Костадин Костадинов: Протест на 12 януари срещу ковид папагалите в управлението – България е единственият здрав разум в ЕС 

Автор: Няма коментари Сподели:

Костадин Костадинов, лидер на ПП „Възраждане“, член на 47 НС, в седмичното обзорно политическо предаване „Беновска пита“ във facebook.com/iliana.benovska и в youtube.com/Беновска пита-Радио К2 и по Радио К2 на 93.9MHz на 8-ми януари 2022 г., заяви позиции по следните теми: 

Възраждане в парламента 

Беновска изрази радостта си, че Костадин Костадинов вече е в парламента. Лидерът на Възраждане заяви, че са там, за да работят. 

“За нас влизането в парламента не е самоцел, а стъпка към крайната цел – управление на страната” каза още д-р Костадинов. 

Беновска подари здрава българска червена ябълка на Костадинов, защото е отдавна в политиката, както и зелена, тъй като са за пръв път в парламента. Водещата подари и Конституцията на Република България на лидера на Възраждане.  

Зеленият синджир 

“Ще ни заробят ли със зелен синджир? Вчера се прие, че сертификатът ще е задължителен за влизане в НС. Днес изтече новина, че еднодозовата ваксина Джонсън и Джонсън ще бъде валидна като сертифициране само 6 месеца, а Вие вчера заплашихте, че ще има бял автобус пред парламента. Какво следва?” попита Беновска.

Костадинов заяви, че заробването вече е факт от октомври месец при въвеждането на зеления сертификат и това, че на народните представители ще им бъде забранен достъпът до парламента касае много малко хора в България, но е знаково.

“Говорим за битка, която се явява деветия вал на свободата, защото след като вече и в НС е взето решението да се влиза със зелен сертификат, оттук насетне ще предстоят ограничения за влизане във всички останали държавни институции, както е в упадъчния гетоиден свят в Западна Европа” каза Костадинов. Той смята, че причината за забавянето на тези мерки в страната е нестабилната политическа ситуация в България и страхът, че въвеждането ще доведе до електорални щети. Лидерът на Възраждане подчерта, че въпреки страха от тези щети, се въведоха ограниченията, което говори за “брутална зависимост на управляващите и на тези, които претендират да са някаква опозиция, от външни фактори и сили” 

Психоза в национален ефир; Заплахите на Макрон; Противоречиво сертифициране!

“Ако човек си сложи такъв препарат, за какво се смята – за препариран, а не за ваксиниран. Виждаме една неописуема и безпрецедентна реклама на търговски продукт. Медиите са заливани от пропаганда на ужаса, насочена паника и психоза” коментира Костадинов. Той сподели, че снощи е гледал новини по национална телевизия – първите 12 минути са били посветени на ковид, милионите заразени, след това се е говорило за убито дете, побои, пребит младеж, метежа в Казахстан, примери от ковид гета във Франция.

Беновска подчерта, че Макрон е заплашил, че ще направи нетърпим живота на неваксинираните.

Д-р Костадинов смята, че подобно изказване е достатъчно основание за поне няколко обвинения.

Беновска отбеляза, че Международният съд за защита правата на човека, може би, трябва да се намеси, а Костадинов коментира, че са необходими достатъчно свободомислещи хора в тези държави. 

“Последното останало звено на здравия разум в ЕС сме ние и затова натискът срещу нас е толкова силен” каза лидерът на Възраждане. Той сподели, че в парламента се сблъсква със секта, която твърди, че зеленият сертификат пази, а той се установява на базата на ваксинация, макар да е добре известен факт, че ваксинацията не предпазва от заразяване и смърт.

Костадинов добави, че сертификат се издава и на преболедували, но пък има хора, които се заразяват по няколко пъти, издава се и след проведен ПСР тест, който понякога дава отклонения в рамките на 3 дни и не е точен, а и може да се заразиш в рамките на тези дни, в които е валиден като сертифициране. Костадинов подчерта, че в момента има скок в заразените, въпреки зеления сертификат, което подсказва, че той не върши работа. 

