Протести и гражданско неподчинение до дупка!

Автор: Няма коментари Сподели:

Мдаа! Отново и отново същите управленски простотии.

Някой е упълномощил изрично офицерите от НСО да бият дори депутатите ако това ще ограничи възможностите да се протестира. Кой може да направи това след като се случва? Ако нямаше такава, дори устна заповед, никой не би дръзнал да докосне депутат с имунитет, нежели да ги удря. Възможностите са два – Кирил Петков или Румен Радев. Никой друг.

Другарю Радев, защо офицерите от НСО бият депутатите? Ти отговаряш за тях.

Кирчо мама рече, че го боли куролацията кой бит и кой еван на площада.

Щом е бит от милицята на дядо рашко, значи има за какво да го курелират. Неговата първа задача като генерален секретар на компартията и пръв държавен и партиен ръководител била масовата ваксинация и никой няма да види работно място ако не се надупчи доброволно. Не го интересува и какво ще ядат децата на този човек, с какво ще си плаща сметките, нито дали ще живее или мре. Негова си работа била тая. Да мре добичето.

Кире мама, скоро ще ти пуши главата ама няма да има връщане назад, братко канадецо.

Другарю министър Рашков,

Слушкаш ли телефоните, подслушваш ли? Какво правят ушковците-милиционери под твое ръководство днес?

А вчера какви ги вършеха? А утре какво ще правят? Или само Борисов подслушва, пък ти броиш звездите при организацията, логистиката и провеждане на митингите. Ех, какъва дърта лисица си ти, другарю милиционерски министър!

Тъмночервена лисица със сини точки по козината. И само зелени гущери в главата.

Народното събрание се оказа непревземаема крепост!

Откакто на нея беше записано: „Всеки сам си преценя“ тази сграда се превърна в обиталище на мумии. Не само защото е построена върху гробище, а и защото в нея не живеят живи организми. Оживяват за кратко преди избори и пак отиват в тази сграда да гният срещу високо заплащане и напълно безнаказани кражби от всякакъв тип.

Гледам, че онова нещо Рашков, който побърка цялата държава с полицейското насилие по времето на митингите срещу Борисов, днес вече се е подготвил с цели армии от специални полицейски сили, които бият и мачкат още повече.

Само, че сега мачкат демократично, а преди недемократично. Червените ескадрони в управлението на държавата и сините им памперси са готови да леят кръв, но не и да премахнат глупавите зелени сертификати, които оставиха хиляди хора без препитание, а други се самоубиха от отчаяние.

Но какво им пука на тях, те лоясват в пари от данъкоплатците, ползват каквото и както могат, за да говеят?!

Протести и гражданско неподчинение до дупка!

Машинните червени вещици на САЩ – вън от парламента. Нов народен съд.

                       Николай Марков                             https://afera.bg/

Предишна статия

ДА СИ ЛИДЕР ОЗНАЧАВА ДА СИ НАЙ-ОТПРЕД, КОГАТО ИМА БИТКА!!!

Следваща статия

ЗАМ.МИНИСТЪРЪТ НА ФИНАНСИТЕ – СЪДРУЖНИК В ГРУПАТА НА ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ.“КУРЕЛАЦИЯ“ СЪС СКРИТИ ПАНАМСКИ ДРУЖЕСТВА. „ПРОМЯНАТА“ НАЛИ НЕ Е ЗАБРАВА?!

Други интересни