Самосглобяваща се нано-технология във ваксините

Автор: Няма коментари Сподели:

Самосглобяваща се нано-технология във ваксините (видео)

Гн Рикардо Делгадо, дами и господа, от La Quinta Columna (Петата колона).

Нито секунда повече не може да допускаме това зверство с инжектирането на нашите сънародници, нашите деца и внуци. Геноцидно течно микрочипиране с токсична технология. Господи … тези хора, които се съгласяват да се инжектират дори не искат да повярват, че експериментират с тях. Това трябва да бъде спряно на всяка цена!

Документация потвърждаваща геноцид извършван от престъпни елементи в правителството (включително от предното правителство на ГЕРБ, служебното и сегашното на смяна), от медицински и други лица, по фургони, болници, молове и т.н.!

Технически доклад на Д-р Пабло Кампра, който доказва чрез спектрален анализ съдържанието на токсичен графенов оксид във всички препарати, с които се инжектира населението в момента, децата включително: [https://bit.ly/3sNfa0r]

Повече от 60 научни публикации, които потвърждават токсичността на графеновия оксид за човешкия организъм: [https://bit.ly/32w3rcd]

Кой е Г-н Делгадо?

Завършва статистика в университета на Севия, Испания. Магистър по специалност Биостатистика. Следдипломна степен по здравна биология: клинична микробиология, епидемиология и приложна клинична имунология от Европейския университет Мигел де Сервантес.

Университетски експерт по клинична генетика от университета Антонио де Небрия. Сертификат за научен принос от Университета в Севия и S.I.P.I.E. Следдипломна магистърска степен по детска психология.

Магистър по банково дело и финанси от Висшия институт по банкови техники и практики. Магистър по персонално обучение.

Уебсайта на Петата колона: https://www.laquintacolumna.net/
Следвайте и канала на Д-р Валдеморт Швабов във Телеграм: https://t.me/ValdemortShvabov

https://anonybulgaria.wordpress.com/2022/01/19/nano-chiping/

Предишна статия

Робин Моноти към ЮНЕСКО: Нарушават се човешките права!

Следваща статия

Румен Радев какво казва преди и какво – сега, чуйте го сами (видео)

Други интересни