Догоните са тайнствен народ. Те знаят, че знанието им идва от свещения Сириус.

Автор: Няма коментари Сподели:

Догоните са тайнствен народ. Те са общителни, неразбрани и непонятни, близки и далечни. Те са скрит Древен народ, който не се нуждае от никакъв прогрес. (Нека да кажа: прогресът означава провал. Това не е Божественост, не е Духовност. Това е между другото…)

За Догоните всичко е мъдро и значимо, всичко е Свещено. В този народ е съхранено Свещеното Начало. Те имат скрити Учители, за които не говорят. Това е народ (подобно на Тибет), който не признава никаква земна история. Въобще думата „история“ е отречена. Вярват само в своите Тайни предания – предания от Боговете.

Това е първобитен народ, който има знание, което е над науката и над целия съвременен свят. Тука важното е Свещеното. За Догоните, Амма или съкратено Ам, т.е. Бог, е Единственият Господар.

Те живеят само с една цел: да пътуват към Него и към Истината. Те казват: Ние сме тук, на Земята, за да съзрем Древния си Път. Нашите Предци са от Земята на Бялата Светлина. (Става въпрос за Бялото Братство.)

Значи: Нашите Предци са от Земята на Бялата Светлина. Ние дишаме Бог и не познаваме друго дишане. Ние дишаме Ам, т.е. Бог, и затова за нас няма земна Земя.

За нас Тишината е Духовна, тя не се споделя: не можеш да споделиш Тишината си. За тях обикновените неща са тънки реалности. Те знаят, че знанието им идва от свещения Сириус.

Догоните произлизат иначе от Египет, те са египетски лъч. А по-късно се пренасят на няколко места: Либия, Гвинея, Мавритания, Мали и т.н. Те са също и суданско племе.

https://www.youtube.com/watch?v=aiTVGaQimMY

Предишна статия

Имунитет детей унищожает вирусов

Следваща статия

Корупцията! ЗА МОЯ РОДЕН ГРАД… ИМАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО!( Костадин Костадинов)

Други интересни