Или се съпротивляваме, или…

Автор: Няма коментари Сподели:

Хората които са против налагането на тоталитаризъм от педо-сатанинския Култ чрез ООН и местните плъхове с власт имат енергията, която може да приключи този удар много лесно, но за да се случи ще трябва да стане „много тежко“ положението. И вярвате или не, няма друг начин.

Много хора гледат, какво се случва в чужди държави, което е добре, но това им създава фалшива представа за реалността на местен терен. Поради причината, че се вкарват сами във виртуална реалност. Демонстрациите са нужни, защото показват на много хора, колко са жалки фашистките власти и техните слуги. Показват обаче също, че за жалост мнозинството не иска да е пряк участник в тях.

Видяхме го наскоро при протеста на Възраждане и го видяхме при демонстрацията с хората с автомобилите, видяхме и Венци Ангелов как го арестуваха и вкараха зад решетки въпреки, че той беше потърпевшият. Ето това е пръскане на енергията, на съпротивата. Тази енергия се пръска, защото хората си мислят, че мнозинството се е „събудило“. Това не е вярно. Инжектираха се камара народ, повечето си носят маските за лице навсякъде, където им го заповядват. Скоро и синджирчета ще им сложат и ще ги натикат по клетки. Не, не са се събудили достатъчно и си личи по всякакъв начин.

Още от самото начало на 2020-та важи правилото:

По време на война врагът на нашия враг е наш съюзник.

Ако не разбирате този цитат означава, че вие не сте от съпротивата, а сте от вражеска страна. Дори несъзнателно, защото не разбирате мащабите на тази „ковид-19“ операция. Така че ще е най-добре и за вас лично да не пречите поне на хора, които са срещу тази тирания и пробват да я спрат по някакъв начин. Да, не пречете на хора, които се опитват да информират останалите, защото реално много хора все още не знаят, какво се случва и вярват, че има смъртоносен вирус и мислят, че е нужно дори да бъдат вкарани в концентрационен лагер за да се спасят.

Някои хора твърдят, че с мирен протест нищо нямало да се получи. Е, видяхме в някои бивши съветски републики как им вкараха „умиротворители“, когато се разбунтуваха населенията. Ликвидира се физически съпротивата и дотам. Мнозинството е винаги с манталитет за сервилност. Видяхме и организираните преди години цветни революции по целия свят с направляваните от Култа протестни движения. От друга страна ни показаха, че когато има такива избухвания на енергия те не могат да контролират всеки аспект, а това събужда хора.

Извършва се многостранна военно-психологическа атака, която е добре известната такава MK-Ultra. Обаче този път е на голям терен и върху почти всички населения. Използват се за отслабване и унищожение следните + работещите в тях служители: болници, полиция и охранителни фирми, водещи медийни канали, образование, популярна култура, комуникации и безжичната им инфраструктура, големите магазини, публичен транспорт, работодатели в различни сектори, енергетика, икономика и мн. др.

Всичко това не е по силите на разума на мнозинството за да го обхване и проумее. Хващат се само фрагменти от повечето неща. Това води до малките местни избухвания на енергия и демонстрации с малък ефект. Нужен, но малък.

Най-големия възможен ефект би бил, а и е единствения шанс, да се бойкотира всеки аспект от тиранията. Бойкот на всеки магазин, всяка аптека и общо взето всяка сграда и публичен транспорт, които изискват носене на намордник, „тест“, вакса, сканиране. Същото и с работните места. Разбира се, че е трудно, но всичко друго ще влоши ситуацията, защото няма прогноза това да приключи. Дори мисля, че ще приключи в някои страни, а тук ще се засили още повече, но времето ще покаже.

Сега за да ви създам още един общ план за действие ще ви обясня и една друга тактика. Четете и мислете внимателно, организирайте се върху тази идея и помислете върху нея.

1. Трябва да се преведе техническия доклад на Д-р Кампра Мадрид за наличието на графенов оксид във всички изследвани ваксини от различните партиди.

Натиснете и ви препраща към доклада на английски

Нота: Разбира се, че ще трябва професионален преводач с хъс за свобода и човешки права!

2. Този доклад след това се праща на всички журналисти, медии, политици, публични личности, групи, министерства, организации за защита на човешки права, Българска православна църква, политически партии, прокурори, районни полицейски управления и т.н.

Нота: За това ще се съберат електронни пощи, профили в соц.мрежи, адреси, телефони … и ще бъдат организирани добри хора, които да ги пращат.

Целия видео материал от публични изявления на световно известни учени, доктори, адвокати и т.н. е наличен за да бъде представен на публиката и е достъпен много от него дори и преведен вече.

