… всеки ден все нови и нови еретици и антиваксери се раждат като феникси от пепелта ковид…

Автор: Няма коментари Сподели:

Във фазата на смяна на униформите сме, а съдейки по бързината с която те се сменят, мисля че сме някъде в средата на април 1945…
…………………………………………..
Примери безброй, пространството прелива от такива новини, трудно е да се избере някоя, всяка следваща надскача предишната … всеки ден все нови и нови еретици и антиваксери се раждат като феникси от пепелта ковид…
Само няколко примера.
UK министър, който преди Коледа подаде оставка заради несъгласие с въдеждането на строги мерки казва:
– локдауните бяха сериозна грешка
– трябва да приключим с “ковид-театъра“.
Scott Moe, премиер на канадския регион Saskatchewana гукнал:
– локдауна само вреди
– локдауна е безсмислен.
Ekstra Bladet, един от водещите ежедневници в Дания, се извинява на читателите, че некритично е предавал възгледите на “експерти” и правителството, и си посипва главата с пепел, че не са настоявали да се прави разлика между болните “от“ COVID-19 и тези “с“ COVID-19. Също така признават, че са надхвърлили значението на ваксинацията, особено при децата…
Хърватския принос в световната тенденция, няколко заглавия в официозите.
“Правителството с неприемането на “строги мерки“ постъпи както трябва, може да се каже отлично, но ковид паспортите, които въведоха са колосална грешка.“ и дори “Ковид паспортите са причина за увеличението на бройките.“

Ерес до ереса, осъзнаване до осъзнаването.
Логично. Трябва да си много, ама много глупав да не усещаш накъде задуха вятъра и да се пригодиш към новата реалност. Логично, ама късно. Изглежда, че както допреди много малко само ние следяхме студиите, така и сега само ние четем, пък било то и само заглавията на “водещите“ медии.
CNN – свещената крава е в проблеми.
Чета – “FOX News Channel е водеща кабелна мрежа в САЩ от 3 до 9 януари 2022 г., тъй като CNN преживява невероятен спад, като губи близо 90 процента от аудиторията си от началото на 2021 г. в множество категории.“

Тази информация е публикувана с доза злорадстване от Fox News.
Некак си не се съмнявам, че и Дойче велето има същите проблеми, а и всички които преписваха от тях.
И черешката на тортата от вчера – ЕМА изразила съмнение от нуждата от 4 доза. Щели да проучват, ти да видиш, ама не можело да се ваксинират хората на всеки три, четири месеца, това било безсмислено, бълбукат от там…
Какви са тези съботажи? Нали сме подписали договори, които гарантират поне по 11 дози на всичко което шава на територията на ЕС. Остави, че сме подписали, ами сме ги и платили.

И ЕМА сега съботира!? Ми то на тези дози колко надежди лежат, колко сънища …. сега тези клети хора ще останат без бонуси, яхти, вили …. и каквото се сетите. Ако сега спрат и масовото тестиране, а натам вървят нещата, въпрос на време е, малко време, ако и маските свалят от дневен ред, във Великобритания вече го направиха за учниците, съвсем ще пресъхнат приходите… По тази причина все още има такива, които са се вкопчили в това, което очевидно им се изплъзва, но напъните им предизвикват само насмешка и презрение. Съвсем случайно попаднах на пост на “интелектуалното светило“ Любен Дилов. Та казва той вчера – “Относно антиваксърските протести: Всеки има конституционно гарантирано право да умре романтично като средновековен селянин. Проблемът е, когато това свое право започне да го вменява като задължение на останалите!“

Божеее, боже какъв светъл ум, каква ирония… ама и каква хитрост… ЕнтелЕктуалеца си е ЕнтелЕктуалец. Мога да се обзаложа – няма да мине и месец, два и Дилов ще задраска началото на умотворението си, до двете точки и всичко ще си дойде на мястото… Хитрец ниеден!
Това, че лудостта в която живеем две години бавно, но сигурно се отстъпва накара дори най-големите скептици да се умълчат, а най-пъргавите и да сменят униформите… Мисля си, че спешно ще трябва да се организира служба за регистрация на “осъзналите“ се. Ред да има! Щото наплива ще е голям, всеки ще иска да каже на глас и всички да чуят колко е рАзумен, а това и да се протоколира, нали. Ще се бутат, ще се настъпват, ще се спъват, с лакти ще се ръгат… доказвайки, че те не са били съгласни, че са се съпротивлявали (наум, де), че не те са отговорни, а някакви други лоши хора, които са ги подвели … Ще бъде противно и гадно … вече е.
И ФБ се променя, все по-малко хора говорят за Плана. Това обаче съвсем не означава, че някакъв оптимизъм ги е обхванал! Сакън!

