В селото на смахнатите всеки ден е панаир!

Автор: Няма коментари Сподели:

Трите “големи” телевизии цял ден ни занимават с Пацо Терасата и с неговото театрално сутрешно отзоваване из Валенсия от прокопиевата подлога Киро Ментето (Петков)!

Що бе, Кирчо? Що беше тази ранна полюция днеска? За да не показват Баджак медиите тройните сметки за ток, парно и газ, които пристигат гръмотевично от началото на седмицата ли? Или пълният блокаж на институциите и парламента, който докарахте ли?

Явно този евтин “консулски” трик е измислен спешно в офисите на “Капитал” за цел краткосрочно охлабване на напрежението от харвардската им маша, която взе да дава скоротечно фира под напора на собствената си некомпетентност.

Понеже Киро е политически пилешки  бройлер, си плямпа каквито реплики му напишат Галя и Иво от семейство Симпсън. Щял да слага “край на политическите назначения” в Министерството на външните работи. Бля-бля. Обаче забравя, че сред политическите назначения, срещу които ужким се бори, най-яркото е на бившата бойкова секретарка и доверено консилиери тъкмо на одиозния Прокопиев – Румяна Бъчварова.

Социоложката от видната червена фамилия няма нито образование, нито ценз, нито знае иврит, за да бъде от толкова години посланик в държавата Израел! Посланик, а не някакъв си жалък консул. Върхът на шуробаджанащината и кариеризма сред калинките във властта.

Самата Бъчва-рова беше инсталирана от “Капитал” за придворен социолог на ГЕРБ и лична секретарка на Бойко Борисов. После скочи в креслото на Цветанов и хоп! Прокопиев си имаше вече МВР министър, за да го брани от други “лоши” олигарси и да не му подслушват телефоните. Цялата фамилия на “посланик” Бъчварова работи на заплата в малотиражката на Прокопиеви – и зетят, и дъщерята.

Дали Бъчварова ще последва съдбата на Пацо от Валенсия? Киро Ментето мълчи по този въпрос. А и няма коя мисирка да го пита. В селото на смахнатите всеки ден е панаир. Важно е схемите да вървят, а далаверата да пълни с народни пари джобовете, шкафовете, банките и сингапурските сметки на Кировите босове. Подлогите на Прокопиев не се пипат от неговото Менте, те са свещените крави на “промяната”.

                          Николай Бареков                      https://afera.bg/

Предишна статия

Писна ми да ми казвате как да живея!

Следваща статия

Лимец- божествена рецепта за божествена храна- мед+ джинджифил!

Други интересни