“Тези хора просто повтарят това, което им е спуснато, говорят като папагалчета, нямат никаква аргументация, което е много тъжно, защото те управляват държавата” заяви Костадинов.  

Комисия за установяване на фактите и обстоятелствата относно мерките срещу ковид в България 

Беновска припомни, че на 23-ти декември Възраждане са поискали създаване на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените на територията на България противоепидемични мерки срещу ковид. Водещата разказа, че слушатели са ѝ споделили, че са слушали директното излъчване по радиото, което означава, че много хора се интересуват от темата. Беновска напомни, че Възраждане искат да разберат колко български граждани са се заразили, по какъв начин е установено заразяването, колко средства са дадени от началото на пандемията по клиничните пътеки за лечение, да им бъде дадена възможност да се запознаят със сключените договори за доставка на ваксини и да се изясни колко души са ваксинирани като се установят страничните ефекти от ваксинирането, на кои фармацевтични компании са поръчани ваксините, да се установи има ли изследване на вируса, неговото разпространение, симптоми и т.н., да се установи има ли изследване на територията на България за въздействието на предпазващите маски, да се установи има ли изследване на психиката под 18-годишна възраст, да се установи дали има нараснали случаи на суицидни опити, депресии, психоза, невроза. Водещата подчерта, че тогава председателят на НС е заявил, че времето е изтекло и точката ще отиде след празниците.

Костадинов обясни, че според управляващото мнозинство, ГЕРБ и ДПС в ролята си на опозиция – няма нужда от такава комисия, защото всичко е ясно. Лидерът на Възраждане отбеляза, че на заседанието на здравната комисия Елена Гунчева не е била поканена, а тя е член на комисията. Той сподели, че е говорил с представителна извадка от всички политически партии в парламента и всеки един с ръка на сърцето си е заявил, че зеленият сертификат е вреден, но няма как да гласуват с Възраждане. 

Беновска отбеляза, че голяма част от народните представители имат сертификати, които не са истински.

Д-р Костадинов подчерта, че въвеждането на зеления сертификат е кутията на Пандора за всички държавни сгради, включително и за медийните студия.  

Асена Сербезова – министър на здравеопазването 

“Вие защо не поискате от Асена Сербезова, министърът на здравеопазването, да Ви информира по всички тези въпроси?” попита Беновска. Тя сподели, че когато Сербезова е била гост на предаването е поискала от министъра на здравеопазването да направят медийна инициатива.

Костадинов отбеляза, че има добро мнение за Асена Сербезова, защото е добър професионалист, но проблемът е, че в българската политика хората, които поемат ангажимента да управляват, като че ли поемат и други ангажименти към други хора. “Те не си вземат решенията сами” смята д-р Костадинов и призова Асена Сербезова да махне зеления сертификат, ако сама взима решенията си, защото това зависи от нея

“Ние сме внесли поправка в закона за здравето, с която искаме обратно възможността за въвеждането на такъв тип ограничителни документи и режими да бъде в ръцете на НС, а не в ръцете на един човек. Като гледаме как тръгнаха с комисии, които се свикват само за определени избраници, защото мислехме, че само Елена Гунчева не е поканена. Оказа се, че и ИТН не са били поканени” подчерта лидерът на Възраждане.

Беновска отчете, че Възраждане не са сами в тезата срещу сертификатите в НС – ИТН са ги подкрепили. Костадинов заяви, че най-големите проблеми на България са изчезването на българската нация, здравната катастрофа заради 30-годишното безхаберие и образователния апокалипсис, превръщаш децата в аморфна маса без национално самосъзнание, липсата на суверенитет на страната, невъзможност да се отбраняваме сами. 

Лидерът на Възраждане отбеляза, че проблеми като скока в цената на газта, тока, преизчисляването на пенсиите и т.н. се изтласкват и вниманието на българския народ се насочва само към зеления сертификат. Костадинов подчерта, че ако се премахне зеленият сертификат бизнесът няма да се нуждае от компенсации, защото няма да търпи щети от безумните ограничения на правителството, което после няма и средства да ги възстанови.  

