КОЙ И КАК УПРАВЛЯВА СВЕТА?(Киро Брейка) Наистина има пандемия, но тя е на бесовете!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=DZJIglUyimw

Тематични подбрани новини под мотото: „Страхливите хора предпочитат спокойствието на тиранията пред бурното море на свободата.“ – Томас Джеферсън

Някой може ли да ми обясни, моля: Как талибаните оцеляха една година и половина без маски, социално дистанциране, PCR тестване, задължителни ваксини, а дори успяха да превземат обратно Кабул и да управляват необезпокоявани Афганистан в разгара на глобална пандемия? – Туит на д-р Джош Нелсън от Брисбейн, Австралия

Остроумният въпрос заслужава остроумен отговор

Глобалната пандемия на мракобесието е съсредоточена особено злостно в тъй наречената Commonwealth (Общност на нациите или „бившите“ колонии на Великобритания). Поименно: все по-затъващите в псевдомедицински талибанизъм Австралия, Нова Зеландия, Канада, САЩ и самата Великобритания.

Необезпокояваното превземане на Кабул от талибаните няма връзка с пландемията, тъй като военните операции по света (и в САЩ, и в Русия, и в Китай) от самото начало никога не са се съобразявали с нея. Но администрацията на Байдън е тооолкова загрижена за живота и здравето на американските граждани, че „демократичните“ (сини) щати едва дочакаха „пълното одобрение“ на отровата от компания, чието име се римува с Шмайзер, и въведоха задължителни ваксинации за държавните служители… Докато в същото време изоставиха хиляди американци в Афганистан, за да се оправят сами с тамошните талибани.

Тия дни броят труповете на военнослужещи и цивилни, които загинаха при акции на талибаните. Стана ясно и че администрацията на Байдън е дала на терористите списък на сътрудниците си в Афганистан, сякаш дава благословия да бъдат избивани по азбучен ред.

Да. Чудовищно! Но това е само върхът на айсберга в

пандемията от лицемерна „загриженост за живота и здравето на хората“

Болницата към Вашингтонския университет от юни 2021 година отказва трансплантации на органи за неваксинирани пациенти. Това повдига редица чисто медицински, но и много юридически и етични въпроси: Допустимо ли е тежко болни хора да се инжектират с експерименталки, а даже и да им се оказва натиск за това? Какво ще се случи, ако им трансплантират органи от ваксинирани донори, когато е известно, че „ваксините“ карат клетките на най-различни органи да произвеждат „имунизиращите“ спайк протеини?

Нима самата трансплантация в такъв случай не трябва да се разглежда като ваксинация? Къде изобщо са научните изследвания и регулациите за трансплантации от ваксинирани към неваксинирани в контекста на коренно новата технология за „ваксините“? Въпросите могат да са и повече, но (без)действията на такива болници отново изобличават лицемерието, че „всичко се прави, за да се опазят здравето и животът на хората“.

Дори журналист от проваксиналния пропаганден център New York Times предупреди, че задължителните ваксини за медиците ще доведат до остър недостиг на лекари и медицински сестри навсякъде из САЩ. Всъщност това вече се случва: Методистката болница в Хюстън например е само една от много в областта, които имат „остър дефицит на персонал“ след уволнението на 150 неваксинирани служители.

Признава се, че няма кой да се грижи за пациентите и положението е критично. Но трябва да „вярваме на науката“ и че „всичко е от загриженост за здравето и живота на хората“.

Въпросът на въпросите: ЗА КАКВА ПАНДЕМИЯ ГОВОРИМ, ако властите нямат нужда от квалифициран медицински персонал за болниците и старческите домове? Ама наистина ли е здравна пандемия или е пандемия на злото, искащо пълен контрол над покорните и да елиминира непокорните, които му пречат?

Същото и в други държави от Общността на нациите

Персоналът на старческите домове в Англия напуска с (цитирам) „тревожни темпове“ заради фанатичните диктати за ваксинация. Властите събират „компетентни“ доброволци от кол и въже, което не се крие и от пропагандния The Guardian. А ние явно трябва да мислим, че и тази случайна сбирщина ще е способна да осигурява адекватни и компетентни „грижи за здравето и живота“ на старците.

Канада конкурира Австралия по пандемично лицемерие. Докато тамошният самодържец Джъстин Трюдо въвежда ваксиналните паспорти и задължителните ваксинации, понеже били „напълно ефективни и безопасни“, с другото си лице проявява още по-голяма загриженост: Държавата щяла да покрива разходите за погребение на убитите от ковид „ваксини“.