Това е тотална тапа на цялото общество, защото целия този процес се прави публичен във всеки негов етап. В сайтове, видео на живо и т.н. Как се развива, как реагират или се крият и не отговарят и т.н. Всички участници, на които ще бъде изпратено ще бъдат разкрити или като почетни членове на човечеството или обладани от корупция и страх … Това е шах-мат на цялата им секта на местно ниво във всеки аспект.

Как да засилим информираността в обществото на принципа на това как всяват страх в обществото медиите и правителството?

Може да го направим като разпечатаме сами лозунги и ги пускаме по пощенски кутии и т.н. Може да се прави напълно анонимно и никой не може да ви каже нищо, защото не е нелегално. Правят го във всички страни масово. Можете да давате и на хора по улиците. Имаме вече малко направени такива, които можете да видите и изтеглите от тук.

Всеки може също така да информира хората устно. Няма да е лесно, да, защото ще ви гледат като луди много, но задавайте им прости въпроси, които да подбуди интереса им за да го проверят сами. Цялата информация е налице.

Ето ви го сбито:

1. Нобеловия лауреат, който е създал PCR-теста е записан на много видео-клипове как казва, че теста му не може да бъде ползван за откриването на заразни вируси.
2. Тези тестове бяха закупени от държавата България години преди да обявят, че има епидемия.
3. Не могат да бъдат създадени толкова бързо ваксини, нито могат да бъдат произведени толкова много бройки толкова бързо.
4. Има видео материали, които показват как няколко от последните министри на здравеопазването казват, че това не е опасен вирус.
5. Стотици хиляди учени и доктори неспирно са цензурирани, защото алармират за опасностите върху психологическото и физическо здраве от ваксинацията и налаганите мерки.
6. През последните 3 години (2019, 2020 и 2021) няма по-голяма смъртност в България.
7. ЕМА и CDC показват смъртност и увреждане от ваксини като никога досега. Милиони засегнати, десетки хиляди починали.
8. Принуждават се хората да се ваксинират насила чрез заплахи, че ще бъдат уволнени, че няма да бъдат допускани до магазини и публични сгради, и събития.
9. Не се допускат хора до магазини ако не носят маска на лицето си, която не предпазва от зарази.
10. Не се допускат хора до магазини и публични сгради ако не са ваксинирани.
11. Президента на държавата заплашва населението, че ако не се ваксинира няма да бъде свободно.
12. Министър-председателя на държавата заплашва населението, че ако не се ваксинира няма да могат да живеят свободно и ще се засилват мерките.
13. Полицията и охранителни фирми бият мирни граждани и ги заплашват постоянно.
14. Никога досега не е имало такава сегрегация на населението в България.

Всичко това го прави правителството на България и водещите медийни платформи. Никой друг освен сервилността на населението не може да поддържа това положение.

Нужен е бойкот и неподчинение, колкото и да е трудно, защото другото ще бъде масова емиграция, която ще доведе до тотален колапс. Това ще се случи, защото в много страни мерките отпадат бързо или въобще е нямало такива като в България, и разбира се, че много българи ще избягат там, където са свободни.

Никой който се ваксинира с тази технология няма да му кажат, че е ваксиниран вече достатъчно за да спрат подсилващите му (бустер-ни) дози на всеки няколко месеца и ще му изтече „зеления сертификат“, което ще ги доведе рано или късно до същото положение като отказващите да се ваксинират. Огромна част от ваксинираните ще стават все по-болни, защото цялата информация, която е вече известна сочи това. Казва го и нобеловия лауреат Люк Монтание. Това какво ви говори? Разбира се, че тези хора няма да са трудоспособни! България няма да може да излезе от такава криза никога. Това ще бъде началото на края на една от най-старите страни в света. Ще бъдат оставени тесни олигархични кръгове, които да вадят полезни изкопаеми, да секат гори и да тероризират останалото все още живо население до тоталното му унищожение.

Просто всеки трябва да проумее, че няма шанс да оцелее от само себе си България. Хората, които са сложени чрез измами на власт са палачите. Всеки трябва да проумее, че не може да е жертва, защото Програмите на ООН настъпват в бърз ход. А те са в крайна сметка за изземане на имоти, робство, 24/7 следене и унищожение на личния живот, социален кредит, задължително изземане на органи, когато е нужно, унищожение на семействата и изземане, и забрана за отглеждане на деца, задължителни ваксинации, микро-чипиранеконтрол над съзнанието и тялото, отглеждане на хора в лаборатории за забавление на елита, такси върху дишането и т.н. и т.н.

Това е положението и ние сме всички отговорни.

Anony, 9 февруари 2022 год.
Използвани референции във връзките.

 

Предишна статия

“Протоколи На Ционските Мъдреци”

Следваща статия

“Без формат” – Здраве без лекарства

Други интересни