Не се страхувайте!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПОЗДРАВЯВАМ ПАЛАЧИТЕ СИ, НО ВСИЧКО ИСТИНСКО ПРЕДСТОИ

МОЯТА „ПОБЕДЕНА“ АРМИЯ СИ ОСТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ НИ

В тази, уж изборна вечер, аз съм откъм губещата страна.

Затова, поздравявам всички, които ме победиха – избирателите на Продължаваме промяната, БСП, Демократична България, Има такъв народ, Възраждане и ДПС. Ще се учудите, че включвам и ДПС, но аз не съм учуден, защото зная негласните правила на нещото, което в България се нарича политика.

Хубавата новина за мен е, че всъщност съм победен едва от 30 % от гражданите, имащи право да гласуват и които всъщност представляват само твърдите ядра на изброените горе партии – течения. Затова, моята „победена“ армия, засега си остава повече от три пъти по-голяма от „победителите“ ни. Предлагам, радостта да бъде много дисциплинирана, защото от тук нататък повечето от горните субекти ще започнат да се топят и изчезват от псевдополитическата сцена. Лично ще се постарая!

Освен това имам вече легитимно право да се съюзявам с всеки доскорошен мой враг, в името на България. Нали така стана модерно да се казва! А доколкото зная моите врагове са достатъчно могъщи, за да компенсират евентуалните ми немощи и слабости. Те от своя страна пък са повечето ресурсни, а не толкова интелектуални или други подобни.

И така. Аз признавам победата на фалшификатите и загубата на всички лоялни български граждани, все още пълнокръвни, които бойкотираха изборите на Херо. Да, това беше нейна игра, а всички участници в нея бяха пешки на шахматната дъска. А когато партия или личност се поставя в услуга да бъдат пешки, той няма право да скача повече. Вие бяхте дотук! Обещавам.

Въобще не ме интересува кой какъв артист може да бъде и докъде си мисли, че може да стигне с тези свои лековати маниери.

Имаме факт, че 2/3 от българските граждани за високосъзнателни същества, неподаващи се на партийни манипулации и най-важно живи! Благодаря на Бог, че ги има! Благодаря и на тях лично, защото те ще бъдат проверените и доказали се в боя войници на Истината, на Духа и на Честта. Те останаха верни на своите български инстинкти и могат да тържествуват, че са значителната част от българския народ – живата невронна мрежа на миналото, настоящето и бъдещето.

Не се страхувайте!

Скоро ще видите труповете на враговете ни да плуват по течението на най-чистите ни планински потоци. И независимо, че днешните избори са законни, ЗАПОМНЕТЕ МОЛЯ, те не са легитимни! Не може президентът да е легитимен с 15% легитимна подкрепа на българските граждани! А е точно така.

На най-високият пост в държавата може да бъде легитимен само човек, който е избран с повече от 50% ог имащите право на глас. Затова ви казвам: Румен Радев е фалшив герой – президент по силата на несправедлив закон, но е нелегитимен по силата на здравия разум!!!

Поздравявам палачите си, но повярвайте, другари – всичко истинско предстои.

                                       Николай Марков                   https://afera.bg/

Предишна статия

Първите князе на Плиска

Следваща статия

COVID Shots Are the Deadliest ‘Vaccines’ in Medical History

Други интересни