ДО ГЕШЕВ

Автор: Няма коментари Сподели:

Знам, че четеш мишкарски и вече осъзнаваш, че времето ти изтича. „Чорапа” на юридическо-финансово-счетоводната кантора, която сте сътворили вече се разплита. И е въпрос на време, на много малко време цялата гнусна кула от корупционни схеми, зависимости, изнудване и силов контрол да се срине. Нали знаеш, един да проговори и всички сте пътници. Ще се надпреварвате да се топите един друг, за да спасите кожите. Това ви чака и ти си първия.

БОЕЦ вече имаме човека, който е готов да говори. Човек, който сте мачкали години наред. Разплитаме и „чорапа” и всеки ден излизат все нови и нови „зайчета”.

Ще разказваш пред съда за срещите си с Пеевски. Мога да ти посоча датите на първите две.

Ще разказваш за „досиетата” с които контролираш, или по-скоро твоите господари контролират над 150 висши магистрати, политици и хора от службите. За едни дебитни карти и едни банкови сметки ти говоря. И за едни стотици милиони. Вече мога и аз да разкажа, но няма да си разваля удоволствието да чуя твоят разказ от подсъдимата скамейка.

Ще разказваш и как си горил лично кашоните с документи по делото КТБ. Мога да ти припомня кога, как и къде е ставало.

Малко остава. Гешев, въпреки цялата ти власт и милиардите на господарите ти, накрая бойците и гражданите ще се преборим. Вие се борите за безнаказаност и да продължите грабежа, ние се борим за свобода и справедливост. Нали разбираш, че нямате шанс.

И кажи на Пеевски, че онова видео от преди девет години от срещата в един офис, в който Цацаров дава милионите за назначението си вече не е важно. Щото и Цацаров скоро ще те последва. По интересно е , кой е дал милионите на Цацаров, за да си плати на Доган. Ама много „магнетично” стана…

Гешев – оставка – съд – затвор.
#БОЕЦ                                                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Лицемерието продължава с всички сили и в пълни темпове!

Следваща статия

Господ е винаги с нас

Други интересни