Атаката срещу Новак Джокович 

“Защо не поканите Новак Джокович в България – ще намерите общ език като млади хора? Той си позволи със своя авторитет да постави и пряко, и косвено въпроса за ваксинирането” попита Беновска. 

Костадинов сподели, че е бил изумен от “фашизоидния режим” в Австралия и реакцията на Скот Морисън, министър-председателят на Австралия, който е нарекъл Джокович престъпник, защото не се е ваксинирал. Лидерът на Възраждане определи като “брутален инфантилизъм” тенденцията всички държави солидарно да полудяват. 

Детските тестове; Протест на 12-ти януари срещу ковид мерките 

“На 6-ти януари изтече срокът за подаване на новите оферти за закупуване на детските тестове за училищата. Тази процедура продължава, независимо, че се установи, че децата не са заразоносители и то се установи с драстични числа” отбеляза Беновска. 

Костадинов сподели, че по телевизията са твърдели, че новият вариант заразявал много деца, а от направените 610 000 проби положителни са излезли 117, което е “огромен процент”.

Беновска отбеляза, че КПКОНПИ е подала данни, че по време на мандата на Стойчо Кацаров е имало толериране на определени субекти, които са доставяли тестовете за деца. Костадинов заяви, че това е утвърдена политическа практика в България.

Лидерът на Възраждане разказа, че негов приятел се е прибрал от Германия с цялото си семейство в България, защото ги принуждават да ваксинират децата си. Донесъл е и тестове от Германия, които са с два пъти по-ниска цена от тази в България. “Не трябва да има никакви тестове за деца” настоява Костадинов. 

Беновска покани Костадинов да проследят новата процедура за доставка на тестове, а лидерът на Възраждане призова всички, които не искат да се примиряват в ограниченията, да дойдат на 12-ти януари от 12 часа пред НС, защото трябва ясно да се покаже, че българите ще решават какво да се случва в държавата. Костадинов заяви, че няма ограничение в броя хора, които може да допусне в НС, но не е ясно какво ще предприеме администрацията. 

“Ще чакам с интерес да видя как точно ще сме спрат да вляза, за да упражня конституционното си право, за което са ми гласували доверие стотици хиляди българи” коментира лидерът на Възраждане.

“Другата седмица имаме изпит по достойнство и демокрация. Ако другата седмица нашият народ издържи този изпит, ние ще можем да премахнем тези ограничителни мерки, включително дори и безсмисленото носене на маски, за което апологетите Кунчевци и разни други подобни субекти, в годините назад са обяснявали, че е безсмислено. Всичко това трябва да отиде в историята, защото с този експеримент бяха нанесени необратими щети върху психическото и физическото здраве на цялото човечество. Ако сега не се съпротивляваме, те могат да продължат много по-напред. Вчера Петков каза, че докато той е министър-председател няма да има задължителна ваксинация – първо – не е ясно колко ще е министър-председател, втори – не е ясно колко можем да сме уверени в твърдението му, защото всички знаем, че управляващите в нашата страна не си взимат решенията сами. Атаката е най-добрата отбрана!” заяви Костадин Костадинов. 

“Другата сряда в 12 часа Ви чакам на площад “Народно събрание, за да заявим ясно и категорично, че зеленият сертификат, както и всички ограничителни мерки трябва да бъдат премахнати, за да си върнем обратно нормалния и достоен начин на живот” подчерта лидерът на Възраждане. 

Така завърши разговорът между Костадин Костадинов и Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Радио К2” и на живо във Фейсбук и Ютюб на 8-ми януари 2022 година.  

https://www.youtube.com/watch?v=0C4yux8HhXU

Предишна статия

Анализ на клиничните изследвания на ваксината на Пфайзер: Нарушаване на стандартите, както и сериозни проблеми с безопасността и ефективността на самата ваксина

Следваща статия

ЦИК ПИШЕ НА ОИК –ХИСАРЯ

Други интересни