Д-р Малоун: Ами ако най-големият в историята експеримент с човеци е провал?

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес колега с дългогодишен опит във фондовия анализ ми изпрати една интернет връзка и когато я отворих, ми беше трудно да повярвам на прочетеното. Какво заглавие само! „Изпълнителният директор на животозастрахователно дружество от щата Индиана казва, че има увеличение от 40% на смъртността сред 18-64-годишните“.1 Това заглавие е атомна бомба на истината, замаскирана като обикновен плик със сухи актюерни2 таблици.

Хората често пишат на Джил и на мен. Хора, които никога не сме срещали. Обаждат се, пристигат във фермата ни със или без уговорка, пълнят електронните ни пощи със запитванията си. Всеки от тях иска нещо: време, внимание, интервю. Мнозина искат да ни разкажат за страховете, заболяванията, кошмарите си или за (неща, които често звучат като) откровени параноични конспирации. Но с течение на времето тези страхове и „конспирации“ продължават да се потвърждават. Както наскоро ми каза Ян Джекинек (старши редактор в The Epoch Times), все по-трудно е да се различават чисто конспиративните теории от истинската реалност.

Един посетител на нашата ферма предвещаваше огромен брой смъртни случаи в трите години след генетичните ваксинации и каза как всичко това било свързано с „Голямото зануляване“ и с плана на Световния икономически форум (СИФ) за намаляване на населението. Опитах се да го успокоя, че по мое мнение това е слабо вероятно – докато си мислех колко лесно се хващат хората на този тип конспиративни идеи и че трябва да внимавам да не се оплета и аз в тях, докато се противопоставям на множеството свързани с общественото здраве решения, които изглеждат некомпетентни или нечестиви. По него време СИФ ми беше познат единствено като организаторът на голямото ежегодно празненство в Давос, Швейцария, на което ходят свръхбогатите и олигарсите на западните държави, за да гледат разговори от TED, да пият най-добрите вина, да видят и да бъдат видени.

Колко съм бил глупав! Какво дълго и странно пътуване е това! Съмнявам се, че дори Хънтър С. Томпсън е могъл да си го представи и в най-дрогираните и алкохолизираните си моменти. Ще кажа само, че за официален илюстратор на пандемията от SARS-CoV-2 номинирам Ралф Стедман. Или някой възкресен Йеронимус Бош.

Но се отклонявам от онова, което се опасявам да изрека ясно и точно

Вече ми се струва, че се е провалил най-големият експеримент с човешки същества в историята. И ако този суховат доклад от висшестоящ началник на животозастрахователното дружество от щата Индиана се окаже верен, то тогава настояването на Райнер Фюлмих за свикване на нов Нюрнбергски процес за „престъпления срещу човечеството“ ми изглежда доста по-малко донкихотовско и много по-пророческо.

Ето от кое в доклада на сътрудника на The Center Square Маргарет Менге ми просветна:

„Директорът на базираното в щата Индиана застрахователно дружество OneAmerica казва, че смъртността сред трудоспособното население се е повишила със зашеметяващите 40% над предпандемичните нива.

„В момента виждаме най-високите нива на смъртност в историята на нашата дейност – и не само в OneAmerica“, каза в онлайн пресконференция тази седмица изпълнителният директор на дружеството Скот Дейвидсън. „Данните са консистентни при всички участници в тази бизнес сфера.

Главният офис на оценяваното на 100 милиарда долара застрахователно дружество OneAmerica е в Индианаполис от 1877 г. Дружеството има приблизително 2400 служители и продава застраховки „живот“, включително групови такива на работодателите в щата.

Дейвидсън казва, че повишената смъртност се изразява в „огромни, огромни числа“ и че не умират хора в пенсионна възраст, а „предимно хора на работоспособна възраст от 18 до 64“, служители на дружествата, които имат групови животозастрахователни планове в OneAmerica.

И това, което виждаме само през третото тримесечие – а е видно, че то продължава и през четвъртото – е, че смъртността е с 40% по-висока отпреди пандемията“, казва той.