Така научаваме, че „грижата за хората“ не се изчерпва само с „живота и здравето“ им, но и със… смъртта! Това напомня ли ви нещо? И други фанатични култове обещават разни успокояващи неща на хората, склонявани или изнудвани да се самоубият.

Дори талибаните са по-интересни с техните девици, обещани за оня свят

Администрацията на Сан Франциско предприема действия за изпращането в неплатен отпуск (а след това и уволнението) на полицаи и пожарникари, които откажат да се инжектират с биологичното оръжие. Това също е част от „грижата за здравето и живота на хората“, които явно умират само от фантомни „вируси“, но… не умират заради не овладени пожари и престъпност?

Но да ви върна към горещите новини от последните дни…

Същите тия, които се правят на тооолкова „загрижени за живота и здравето на хората“, не евакуират и изоставят хиляди нормални хора под „милостта“ на главорезите в Афганистан. Същите тия „грижовници“ спасяват приоритетно известни терористи от Кабул, включително познати катили на Ислямска държава, към Америка. Същото правят и властите на КонцлаГермания, които връщат обратно в страната си известни и регистрирани изнасилвачи и наркотрафиканти, след като веднъж са ги били екстрадирали.

Още един въпрос за трилион долара: Приятелите и сподвижниците на талибаните не са ли също талибани, независимо дали произхождат от Афганистан, САЩ, Германия, България…?

Какво „връщане към нормалността“ си представят и обещават ненормалници,

които спират достъпа до интернет на неваксинирани студенти? Да не би най-сетне да признават, че „вирусът“ е компютърно-генериран? И така да е, какво – нима се разпространява през интернет и ако се разпространява през интернет, дали българските студенти не трябва да кажат „майната му“ и на присъственото, и на дистанционното „обучение“ по „медицина“?

А „загрижени“ държавни училища принуждават учениците да носят проследяващи устройства на глезените си. Същите като на затворниците, пуснати под гаранция. И на още неосъдените, поставени под домашен арест.

Голяма „загриженост“, нали?

Ами да се погрижим и ние! Решението винаги е било само едно и винаги ще си остане само едно. Доказано работещо още от времената на древногръцката „демокрация“, през времената на Христос и Ганди, та до наши дни. Нарича се мирна съпротиванесъучастие или юридически: гражданско неподчинение. (което е юридическо ПРАВО, но и божествено ЗАДЪЛЖЕНИЕ)

Писах и ще пиша, че ще бъде напълно достатъчно крайно дефицитните учители и медицински сестри в България да кажат „НЕ!“, за да свият сармите на всякакви „загрижени за живота и здравето ни“ псевдомедицински фашисти. Към тях броя и най-наглите, като Кунчев Румпи, Гломб-Тромб, Ботокса, Симидчиев и прочие, но вече безусловно броя и „дисидента опозиционер“ Кацаров след наглите му лъжи и неловките му усмивки при всяко затапване от водещия, което му се случи при гостуването му в 7/8 ТВ на 24 август тази година.

Ковидалните концлагери в България. Клипът е на Киро Брейка. Можете да свалите видеото за архив на собствения си компютър от този линк (до 12 септември).

Пандемията няма да свърши, докато не я свършим ние

Пандемията е на лъжите, лицемерието, тиранията и конформизма. Пандемията е на правното безсъзнание до пълна поквара на основни юридически принципи и до пълната забрава на Апостол-Павловото:

„Скъпо сте откупени, не ставайте роби на човеци!“

Аз не съм роб и няма да бъда. А ти?

С лек намек ще напомня и наскорошната си статия: Гарантиран ли е държавният монопол върху физическото насилие? Защото в един момент ще се изчерпа ефективността и на статиите, и на петициите, и на яловото или мудно правораздаване.

Иван Стаменов
28.08.2021 г.

https://www.otizvora.com/2021/08/13987/naistina-ima-pandemiya-no-tya-e-na-litsemernata-zagrizhenost/

Предишна статия

Свещената българска азбука Глаголица (ИСТОРИЧЕСКА ЛЕКЦИЯ) Таньо Танев, Ангел Манев – Първият бисер на Християнството в Европа(словяни, православни и богомили)

Следваща статия

Знаки Зодиака, которые кармически связаны друг с другом

Други интересни