ДЕБЮТ И БЕНЕФИС В ЕДНА ЗИМА ЗА ВСЯКО ЕДНО ГМО, ОКУПИРАЛО ВЛАСТТА НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА!

Автор: Няма коментари Сподели:

ДНЕС БЕ ПЪРВА РЕПЕТИЦИЯ, СКОРО СЛЕДВАТ ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТЕЦИЯ И ПРЕМИЕРА.

ВЛАСТТА СЕ КЛАТИ, МЕДИИТЕ СА НЕАДЕКВАТНИ.

ДЕБЮТ И БЕНЕФИС В ЕДНА ЗИМА ЗА ВСЯКО ЕДНО ГМО, ОКУПИРАЛО ВЛАСТТА НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА!

Днешният протест срещу ЗС въобще не беше бунт за бутане на властта, но самата власт не го разбра и затова падна в капана, реагирайки истерично и страхливо на справедливия народен гняв.

В крайна сметка „новото“ правителството на Киро Петков за нула време успя да се нареди в “славната” редица на другите две правителства, които бяха под обсада и народно недоволство още от първия си месец – Лукановото и това на Орешарски. Голям отбор, няма що.

И двете приключиха безславно, това на Петков също няма да го бъде. Луканов, Орешарски и Киро Петков в редичката. Който разбрал – разбрал.

Даже Кирчо не знае къде се намира, толкова е ентусиазиран и некомпетентен. Ковид карантината спаси уплашения премиер от народен линч, а неадекватното му поведение се подчерта от желанието му да преговаря, тоест да “говоримЕ, само с “експерти и доктори” от протестиращите.

Само Киро не е разбрал, че протестите и гневът са политически и са насочени срещу неговото неадекватно поведение и липсата му на експертиза. Народът знае, че простите хора на власт са най-опасни, когато са и хиперактивни. Петков, Лена, калинките и антуражът им са очевидно некомпетентни, за да решават брутални здравни, социални и икономически проблеми. Планина има за изкачване. Няма как да стане!

Неадекватното поведение на МВР, което превърна парламента в крепост под обсада с дървени пейки и вериги и основните телевизии, които се опитаха са изкарат протестиращите срещу сертификатите платени, бяха жалък опит да се скрие истината.

Истината е, че няма обществена търпимост към власт, в която основната партия има 9% (под 1/10) подкрепа от народа си, а коалицията е безпринципен сбирщайн от несъвместими партии и олигархични проекти.

Развръзката предстои. Сметките за ток, парно и газ са непоносими. Да вържеш народа със сертификати вкъщи не е решение. Властта се клати, медиите са неадекватни.

Днес беше нещо като първа репетиция, скоро следват генерална репетиция и премиера.

Един уплашен депутат на “промяната” преди малко мълвеше в кулоарите на барикадирания парламент, че “неговата партия била родена от протестите и и не се страхували от тях”. Забележителни лъжи! Три опашати лъжи само в едно изречение – първо: ПП са изкуствен ГМО проект, роден паразитно в офисите на “Капитал” и като аутсорсинг на едно посолство. Второ: ПП не са и партия, а сбирщайн от няколко партии – файтони без характерните идеологически и организационни белези.

ПП на Кирчовците много ги е страх. Това е новината от деня. Дори „Възраждане“ е колосална партия на фона на коалиционната сган, която управлява. В тази сган има една партия без депутати и без членове, но с три милиона годишна субсидия. Полицията биеше по-миналото лято от името на Борисов и Гешев, а сега бие от името на Киро Петков, боса му Прокопиев и Бойко, ама Бойко Рашков.

Протестите ще продължават и тепърва ще стават още по- спонтанни, защото последните през години не бяха съвсем. Луканов, Орешарски, Киро Петков. Разликата няма, освен че първите двама бяха по-образовани.

Между властта и народа има издигната барикада, краят на барикадите е ясен. Дебют и бенефис в една зима следва за всяко едно ГМО, окупирало властта не по волята на народ.

                         Николай Бареков                           https://afera.bg/

Предишна статия

ЗАМ.МИНИСТЪРЪТ НА ФИНАНСИТЕ – СЪДРУЖНИК В ГРУПАТА НА ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ.“КУРЕЛАЦИЯ“ СЪС СКРИТИ ПАНАМСКИ ДРУЖЕСТВА. „ПРОМЯНАТА“ НАЛИ НЕ Е ЗАБРАВА?!

Следваща статия

Българският народ каза: “Ние сме на ход!”, да бъде Светлина!

Други интересни