Нещо от съществено значение днес … за приятели.

Автор: Няма коментари Сподели:

Игнорирайте индивидите, които пишат и говорят, че трябва да се инжектираме с „ваксината“, защото това правили в развитите страни! Това не работи, видяхме го с подмяната към демокрация, с влизането в НАТО, видяхме го и с влизането в Евросъюза и т.н. … нищо не се промени, дори се влоши.

Най-малкото вече всички знаем, че щом властите ни карат насилствено под заплахи да го правим, значи е лошо за нашето лично и общо благосъстояние. Ето някои примери за това, което ни се дава като „избор“:

– или си купувате скъп тест и си го правите, или ще ви затворим под домашен арест
– или се инжектирате, или ще ви забраним да се забавлявате и събирате
– или се инжектирайте, или ще ви спрем достъпа до магазините
– или се инжектирайте, или ще ви изгоним от работа
– или носите маски, или не можете да си закупите храна от големите вериги
– или носите маски, или не може да ползвате публичния транспорт
– или тествате децата си, или им забраняваме да посещават училища
… и т.н., и т.н. Това ще се влошава дори!

Още виждате хора, които ви убеждават да се инжектирате и спазвате тираничните мерки? Блокирайте ги такива, както те ни блокират, цензурират и крият от публичното пространство. Пробвахме да не ги блокираме, но не можем да надвием толкова „богати“ мрежи. Защо да ги блокираме сега? Защото за 2 год. на всеки разумен и нормално мислещ му е ясно вече отдавна, какво се случва. Всички тези, които се опитват да убеждават някого от нас, че в развитите страни се инжектирали много и затова имали по-малка смъртност, болести и намаляване на мерките е чиста лъжа. Всички статистически агенции, медии и там подобни, които го пишат са получили тлъсти грантове. Винаги така е функционирала системата. Всеки един, който сега ни се появява да ни вади разни данни и информация, с които да ни убеждава, че трябва да се пробием, с напълно доказано токсичните препарати, е или платен, или инжектиран и го прави от злоба, или е кръгъл идиот. За да е някой идиот не е важно образованието му!

Някои от хората, които се подлъгаха и се наръгаха, много от тях отказаха втората доза, защото усетиха ефектите от отровата в тялото си. Някои бяха рекламно инжектирани с плацебо (стара вакса или физиологичен разтвор) с цел да зарибяват, като изпаднали наркомани, останалите от обкръжението си. Също го има и това, че е защото са попаднали на загрижен медицински персонал, който просто отказва да инокулира с токсичните препарати. Други бяха с по-здрави имунни системи и първата доза не ги нарани достатъчно, затова се наредиха за втора, но нея вече я усетиха и сега отказват масово третата доза. Една много голяма част си купиха фалшиви сертификати и се държат все едно са инжектирани, защото са се вкарали във филма, че ако си направят харакири с инжекцията повечето ще минат покрай капките. Някои се набучиха и с трета доза и още не са разбрали, че имат само 3 месеца да 4-та доза, но и този гратисен период все повече се съкращава. Разбирате, за какво иде реч, нали? Те ще бъдат елиминирани. Дано да не се случва, но едва ли ще е това завършека им.

Нормалните хора не искаме нищо лошо за никого. Искаме да живеем здравословен живот. Да имаме контрол върху телата и съзнанията си. Искаме хората да разбират, че фармацевтиката е отровена на над 90%, че болниците са търговски дружества, където се търгува с живота на хората. Искаме да виждат, че хранителните продукти вече са без хранителна стойност. Искаме да знаят всички, че витамин D и C в големи дози са силно важни, когато няма слънце. Искаме да бъдат всички възпитани и обучени как да поддържат телата и умовете си, а не да им се нарежда от властите и корпорациите, какво е по-добре за тях. Разбирате, за какво пиша.

Какво е важното в момента?

