Зимата на нашата (безкрайна) пандемия

Автор: Няма коментари Сподели:

Зимата на нашата (безкрайна) пандемия

Според анализите на данните на СЗО, които сме публикували в /1/, за пандемия не бива да се говори поне от три месеца насам (виж също в предстоящия за публикуване обзор /2/).

Към същото насочва мисълта и обстановката на непрестанни протести срещу чисто фашисткото поведение на властите във Франция, Австрия, Германия и другаде, окуражавано и стимулирано от водачката им в ЕК.

Реалностите в България, както впрочем и в Европа, и в Северна Америка, днес са резултат на наложената от Урсула фон дер Лайен формула с Омикрон да се нарича сезонния грип, който си дойде както винаги си е идвал, така че да се продължи натискът за вкарване на всичките овци, желаещи, или не, в кошарата за заколение. Вече обяснихме в /3,4/ причините за това, както и какво следва, след като вълната отмине и хората започнат да задават неудобните въпроси, повечето от които задаваме от почти две години, като напр.:

  • Къде са доказателствата, че починалите през периода на “пандемията” са жертви на COVID-19?
  • Защо продължавате да раздухвате истерията с PCR-тестовете, след като и на кучетата и котките стана ясно, че тези данни не са меродавни за епидемиите причинени от респираторни вируси /1,5,6/?
  • Защо продължавате с прокарване на Западноевропейския фашизъм и у нас, натискайки безсмислените “зелени сертификати”?
  • Защо продължавате да ваксинирате хората с доказано отровни серуми за експериментално генно третиране с оглед съкращаване на населението на планетата/7/?
  • Защо продължавате да налагате идиотските и в повечето случаи вредни “защитни” маски /1,5,6/?

В Брюксел фон дер Лайен засега успя по някакъв начин да надене усмирителна риза на евродепутатите-бунтовници, които в малцинство бяха се възпротивили на налагането на “зеления сертификат”, а след това я изобличиха в практикуване на фашистка методология; най-малкото достъпът до тях е засега невъзможен, но те все пак успяха да я експонират като злоумишлен (при това с добавен конфликт на интереси) финансово-икономически разрушител на ЕС. Така тя се нареди, заедно с Драги и Меркел, в редицата на първостепенните маши на международния финансов капитал, който е инициатор на тази война за “голямото пренастройване” (The Great Reset), което е и крайната цел на психозата нар. “пандемия COVID-19”. Доскоро престъпните ходове на Марио Драги, тогава управител на ЕЦБ, и Ангела Меркел, под диктата на “Goldman Sachs”, един от главните лостове на “Дълбинната клика” (“Deep state”), накърниха интегритета на фискалната политика традиционно присъща на Bundesbank, главния стълб на ЕЦБ, но все още имаше мегдан ЕС да се измъкне от тресавището.

След плана на ЕС за борба с последиците от “пандемията” докарана ни от същата тази клика чрез Шваб, Гейтс, Сорос, Рокфелер и др., и пусната на ход от послушниците им Тедрос, Фаучи, ръководствата на CDC и FDA, Европа се гмурна в същото финансово-икономическо блато, в което е и САЩ – икономика само на кредит и финансиране за сметка на бъдещи поколения. И понеже върху примера на Америка се знае, че без “Great Reset” няма да мине, овластените на момента харчат безразборно пари, които (може би) ще трябва да връщат данъкоплатци в далечното бъдеще. Вече все повече и повече интелектуалци виждат, че просто се задава “The Great Upset”.

До неотдавна информацията в тази насока, която идваше предимно от почтени медици в САЩ, Канада, Германия, ЮАР, Индия, Бразилия…, бе насочена към ужасяващите пост-ваксинационни проблеми с генетично модифицираните ваксини (Pfizer, Moderna, J&J), които се оказаха просто експериментални терапевтични серуми, както и към некоректно проведени клинични тестове (Pfizer) /7/; виж също библиографията към /1/.

