобни техники за други натрупвания се използват) на шипчести протеини. Както знаете тъй наречените ваксина принуждава вашите клетки като каскада да произвеждат тези протеини и после вашата имунна система да ги познае и да ви ваксинира по този начин. Само че… при боледуване това се самоограничава, а при експериманта понякога и ето резултата.

Всички съдове, техните стени, на тръбичката, които са изградени от мускулни клетки са пропити от този протеин. Това е уврежда и респективно вашите тромбоцити се задействат, предизикват тромбоза и запушване(инфаркт). Ако това се случи в сърцето се сещате какъв е резултата. При разболяването от Ковид, нещата са подобни, а риска това да се случи при разболял се ваксиниран е още по – голям, затова екперимантално набоцканите и те умират. Скоро д-р Пасков, който засне цялата лекция и разговора с Ванден Боше ще извади и други снимки и картинки от лекцията и ще ви дадем на немедицински език обяснение на това какво виждате.

Разбира се, това което се случва не е много често, но е многократно, като брой случаи от приемливите реакции на редовните ваксини, ето защо това не е ВАксина, а екеприменталка позволена заради политически страх и с други цели, освен медицинските. Проф Бургхарт и други патолози вкл и в България го доказват.

Мислете какво предприемате и разубеждавайте участието в експеримента. Докладвайте на coronerbg.com всеки случай на необяснима болест или състояние след „наваксване“ на някой, който е съгласен или самият вие, без да ви е срам или да се самосъжалявате за избора си.

                                                                           Георги Тодоров         https://svobodnoslovo.eu/

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'xpression of spike protein in liver blood nonspecific staining of hepatocytes (cas'

Предишна статия

Депресията се лекува с любов

Следваща статия

Био ЕКСПЕРИМЕНТ с български войници /на Пентагона/

Други интересни