Сега започва да се върти плочата – нещо друго ни готвят, няма да ни оставят на мира…
Начи, сакън, да не сте се отпуснали, да не си мислите, че нещо може да промените, онези там умните, всесилните, дето думата им на две не става за всичко са помислили, кой сте вие да вярвате, че нещо зависи от вас, че няма да бъде както те решат…. айде не ставайте смешни…
Какво ви става бе хора?
Аз пък ще си кажа, щото свикнах да съм “смешна“, така ми се смееха и ми обясняваха отвисоко колко съм неинформирана много хора, когато есента твърдях, че до края на годината ще дойде и края на лудилото… Е, дойде.
Сега сме във фазата на смушкването, на купуването на индулгенции.. в преобличането на униформите.
Според мен, има нещо много сбъркано в това твърдение – “нещо друго ни готвят, няма да ни оставят на мира“. Защо?

1. Това свършава не защото Те искат, а защото им се налага да сложат край. Свършва защото истината цензурирана и прикривана по всички възможни и невъзможни начини все пак изплува и все повече хора я чуха. Свършва защото са принудени да сложат край. Свършва защото най-важното им оръжие, страха, вече не работи!
2. Наистина ще свърши обаче не когато признаят истината, което вече се случва по един, или друг начин, а когато от всички тези “хора“ се потърси отговорност. Всички знаем кои са те, поименно – от портиера до “журналиста“, от “лекаря“ до местното величие … за онези 3000, които уж финансираха всичко, ама с нашите пари, няма и да говоря. Докато всеки един от тях не бъде прибран там където му е мястото нищо не е свършило.
Т.е. на средата сме, втория по-важен етап предстои. Ако не идем в тази посока, ако доволно се отпуснем, ако се върнем в ежедневието уморени от всичко което преживяхме едва ли не благодарни, че са благоволили да ни остават на мира … нищо добро не ни чака. Това е сигурно.

Самото твърдение – нещо друго ни готвят – говори и още нещо, този който го казва, приема на посъзнателно ниво, че същите психопати ще си останат на същите места, в същите фотьойли, на същите позиции …. а това, ама разбира се, ще резултира в “нещо друго ни готвят“. Това е сигурно! Медиите, които сега рЕзко се “осъзнават“ много бързо ще инсталират на местата на учените учени “епидемиолози“, “климатолозите“ или каквито там ози решат. Дори съм сигурна, че поредните ози вече правят сухи тренировки пред огледалото и чакат да чукне техния час.
Готови ли сте да слушате безучастно нови безумни лакърдии и покорно да спазвате нови правила “за да се спасите“? Готови ли сте да преглъщате очевадни безсмислици махвайки с ръка? Готови ли сте да ви мачкат и унижват някакви гниди, който сте допуснали да ви управляват?

Ако сте уморени, ако не ви се занимава, защото сте сигурни, че “от мен нищо не зависи“ и ако продължавате да мислите, “кой съм аз, че да променям света“ значи сте заслужили тези две години и заслужавате още много пъти по две.
Спечелихме битката, но не и войната! Войната едва сега започва!
Няма да е бързо, а още по-малко лесно, но не ги ли изринем до един, не се ли осмелим да кажем свото НЕ, плавно ще се преливаме от “криза“ в “криза“ докато шаваме, докато и последния не превие гръб. Място за умора, за полемики, за диалози и компромиси няма. Място за прошка също!

Ние платихме своята цена с милони съсипани животи и смърт, с милиарди хора със съсипана психика, с откраднато детство на няколко поколения … Сега е техен ред да си платят сметката. Дали ще го направят зависи от всеки един от нас. Никой няма да ни даде нищо даром, само от нас зависи да си върнем света в който искаме да живеем и който ще оставим на децата си! Не го ли направим единствения ни полезен ход е да си направим масово харакири и да се свърши с тази мъка веднъж завинаги.

Аз не си падам по харакиритата, щото си се обичам и ми се живее, но само като свободен човек, а не като роб. Вярвам, че и вие сте на моето мнение.
                                                                                                  Толкова!

https://m.facebook.com/mariana.ivanova.50

Предишна статия

Дэвид Айк – Вирус – 5G – Чипизация

Следваща статия

ЗАБРАНЕНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ РАЗКАЗАНА НАКРАТКО

Други интересни