През последните дни обаче се появиха данни, които е вероятно да причинят директно банкрута на големите акули от фармацевтичната индустрия /8,9/. Според Д-р Райнер Фюлмих показаните от него данни демонстрират недвусмислено злонамереност, което позволява в неговия процес тип “групов иск” (class action) да се подведат под отговорност и фирмите-производители, на базата на критериите на Нюрнбергския кодекс за медицинските операции. Досега неговият план визираше само иск срещу СИФ, СЗО и другите НПО-та и фондации, чрез които Дълбинната клика организира и финансира тази хибридна (психо-медико-био-химико-икономическа) война срещу човечеството, тъй като фармацевтичните предприятия бяха се застраховали от отговорност чрез подходящи договори сключени със съответните държавни ръководители.

1. Напоследък доста често се питам, как пък никой от великите днешни икономисти, политици и активисти на великия “капитализъм”, който “победи” “лошия” социализъм (за Американците – комунизъм), не се сети да цитира популярната глупост на Маргарет Татчър “Socialism is when somebody spends somebody else’s money”?

2. Сега обаче се появиха неопровержими доказателства за целенасочено вариране на токсичността на отделни партиди чрез вариране на концентрацията на шипчестия протеин (spike protein) с оглед установяване на оптимална доза за ликвидиране на избрани популации, където тези партиди се изпращат. Схемата е толкова чудовищно зловеща, че в сравнение Менгеле и хората му изглеждат дребни аматьори. Д-р Майк Ийдън показва графика на всички партиди от Файзър, която безспорно може да се нарече калибрационна /9/. Д-р Волфганг Водарг представи графика генерирана от асистиращ му математик-статистик, на която партидите са  преподредени и “изследователските” партиди формират една почти идеална права линия, когато параметърът е
концентрация или съответстващия резултат, тоест смъртност.

Друго сътресение се получи изневиделица в Холандския парламент: един млад депутат умело изобличи в лъжа
Министър-председателя Рютте, при това разкривайки го като ласкател на Клаус Шваб и поклонник на неговия “Great Reset”.

Много от нас сме обвинявали и обвиняваме Номенклатурчиците в сервилност към най-големите престъпници (членовете на Дълбинната клика) и в готовност да им служат коленопреклонно. Но това винаги е било по дедукция от ефекта на действията им (и измерване на разликата с думите им). Сега, обаче, се случи чудото, благодарение на изобретателността и смелостта на това момче /10/.

След тези събития, включително протестите, компрометирането на Б. Джонсън, натискът върху Фаучи, водопадът от ужасяващи данни за последиците от ваксинацията (в съчетание с неефективността им – която службогонците искат да компенсират с перманентно ваксиниране едва ли не всеки месец, искаш или не!?!?), пропукването е много близко. Затова и активистите на Alliance “Nürnberg 2.0” планираме координирани акции, както е описано в /11/. Защото всички престъпници трябва да си получат заслуженото! И съучастниците на големите престъпници също…

Инак на местна почва се опитахме да спомогнем за вземането на смислени решения за “борба с пандемията”. Това, което се случи, е описано в прикачения тук и-мейл:

Subject: протести-ваксини-пандемия
From: Ivan Daraktchiev <ivan.daraktchiev@gmail.com> Date: 12/01/2022, 23:02
To: Kostadin Kostadinov <k.kostadinov@health.bg>
CC: Никола Минчев <Nikola.Minchev@parliament.bg>, Кирил Петков <R.dilova@government.bg> Message-ID: <e53f4b0a-479c-7819-9509-65d9bffddf47@gmail.com>
MIME-Version: 1.0
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.14; rv:91.0) Gecko/20100101 Thunderbird/91.4.1
Content-Language: bg
Disposition-Notification-To: Ivan Daraktchiev <ivan.daraktchiev@gmail.com> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Здравей Костадине,

Поздравления за успеха днес! Само че той ще си остане само личен успех, повдигане на акциите ти, с прибавен квалификатор “популист”, ако не кажеш “Б”, след като си изрекъл “А”.

