Румънският депутат Кристиан Тереш показа договора, който аз видях още през май 2021

Автор: Няма коментари Сподели:

Лично аз Мартин Гергов видях документите за които говори Кристиан Тереш – румънски депутат, още на 24 май 2021 година, като същите ми ги донесе адвокат, който беше гост в рубриката ми “Сподели с Mr. 3Hours”.

„Договорът, подписан между фармацевтичната компания и Европейската комисия през ноември 2020 г., беше предоставен на евродепутатите във вторник в писмена форма, след като компанията се съгласи, че тези договори могат да бъдат разследвани.

Какво беше казано? КАКВО БЕ КАЗАНО? И така, налага ли се медицински продукт на европейските граждани, без те да знаят какво има в тези договори? Те не само не знаят, но и ние като евродепутати не знаем какво има в тях споделя Кристиан Тереш.

След голям натиск в парламента, както се казва в статията, тези договори бяха предоставени на нас и на обществеността.

Искам да ви покажа някои от тези страници и да ми кажете дали е добре европейските граждани да бъдат изложени на тази ситуация, в която не могат да отидат на работа, не могат да влязат в магазин, не могат да водят децата си до училище, не могат да се движат свободно от една страна в друга, освен ако в един случай не са ваксинирани с един от тези продукти.

И така, ето договорите, които бяха публикувани от Комисията с одобрението на компаниите. Това е нещо нечувано. И сега ще ви покажа страниците…

Това са страниците… Виждате ли? Наричат ​​го прозрачност! Така че тази [прозрачност] е основният, нали? Принципът на демокрацията. Питам ви това прозрачност ли е?

https://www.youtube.com/watch?v=nR4jcAbFFIs&t=58s

https://rumble.com/vpkgwp–2021.html?mref=srt1v&mc=dosh4

Предишна статия

Crimes or Cover-Up? Exposing the World’s Most Dangerous Lie

Следваща статия

За пътя от Магурата до Галерията – от фалшификатор до художник на неповторими картини

Други интересни