“Ще Притежаваш Нищо и Ще си Щастлив” | КРАЯТ на Капитализма ли е Зелената Сделка? Плановете на Елита!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=0wiJlfsEHQo

Нулевата кръвна група е свързана с яденето на месо, изкуствено или ,,свободно” отглеждано. Все ще е ,,плът от плътта и кръв от кръвта”.
Това едва ли означава ,,през просото” или заигравка със свободния, дай Боже, осъзнатия избор. Би трябвало да започнем първо с осъзнаването, вместо с повсеместния експеримент с неясен ефект.
Как бихме могли да се справим със собствените си лобита, които задържаха използването на свободната енергия от непознатите източници и осъзнатото потребление, когато наоколо илюзията на ,,богатството” призовава към трупане на излишности(пари, секс, нетрадиционни наслаждения и усещания за превъзходство…), които няма как да отнесем оттук със себе си…
Едно да говорим, правейки съвсем обратното, но изисквайки го от другите, чрез внушението за грешност и вина. Вместо с личен и убедителен пример на себеотрицанието.
Отшелничество. Това с нулата е крайност. Всяка крайност си е залитане. Защо алтернативата със усилено САДЕНЕ НА ДЪРВЕТА, които поглъщат емисии и връщат КИСЛОРОД се подминава, а проектите задушавани в зародиш, чрез именно техни си решения?!
Защо не дадоха СОБСТВЕН ПРИМЕР ЗА СЛЕДВАНЕ?!
Който би бил изключително вдъхновяващ за останалия свят. Прекрасни идеи, които ще бъдат ,,поопръскани с кръв(пак кръв), насилие и страдание.
Това, че съм се отказала в личен план от много неща, както и от месото, си е личен, осъзнат избор. Без очаквания. Дори ремонтите трупат купища боклуци в гората наоколо. Старите мебели си ми служат все още добре. Луксът и прекалените удобства престанаха да ми бъдат самоцел. Това си е личен избор.
Когато правим промени от такъв грандиозен мащаб, първо би трябвало да започнем от самите себе си. По ,,ИИСУСОВСКИ”. Другото, би било, според многото цикли в историята, (резултатът впоследствие), — ДЕМАГОГИЯ. Народът мъдро е казал : ,, Рибата се вмирисва от главата”. Ако главата е здравата и част, опашката, кротко ще я следва, помагайки и в начинанията. Само змията се стреми да си я глътне, въртейки се вкръг, зацикляйки на повторение и повторение на една и съща еволюционна грешка… 🌿🕊️🌱🌳
Мир в душите и Любов в сърцата ни, братя и сестри по съвест, Дух и съзнание в БОГА. Истината, когато я търсим първо в себе си, ни се разкрива и в другите. Ако не сме я открили в себе си, не бихме я открили никъде. Нея я усеща само Любовта.
Любов нямаме ли, нищо не сме…”🌿🕊️
Предишна статия

Узнайте свое денежное число

Следваща статия

Всички – София, пл. “Народно събрание”, 12 януари 2022 г., 12 ч. Който иска да води нормален живот без ограничения и репресии, нека ни последва

Други интересни