Искрено вярвам, че Ние, Хората, можем да спрем това продължаващо тежко престъпление срещу човечеството!

Автор: Няма коментари Сподели:

 

                          Писмо до Редакцията
На моите североамерикански приятели, колеги, журналисти и издатели — а също и на всички останали — изпращам този важен призив с надеждата да предизвикам съответната реакция. Той е съставен така, сякаш продължаващото тежко престъпление срещу човечеството се извършва само от европейската Номенклатура, следователно някои медии извън Стария континент може и да се изкушат да го публикуват. Моля, процедирайте както намерите за добре:
                                                                             Призив
През последните седмици върху правителствата на много държави-членки на ЕС се оказва все по-голям натискда признаят погрешния път, по който се движи “пандемията“ COVID-19.
Многобройните демонстрации на десетки хиляди хора в големите европейски метрополии изразяват гнева на масите от фашисткия подход към“политически некоректното мнение“ и явното незачитане на свободите, правата и волята на гражданите.
Тъй като признаването на погрешна преценка означава осъзнаване на невежество, или/и на безотговорна постъпка водена от недоброжелателни намерения, всяко от тях водещо като последица до потенциално тежко наказание, извършителите предпочитат пътя, който избират повечето криминални престъпници— продължават с деянието.
В случая този подход се улеснява от забележителен провал от страна на част от медицинската общност, а именно неспособността да обясни правилно защо броят на “случаите” се увеличава в синхрон с нивото на ваксинация във въпросната страна. Откакто това се наблюдава за първи път в Израел, архитектите на психозата, наречена “пандемия“, започнаха да всяват нова паника, говорейки за “нова (4-та, 5-та,6-та) вълна”, нови варианти и… нова ваксина!
Причината за тази погрешна преценка показахме с примера на най-ваксинираните по това време държави(напр. Израел) в
       и
наскоро отново в
 (вж. напр.данните за Гибралтар, Ирландия, Обединеното кралство, Монголия).
На фона на гореизложеното бихме предложили вашата агенция да направи публично изявление, за да спомогне за потушаването на сегашното настъпление на фашизма, по следния начин:
“Както все повече и повече хора схващат, в момента много правителства се опитват да въведат забрани за свободно движение с цел да принудят населението да се ваксинира — отново, и отново, и отново…
Претекстът е увеличаването броя на «заразените» случаи.
В един скорошен преглед посочихме двете причини, чиято комбинация води до погрешни заключения:
(i) погрешно дефиниране на функционалността на PCR тестерите и(ii) погрешно предположен механизъм на разпространение на вируса.
Нека го опростим: ваксинираните хора издишват частици, съдържащи РНК, които се регистрират от тестерите за PCR, които са само броячи на частици, а не на инфекции.
Публичното му обявяване би трябвало да изпревари опитите на европейските правителства, които продължават да следват сюжета “Lockstep scenario”, разработен от екип на университета „Джонс Хопкинс“ от името на фондация„Рокфелер“, Гейтс, Шваб и др.
Някои от тях усещат горещината от надигащия се гняв на хората, други вече се притесняват да не бъдат подведени под юридическа отговорност.
Смелостта от страна на няколко членове на Европейския парламент разобличи страха на Урсула фон дер Лайен от това да й бъде потърсена отговорност —и в нашите постановки ние директно обявяваме, че целта ни е съдебен процес аналогичен на Нюрнбергския, за всички отговорни за тази глобална катастрофа.
Ето защо намеса в съответствие с предложеното тук би спомогнала да се избегнат по-нататъшни неприятности за всички обикновени граждани по света.
Искрено вярвам, че Ние, Хората, можем да спрем това продължаващо тежко престъпление срещу човечеството, да възстановим нормалния живот на планетата, ако обединим досегашните си разпиляни усилия.
С любезни поздрави,
Иван Даракчиев
Прага,
28.11.2021 г.
Предишна статия

Васил Петров с нов сингъл за Рождество Христово

Следваща статия

Желаю счастье родным и друзьям

Други интересни