Имам предвид следното: Урсула ще използва стандартния механизъм, за да прокара както това, така и всички останали мероприятия, които не ни харесват, понеже противоречат на интересите на България и българите – Истанбулска конвенция, Зелена сделка, джендъризми, по-нататъшното побъркване на дечицата ни, Македония, войски на НАТО у нас, и пр. Ако не си разбрал още механизма, ето го:

“Искате пари? Казвате ‘Да’ и получавате! Няма ‘Да’, няма пари!”.

С други думи, ако искаш истински пробив, сега е момента да преместиш фокуса на усилието от вторични цели към самия център – това, което прави уязвима моментната господарка на положението в ЕС.

Съветът ми е на насрочената среща за разговори по въпроса на ваксините да използваш днешните брътвежи на
министърката на здравеопазването за “конспиративни теории” и пр., като й посочиш, че ако прочете поне

“The sociopaths have won the first year of their war campaign against humanity”

и прилежащите там 311 референции, няма как да не си промени мнението, ако има нещо в главата си. Да, има доста за четене, но аз пиша за интелигентни хора, не за дебили – по този въпрос потърсете проф. Иво Христов.

2. За ЕС главната комисарка на ЕК настоя да вземе преговорите в свои ръце, за да изтръгне най-изгодни условия – видяхме ги, а попарата ще им сърбаме още известно време; истина е и това, че тя не обясни един малък детайл, “най-изгодни за кого?”

След това й покажи “Обяснителна Записка – COVID-19 (Nürnberg 2.0)” , за да схване, че работата е сериозна, за онези, които са поели отговорността да управляват нациите си; да, със сигурност ще отнеме още доста време, но колкото по-дълга е агонията, толкова по-скъпо ще трябва да платят виновниците…

След това трябва да й обясниш защо Урсула, както и всички останали от горепосоченото котило не иска “пандемията” да спре. Тя има голям дял в колективната вина, но е лично отговорна за изхарчването на колосални суми за безсмислени артикули, и най-вече за поръчките на ваксини (това дали има конфликт на интереси в случая с Файзър за момента ще подминем).

Напомням: плановете им бяха да ваксинират всичките 500 милиона европейци. И сега половината и повечето от тях не искат и да знаят за това (лично мен тя не ме попита; откъде накъде сега трябва да се ваксинирам, при това с токсични експериментални формулировки, след като не съм гълтал ни аспирин, ни аналгин от поне 50 години насам, точно както и проф. Бхакди – и на всичкото отгоре приятелката ми агонизира в Прага шест месеца след втория Файзър*)…

С други думи, ако обявим, че пандемията свършва днес, дамата с камелиите ще бъде пресрещната с няколко въпроса, само при мисълта за които тя сигурно не може да заспи спокойно през нощта – а не знам, може и вече да е навила Нигерийците да закопаят в пустинята до техните ампули с изминал срок за 10 000 долара европейските за поне няколко десетки милиарда…

Накрая трябва да обясниш на министърката, че пандемията отмина преди няколко месеца вече – това се вижда от графиките в първата цитирана по-горе статия. Както е описано в “The Omicron Bluff” водещите кандидати за Нюрнберг 2.0 предприеха “спасителна операция” още тогава, залагайки на “делта” варианта в Индия и другаде, потривайки ръце. С помощта на преданите им блюдолизци, медиите, удържаха фронта месец-два, докато се появи чудото “омикрон”.

И днес циркът се върти около обикновения сезонен грип (който и аз току-що изкарах, за 2-3 дни), обявен за герой. Попитай от мое име министърката, моля, има ли поне един случай, в който да е направен секвестиране и да е установен действително генетичния код на Омикрон (по-щеше да приляга да го кръстят Омега – щото друг вече няма да добият) – тогава ще знам, че съм прекарал грипа Омикрон…**

По принцип това може да бъде извлечено и от първата статия-обзор, но за бързаците (“много заетите”) съм публикувал  кратка бележка с обяснение защо се получава силно нарастване на “инфектираните” без съответстващо нарастване на смъртните случаи: “Писмо до Редакцията”

Очевидно е, мисля, че ако спечелиш министърката, а след това и другите от държавната управа, може и да се договорите какво трябва да се напише на уважаемата комисарка в Брюксел.

