New: CIA Agent Whistleblower Risks All To Expose The Shadow Government (“Бивш агент на ЦРУ разкрива американското правителство в сянка”)

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=XHbrOg092GA

Кой и какво стои зад правителството в сянка?

ЦРУ е извънконституционна служба без реален контрол от президент и сенат?

Как правителството в сянка владее САЩ? Злоупотребите с конституцията на САЩ?

Демокрацията в САЩ е мираж?

Президента Кенеди е ли убит от ЦРУ след като уволнява тогавашния директор на ЦРУ и заявява стремежа си да унищожи безконтролната ЦРУ?

—————————————————————————————————————————————————————

Явно има хора, които все още мислят, че т.н. дълбока държава е нещо различно от инструмент на задкулисието. Двете са едно и също. 
Това, което се обяснява във видеото е същото просто разделено на слоеве и нива, но работи като едно цяло, взаимозависимост, която поражда  вид йерархия с връх откъм страна на групата с паричния контрол посока групите трупащи пари и хрантутниците надолу. А за тайните армии се знае вече десетилетия, но паметта на хората е къса: 

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE  

Това задкулисие не е локално до единична страна или институция, а международно и е кооперирано от цяла мрежа от агенти, и не е ограничено само до ЦРУ или САЩ, макар че първото е умишлено създадено, за да подкопае конституцията на второто, която е пречка и ограничение за постигане на целите, а те не са постижими без дипломатическия апарат на”слона” в глобалната политика. 
Всичките “избори”, които държавите правят са илюзиорни, и цели нации биват въвеждани в заблуждение, за да ги подкрепят, и всичко се движи от добре смазана машина управлявана от мрежа от престъпници легализирали безчинствата си чрез видимите правителства, а те остават тайната власт, която контролира създаването и предлагането на дълговите пари (валута), забележете не ги притежават – не е нужно.
Тази легална глобална ОПГ си осигурява доминиращо положение над всичко и всички, които зависят от парите ѝ.
Докато плащанията на нарастващия дълг създават все по-големи дефицити и докато годишните разходи продължават да се увеличават, за преодоляването на пропастта  стават необходими все по-големи и по-чести заеми. Това увеличава скоростта, с която нараства националния дълг, и не след дълго дори на пръв поглед могъщи държави се оказват напълно зависими от постоянен поток от новозаети средства, за да покрият разходите. 
Международните финансови престъпници стоящи зад видимите правителства са винаги готови да осигурят тези средства с помоща на дългови пари, които те създават от нищото. Дълговите пари са най-разрушителната сила. В държава след държава политиците, които нямат нищо против да погребат своите граждани в дългове, получават подкрепа и са поставяни на властови позиции. Някои от тези политици са добронамерени, а други не са – в крайна сметка няма никакво значение.
Оперирането на подобно мащабно задкулисие от този тип разчита на невежеството както на обществеността, така и на по-голяма част от военни и правителствени служители.
Те са си в матрицата и нямат представа какво наистина се случва.
В противен случай, ако беше обратното, нямаше да е възможно операции тип Нортуудс.
Всеки сам може да провери “строго секретния” документ, който вече е декласифициран и е достъпен за всеки съмняващ се в мащаба и мощта на задкулисието: 

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/

По отношение на тези и други предложения докладът на министерството на отбраната на САЩ заявява, че при вземането на решение за създаване на измислена ситуация, тя трябва да е такава, при която участието на персонала да е ограничено само до най-доверените агенти от тайните служби, всичките проверени предварително още преди да бъдат вербувани, т.е. това означава невъзможност за използване на военни части за всеки аспект на подобен тип операции.
Как тогава да се обясни на някой по-висш чиновник, че прави престъпление като слуша главнокомандващия си и е въведен в заблуждение от официалните източници на информация, били те правителствени, медийни или (заблудени целенасочено) международни профилирани организации, а защо не и купени да направят “екпертиза”?
Само с четене би бил моя отговор, но Пенчо не чете.
Цялото общество е закърмено с невярната информация за всичко и програмирано да не се доверява на това, което изглежда прекалено конспиративно и противоречи на идеалите за “справедливост, свобода, демокрация”, а задкулисието е овладяло изкуството да преследва своя проект за унощожаване на държавния суверенитет като същевременно поддържа илюзията за демокрация и че членовете му действат с моралните принципи и законите, с които се очаква да се съобразяват останалите хора.
Измама, убийства и дори държавна измяна са нещо приемливо, стига престъпленията да са извършени по заповед на най-могъщите членове на обществото.
Кенеди одобрява прокета относно Куба, но отхвърля операция Нортууд.
Думите на Кенеди относно ЦРУ са: “искам да раздробя ЦРУ на хиляди парчета и да ги разпръсна по ветровете”.
Чудно защо ли е убит? А още “по-чудно” защо тези след него си живуркат необезпокоявано, независимо от коя партия са?
Всеки ПНСАЩ (POTUS) след Удроу Уилсън, служи на власт, много по-голяма от него самия. 
Гореспоменатия легализира договорката за законопроект от Джекил Айлънд, който по-късно ще се превърне във Фед, нормативната му уредба написана от частни банкери за самите тях, която може да бъде сведена до наръчник “Как да заграбим паричния контрол?”.

Kristian Stoilov

Предишна статия

Всички – София, пл. “Народно събрание”, 12 януари 2022 г., 12 ч. Който иска да води нормален живот без ограничения и репресии, нека ни последва

Следваща статия

Fiery House Judiciary Hearings Dominated By Jim Jordan And Occasional Shouting Matches | 2021 Rewind

Други интересни