12 млрд са причината да се инатят и да не махат Зеления сертификат!

Автор: Няма коментари Сподели:

Планът за възстановяване (на тоталитаризма) и устойчиво развитие (на сатанизма)

Планът за възстановяване и устойчиво развитие е кулминацията на така наречената пандемия, която беше организирана, за да се стигне до момента, в който тая фашистка машинация да бъде представена на умишлено доведените до икономически банкрут държави. Всичко друго е прах в очите на наивните. Целият цирк с вируси, болести, болни, грижи, маски и прочие беше организиран с идеята за налагане на тоя „план“, който си е НСР.

Когато публикувах, миналата година статията, касаеща изискванията към Испания за да ѝ бъдат отпуснати милиардите еврове помощи за възстановяване от „пандемията“, материалът беше приет за някаква екзотика и едва ли не каприз на ЕК. Но всъщност тоя план е крайната цел на създаването на Европейския съюз, колкото и конспиративно да звучи, защото посредством него се осъществяват всички мечти на Третия райх. В неговата най-мерзка и същевременно най-стара и лицемерна идея.

След политическите лъкатушения на измислената демокрация, в цялата европейска общност малко по малко се достигна до ситуация, в която управляващите политически сили в държавите са подчинени на масоно-германо-банкстърската клика и водят до единна централизирана власт.

Ако се разгледат детайлите на Плана за възстановяване и устойчиво развитие и се сравнят с идеите на Третия райх,

ще се очертаят огромен брой сходства. Даже не сходства, а напълно еднакви идеи и концепции. Вижте Германия. Това е същата фашистка диктатура, която си прилича с оная диктатура, понякога до най-дребни детайли. И най-грамадното сходство е лицемерното твърдение, че това се прави за „ваше добро“.

Всички партии, които повтарят „европейски ценности“ не са нищо повече от изпълнители, гаулайтери и местни фюрери на европейската фашистка клика, която отново е тръгнала да завладява народите на стария континент. Аз не се шегувам. Евродепутатите, събрани в Брюксел, изпълняват най-старата масонска заповед: „Мерзавци от всички страни, съединявайте се!“, и те се съединяват и служат на същите господари, управлявали и пълни с желание да продължават да управляват в още по-тиранична и деспотична форма.

Единственото, което може да ги спре, е всеобщо пробуждане и изхвърляне от властта на всички продажни мекерета. Видяхте, че влизайки в европейските кулоари, те стават още по-категорично продажни, служебни и лоялни на мръсниците. Ако си мислите, че това е някаква конспирация, нека изчакаме, да ви сложат водомер на герана! Шегувам се, те вече го направиха.

Добре, нека изчакаме да унищожат индустрията! Те вече го направиха. Айде да изчакаме да се премахне всяка форма на национална независимост! Оп, грешка. Такава независимост отдавна не се намира наоколо. И това казвам от позицията на човек, виждащ как се отнема независимостта на друга държава от същия Европейски съюз. Същата тактика се прилага на всички държави от континента.

Маската на добрия Европейски съюз падна

Планът за възстановяване и развитие е евросатанистка бюрократична теория, щедро обещавана на държавите след масовото прилагане на плана за отчайващо изоставане и тотална разруха! Все едно да бутнеш баба си по стълбите и след като се е потрошила от падането, да ходиш да ѝ помагаш да стане, като не пропуснеш назидателно да ѝ обясниш, че в това състояние не ѝ подхожда да слиза с подобна припряност по тия стръмни стълби.

Разликата в европейския конгломерат от държави с тотално корумпирани правителства обаче е, че бабата може и да се възстанови, а европейската паплач желае да си създаде роби, чийто живот да дирижира, малтретира и ограбва. И в тоя случай не се очаква някакво възстановяване, а за развитие изобщо не може да се мисли. Всяка политическа партия, която не вижда това, или е мозъчно сляпа, или е продажна.

Планът за възстановяване е плосък трик

Затварят ти държавата и ти дават току-що напечатани пари, които не са покрити с нищо. Абсолютно нищо. Както казва Годфри Блум, ако обикновените хора започнат да печатят пари, ще бъдат осъдени и пратени в затвор за много години, а политиците го правят постоянно.

Поробването на Европа се случва с едни напечатани хартийки, които нямат никаква стойност. Убиват държавата с измислена пандемия, индустрията на държавите е съсипана, няма поминък. Не искам да казвам бизнесът, а по-скоро творческото ежедневие, бит, живот на хората е блокиран и хората не могат да се чувстват хора, в Божествения смисъл на идеята за човека.

Човек който не създава, загубва Божествения си образ

На човек, който не създава, му е отнета възможността да търси Божественото подобие, с което се ражда. Не е друго.

Умишлено убиват Божествената искра, която ни прави хора, и искат да заместят Бог. Но това няма да постигнат, защото Бог не изоставя своите.

АвторДимчо Димов

Много хора се чудят какво са наредили на правителството по телефона големите бели господари от Европейския съюз, за да не искат нашите убавци да махат зеления сертификат.

Недоумяват каква може да бъде причината управляващите така жестоко да разделят обществото ни, да въвеждат нечувана сегрегация сред хората.

Истината обаче е проста: Става въпрос за пари и то не малко. 12 милиарда очакват на гушнат новите брокерчета и да ги харчат, както намерят за добре.

Ще строят мостове, ще подкупват пенсионери и тъй нататък, каквото се сетите. Но по-важното е, че после ние ще платим тези пари до стотинка.

Вижте как ще стане това във видеото! И не пропускайте да сложите лайк и коментар, както и да споделите в социалните мрежи, за да не се чудят хората и да спрат да недоумяват. За пари идва реч!

Здравейте, аз съм човекът, който снимаше при Сербезова, водеше протеста и съм част от ръководството на Възраждане.
По отношение на изразено съмнение в това видео, че може би разчитаме на парите от плана за възстановяване, то искам да кажа, че сме напълно наясно, че планът за възстановяване и развитие се използва от ЕС за принуда на държавите да въведат редица политики, които са против техните национални интереси.
Категорично заявяваме, че Възраждане няма да направи компромис и ще се бори срещу ограничителните мерки, затварянето на въглищните централи и други подобни изисквания залегнали в плана за развитие, които ще направят България по-зависима.
Ако цената да отстояваме националните ни интереси, е да не получим тези 12 милиарда лева, то нека бъде така.
Ние имаме собствена програма за икономическо развитие, оптимизация на държавния бюджет, подобряване на износа, засилване на българското производство и други мерки, които зависят предимно от нашата вътрешна политика и ще разчитаме на тях. По-подробна информация сме изнасяли на редица пресконференции, видеа и документи.
                                      Деян Николов
Предишна статия

Д-р Малоун: Ами ако най-големият в историята експеримент с човеци е провал?

Следваща статия

Штамм Андромеда! Документальный фильм Аркадия Мамонтова.

Други интересни