Разделението е най-лошия ни враг. Важно е да намерим свои съмишленици, наши хора, които разбират, какво се случва. Разумни хора. Ще има много различни хора между нас, както от социална гледна точка, така и от духовна, интелектуална и т.н. Това не трябва да е пречка. Бъдете добри с другите. Трябва да приключи съревнованието кой е по-добър, кой е по-информиран и т.н., защото това е все същото състезание за лабораторни плъхове. Ние всички вървим по една земя, живеем, смеем се, плачем и се чувстваме като останалите от нас, защото сме човешки същества. Всички сме много различни, но всички сме в това пътуване заедно. Това, което се случва наистина е точното време за да се обединим и бъдем добри един с друг. Да усетим енергията на заобикалящите ни хора, които мислят като нас. Другите ги оставете да бъдат на тази ниска честота, на която ги държат медиите, политиците, фармацевтиката и разни телевизионни и други експерти. Изхвърлете ги от живота си.

Не ви пиша, да престанете да се информирате, а да търсите решения.

Включете се в едно прекрасно ново духовно общество, което нараства с огромни темпове. Търсете се, не критикувайте ближния, а му помогнете да премине ако му е възможно, но не оставайте прекалено дълго, защото вие само можете да му посочите правилния път, гледайте отвъд материалното. Гледайте в енергията на човека отсреща. Тези общества ще са бъдещето на света, който ще трябва да се изгражда по съвсем друг начин.

Да, няма да се върне никога това, което е било, но съгласете се … на кой му трябва да се връща старото? То беше гадно, мизерно, подтиснато, отровно … материалното преследване на дрънкулки и фалшива визия за пред останалите е нужно да изчезне и ще изчезне в един по-добър свят, или в един по-лош. При всички случаи!

Искаме или не, избора в даден момент ще бъде или да участваме в концентрационните лагери на кръвожадната система, или да изберем прекрасния живот, който може да постигнем заедно в хармония с природата. Да, в даден момент в градовете и големите селища няма да могат да живеят хора, които не искат да се инжектират, когато им заповядат. Няма да има достъп до правителствените и корпоративни услуги човек, който не е микрочипиран. Разбирате, за какво ви пиша, нали?

Една изключителна енергия нараства в света. Тази енергия събужда като огромна вълна хора по целия свят и ни обединява в духовни огромни общности. Обърнете внимание, колко хора се събудиха последно време. Никога не е било това. Майката Земя ни зове!

На Земята още през 2014 год. се засече, че тя поради някаква причина покачва енергията си, пулса си, вибрациите си на по-висока честота, което включи хората на съвсем различно поле и започнаха да виждат, колко зле се управлява света, колко лошо ни води всичко това. Започнаха да виждат манипулациите на масмедиите, на политиците, на НПО-та и всички грантаджии, корпорации и т.н. Въпреки, че не го осъзнаваха всички, то днес вече го виждат с широко отворени очи и съзнание много повече, от колкото сме си представяли, че ще бъде възможно. Един път будни не можете да заспите отново. Да, има хора, които изпадат в шок и избират да си включат „backup-a“ и се крият в малкия си материален мехур, и мислят, че така ще им се размине … те нямат място в това духовно общество, свят. Те ще са служебни хора, новите кредитни роби на системата.

Тази нова световна диктатура не е за нас …

Открийте ни … само вие можете да го направите. Присъединете се към новото човечество. Заедно ще намерим начин да живеем без техните тоталитарни правила, закони, отрова и смърт …

Вече се събират много общности, които искат да живеят без „услугите“ на правителството. Ние сме много, а когато сме много те не могат да ни направят нищо. Ние сме на много по-висока енергийна честота от тях и не ни е страх от смъртта, за нас тя е преходно състояние за включването ни към единното енергийно поле. Така, че никой няма власт над нас и ние може да постигнем всичко.

Anony, 18 дек. 2021

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/12/18/freedom/

Предишна статия

ДЕНЯТ, ОТ КОЙТО ЗАПОЧНА НОВОТО ЛЕТОБРОЕНЕ

Следваща статия

Това, което винаги съгражда и освобождава човека, е Любовта

Други интересни