За да разберете колко зле са нещата, три стандартни отклонения3 над нормата или катастрофа от тези, които се случват веднъж на 200 години, би дала увеличение от 10% над предпандемичните нива“, казва той. „Затова 40% е просто нечувано.“

Но на какво се дължи това безпрецедентно нарастване на смъртността по всякакви причини?

„Повечето от подаваните заявления за изплащане на обезщетение при смърт не се класифицират като смърт от COVID-19“, казва Дейвидсън.

„Това, което ни показват данните, е че съобщаваните като смърт от COVID случаи значително подценяват действителната загуба на живот от пандемията сред трудоспособното население. На смъртните актове може да не пише COVID, но смъртността се измерва в огромни, огромни числа.“

Отделете малко време да прочетете цялата статия. Сега.

Нека продължим, като приемем, че сте я прочели

КАТО МИНИМУМ, въз основа на моя прочит, човек ще заключи, че ако този доклад се окаже верен и се потвърди и от други в сухарския живот на животозастрахователната статистика, то пред себе си имаме както една огромна човешка трагедия, така и пълен провал на обществената политика на американското правителство и на Министерството на здравеопазването и на социалната политика на САЩ при обслужването и защитата на гражданите, които си плащат за това „обслужване“.

АКО той се окаже верен, то така агресивно промотираните генетични ваксини са се провалили и недвусмислената федерална кампания за възпиране на ранното лечение с животоспасяващи лекарства е допринесла за масовите смъртни случаи, които са можели да бъдат избегнати.

В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ този доклад означава, че федералният указ за задължителна ваксинация на работното място е в основата на нещо, което прилича на истинско престъпление срещу човечеството. Огромните човешки загуби сред принудените да приемат една токсична ваксина (предполагаеми) работещи, чиято честота е по-висока спрямо общото население на щата Индиана.

ОСВЕН ТОВА живеем и в най-масивната глобално координирана пропаганда и кампания за цензуриране в историята на човешката раса. Всички големи масмедии и технологичните дружества за социални мрежи съгласуват усилията си, за да задушават и потискат всякакво обсъждане на рисковете от генетичните ваксини И/ИЛИ алтернативното ранно лечение.

АКО този доклад е верен, трябва да бъде потърсена сметка. Не говорим просто за погазването на първата поправка на Конституцията на Съединените щати,4 а за стъпкването ѝ в калта от подпомаганата от изкуствен интелект тежко въоръжена армия. Тази статия звучи като суховато описание на причинено от една експериментална, но задължителна медицинска процедура събитие с масови жертви, което е можело да бъде избегнато. Събитие, в което всяка възможност на жертвите да се самоинформират относно потенциалните рискове е била методично заличена както от интернет, така и от общественото съзнание от международна корумпирана клика, действаща под знамето на „Инициатива за надеждни новини“. Джордж Оруел сигурно се обръща в гроба си.

Надявам се, че греша. Опасявам се, че съм прав.

Автор: д-р Робърт У. Малоун, магистър по медицина

Превод: Стефан Д. Стефанов

Източник »

https://www.otizvora.com/2022/01/14477/d-r-maloun-ami-ako-nay-golemiyat-v-istoriyata-eksperiment-s-chovetsi-e-proval/

Бележки:

  1. За да можете да видите текста на статията, трябва да използвате VPN и да изберете за свое местоположение САЩ, защото достъпът до сайта е ограничен за потребители от Европейския съюз. – бел. пр. [^]
  2. Подробно описание на актюерската професия. – бел. пр. [^]
  3. Три стандартни отклонения (от англ. 3-sigma) обхващат 99,7% от всички данни. Добро обяснение на английски на правилото – бел. пр. [^]
  4. Първата поправка гласи: „Конгресът не ще приема закон по отношение на установяването на религия или който забранява нейното свободно упражняване; или накърнява свободата на словото, или на печата; или на правото на мирни събрания и на търсене от правителството на обезщетение и поправяне от него на причинени морални и материални вреди.“ – бел. пр. [^]
Предишна статия

Хиени срещу лъв, или епопеята на Джокович

Следваща статия

12 млрд са причината да се инатят и да не махат Зеления сертификат!

Други интересни