НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ НА НАУКАТА, ТЕ НЕ ВЯРВАТ НА ЛЪЖЕ-НАУКАТА! ВСЯКА СЛЕДВАЩА ДОЗА ВАКСИНА ОТСЛАБВА ИМУННАТА СИСТЕМА!

Автор: Няма коментари Сподели:

доц. Атанас Мангъров:

Не е вярно, че хората не вярват на науката, те не вярват на лъже – науката на лъже пророци, които за две години са прочели много книги и смятат, че са хванали Господ за шлифера.

В историята на ваксинологията всяка следваща доза от дадена ваксина, като бустерната, в повечето случаи ОТСЛАБВА имунната система.

Медицината не е аритметика, където 2,3,4 е повече от 1, в медицината не е така, даже може да има опасни последици. Особено за децата ваксинирането с тези ваксини  водят до много по-големи рискове, отколкото от заболяването.

ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ СА ОПАСНИ, защото неваксинираните са ограничени в действията си, а ваксинираните се движат свободно и така заразяват много повече от неваксинираните.

Зеленият сертификат е създаден, за да кара хората да се ваксинират, а някои от това печелят и то много.

Ако нямаше тези ваксини пак щяха да загинат толкова хора, но болестта щеше по-бързо да приключи , защото тогава  ще съществува в цялото общество ЕСТЕСТВЕН КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ.

Цялото интервю може да гледате тук:

                      Afera.bg              https://afera.bg/

Предишна статия

НАПЪЛНИХА ли шкафчетата?(Как новата власт действа днес?)

Следваща статия

ВЪРХОВНИЯ СЪД НА ЧЕХИЯ ОТМЕНИ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ЗАРАДИ НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!

Други интересни