ТОВА НЕ Е ПРОСТО БИТКА ЗА НОВАК, А БИТКА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Синът ми е държан като затворник тази вечер, но той никога не е бил по-свободен. От този момент Новак се превърна в символ, лидер на свободния свят, на бедните и онеправданите държави и хора.

Моят син Новак Джокович показа, че дори и една малка, но героична страна като Сърбия може да има най-добрия тенисист и атлет на всички времена и че истината не може да бъде скрита.

Днес той може да е в затвора, утре може да е в окови, но истината е като водата и тя винаги намира начин да излезе наяве.

Новак е като Спартак на новия свят, който не толерира неправдата, колониализма и лицемерието, а се бори за равенство на всички хора по света, независимо от цвета на кожата им, без значение на кой Бог се кланят и без значение колко пари имат.

Това не е просто битка за Новак, а битка за целият свят!

Сърджан Джокович, баща на Новак Джокович

 

Винаги съм считала (мое мнение, не ангажирам никого с него), че героите трябва да се следват, не почитат (с думи, цветя или възгласи).
Такъв Герой е нашият Христо, роден (не случайно) на Рождество Христово. Всеки път на годишнините му се рецитират стихове (макар че публицистиката му е не по-малко гениална), поднасят се цветя на паметници…

И какво от това?!? Мислите ли, че е доволен?!? Мислите ли, че очаква празен патетизъм от нас, виждайки че България загива и че отново се „люлее в робска люлка“?!? Дали не очаква да последваме примера му?!?

Та сега за Джокович… Той своето решение си го е взел, само че тук не става дума за тенис и за това да викаме: „Давай!“, „Жесток удар!“ и т.н.

Става дума за това – колко хора (колеги и не само) ще направят като него. Щото виждате, че с протести не става. Става с бойкот. Колко пъти съдът обявяваше „мерките“ (в различни европейски държави) за незаконни и ковид-лудостта си продължаваше по същия начин… Защо ли?!

Ами, защото се ръководи от антихора, които са над закони и норми. От антихора, печатещи и разполагащи с парите на всички ни.
Та думата ми е, че ако всички сърби (и фенове) не последват примера на Джокович, значи, че усилията му са напразни, а хората – обречени.

Доколкото знам, в Сърбия също тече ваксинация, независимо с каква ваксина. Вучич ваксиниран ли е? Защити ли тенисиста?

Не искам да му се случи нещо, защото за тези две години бяха отстранени и „инфарктизирани“ много достойни личности и големи умове, които помогнаха на всички ни да разпознаем истината и да прогледнем.

Не искам гениите като Ботев да са все мъртви без време, а страхливите посредственици да властват!

Не искам достойните водачи и човеци – като президента на Танзания да биват убивани!…

Защото докато продължават да загиват най-надарените свише, планетата Земя ще продължава да бъде Сатанаилско и Бафометово царство!
Понеже нали знаете… Има един съвременен Герой, който направи в името на Истината и на Доброто много повече от Нобеловите лауерати – политици, лекари или творци…

Този Човек е мачкан от години, преследван, затворен и тровен… На колко хора им пука и дреме за съдбата му?!? Колко президенти и организации се застъпиха за него и се опитаха да му помогнат реално?!?
Думата ми е за Джулиан Асандж…

(И за малодушното, сервилно човечество, което обича да принася героите си като жертвени агнеци.)

 

Ришельо – сивия кардинал на Франция

Лудите, управляващи в целия свят не разбраха, гокичките, толкова си могат…
Има го Най – Големият, там в Пространството, който е създал всичко това великолепие на Земята, Него не са го попитали дали може!
Дружно всички в първи клас да повтарят, докато си научат урока.
Дойде време разделно, истината и лъжата, доброто и злото, светлите и тъмните, няма средна позиция – или, или…
Чудесата започнаха и дай Боже някои да се събудят най – сетне!
Който не е разбрал какво следва, ще бъде научен по трудния начин.

                                                                           https://afera.bg/

Предишна статия

Валентин Вацев: Разумни са очакванията България да напусне НАТО

Следваща статия

ТОВА Е ВАЖНО! ТОЙ УМРЯ ЗА НАС!

Други интересни