Успех!

С поздрав,

Иван Даракчиев

* Любознателните съветвам да погледнат материалите на сайта https://trakiaworld.com
** След десетина дни ще осъвременя графиките – и за Африканските, и за някои Европейски страни

За съжаление, както се и очакваше с най-голяма вероятност, нищо не се случи. На следващия ден се обявиха
грандиозни планове за борба с “епидемиологичната обстановка” и всичко си продължи по старому. Главната задача е да се правят колкото се може повече PCR-тестове, които генерират голям брой “заразени”, от които все някой ще попадне в болниците, а там къде вируси, къде бактерии, статистически се получава желаната бройка починали. А където трябва да се пораздуе, идва на помощ финансовата помощ одобрена от най-горе: който се съгласи починал роднина да бъде записан по причина на вируса, получава субсидия за погребението!

На които се разминава, но са подплашени до безумие, се предлага стимулираща сума, за да се ваксинират…

В същото време моите приятели от медицинската общност са като хипнотизирани и просто се опитват да помогнат следвайки генералната линия. Не че Урсула е дала някому под себе си каквато и да е свобода на действие, но все пак някой от поелите отговорност трябваше да каже “Дайте да видим патоанатомическите резултати от (някаква смислена извадка). Трябва все пак поне да се убедим, че имаме работа с вирален, а не бактериален патоген…”

И понеже нищо от горното не се случва, продължаваме да живеем “в условия на пандемия”, които условия се
различават от условията на “грипни епидемии” в миналото само по утежненията нанесени от раздухваната вече
две години психоза и жертвите, директни или индиректни, които се дължат на:

  • Нервно-психични отклонения и самоубийства
  • Починали от всякакви други болести вследствие неглижиране, за да се даде предимство на “вируса-убиец”
  • Починали вследствие бактериална пневмония
  • Починали и увредени вследствие на ваксинацията

Горното е кратка равносметка на физиологичната компонента на нацията след две години безропотно следване
на сбирщина от некомпетентни и престъпни водачи. На икономическите, финансови и други последици тук не
си струва да отделяме внимание.

Към момента съхраняването на живота и здравето на българите, поставени в условията на война с цел изтреблението на преобладаващата част от тях, би трябвало да е основен приоритет на кандидатите за ръководители на нацията. Следването на инструкциите на все същите инструктори няма как да доведе до промяна!

Библиография:
1. “The sociopaths have won the first year of their war campaign against humanity – Shall we keep giving in or shall we rise and wipe them all out”
2. The pandemic is over since several months: why are we still prisoners to the criminals? – предстои за публикация
3. https://www.academia.edu/65580821/The_Omicron_Bluff
4. https://www.academia.edu/64154859/Писмо_до_Редакцията
5. “Corona virus second wave COVID-19 Pandemic SARS2 vaccination against PCR attested infection explosion or just a giant psychotic mess
6. “Performing the Lockstep Scenario act through fake COVID-19 Pandemic is a crime against humanity and unless We The People punish the perpetrators the civilized world risks self annihilation preemptive Nuremberg 2.0 is a must”
7. https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm- Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf
8. https://www.brighteon.com/2b36ce94-a9bc-41a1-9261-4d49a4cb23bc
9. https://www.brighteon.com/f879d865-e078-4dab-9f88-e8d1f348b14f
10. https://www.zerohedge.com/markets/watch-rookie-dutch-mp-routs-pm-rutte-speaks-truth-great-reset-power?
11. https://www.academia.edu/68177169/Alliance_Nurnberg_2_0

Автор: Иван Даракчиев

Предишна статия

Dr. Meryl Nass’ Testimony Against Vaccine Mandates

Следваща статия

Великобритания премахва зеления сертификат, маските и работата от вкъщи

Други интересни